Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Vrancea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Tehnician Veterinar in Vrancea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Veterinar in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tehnician Veterinar in Vrancea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Medic/​tehnician Veterinar


Candidatul ideal La Veterra, suntem intotdeauna in cautare de noi specialisti din domeniul veterinar.Daca iubesti animalutele si esti interesat/a de o noua oportunitate de job, dorim sa te cunoastem cat mai curand!Cautam o persoana care:Are studii finalizate in domeniul veterinar sau farmaceutic: medic veterinar, tehnician veterinar, asistent farmacie umana;Detine bune abilitati de comunicare si relationare;Poseda bune cunostinte de Microsoft Office;Are empatie, receptivitate, atentie si energie;Ofera ajutor, pasiune, zambet, implicare si respect.Descrierea jobului Farmacistul Veterinar va fi responsabil cu:Identificarea nevoilor clientilor, formularea de recomandari (produse farmaceutice, accesorii sau hrana), consiliere si fidelizare clienti;Informarea clientilor despre modul de utilizare al medicamentelor si potentialele riscuri sau efecte adverse;Eliberarea produselor farmaceutice, conform legislatiei in vigoare;Administrarea stocurilor si urmarirea termenelor de valabilitate ale p
VETERRA

Inginer Zootehnist Ferma Suine


Candidatul ideal - Studii superioare ca inginer zootehnist; - Experiența de lucru în domeniul cresterii porcinelor reprezinta avantaj, insa se asigura formare la locul de munca in sistemul propriu de gestiune productie; - Dorinta de învăţare si deschidere pentru dezvoltarea unei cariere in cadrul unei ferme de porcine care activeaza la standarde inalte si cu rezultate de productie foarte ridicate; - Disponibilitate si capacitate de a lucra indeaproape cu echipa de muncitorii, cu oportunitatea de a coordona echipe, in functie de abilitati; - Abilități bune de comunicare și rezolvare a problemelor;- Limba engleza la nivel mediu spre avansat;- Cunoștinte operare calculator, pachetul Microsoft Office; Descrierea jobului Grupul de companii Premium Porc, unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc din Romania, cauta Inginer zootehnist pentru sectoarele maternitate, crestere si ingrasare din fermele din zona Focsani, jud. Vrancea, interesat(a) sa-si consolideze sau dezvolte o carier
PREMIUM PORC

Angajăm Medic Și Tehnician Veterinar


Societate comercială angajează medic și tehnician veterinar pentru farmacie veterinară situată în piața Moldovei din Focșani . Condiții salariale avantajoase .
S.​C.​ Interset S.​R.​L.​

Angajez Un Cioban Si Un Ingrijitor Vaci


Angajez un cioban si un ingrijitor vaci pentru un efectiv total de cca 300 animale . Oferim salariu atractiv in functie de experienta. Conditii foarte bune de cazare si masa calda, cafea, bautura si atmosfera frumoasa de lucru alaturi de inca trei colegi .
Proprieetar
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.