Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Telemunca in Pantelimon

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Telemunca in Pantelimon

Cauta printr-o varietate mare de joburi Telemunca in Pantelimon si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator pregatire comenzi online - Full-Time


Alatura-te echipei din magazinul Cora Pantelimon! Iti oferim: Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI. Ce ai de facut: vei pregati produsele in acord cu comenzile realizate online de clienti, vei verifica si te vei asigura de calitatea si cantitatea produselor din comanda. Ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi! Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, sau aplica cu el online pe acest site de joburi. Pentru mai multe informatii poti suna la 0744580610. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!
ROMANIA HYPERMARCHE

Lucrator pregatire comenzi online


RESPONSABILITATI Alatura-te echipei din magazinul Cora Pantelimon! CERINTE Vei pregati produsele in acord cu comenzile realizate online de clienti, vei verifica si te vei asigura de calitatea si cantitatea produselor din comanda. Ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi! BENEFICII OFERITE Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI. Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la [email protected] sau suna la 0726633638. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! DESCRIEREA FIRMEI Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri
SC Romania Hypermarche SA

Perfuzii La Domiciliu


Asistenta medicală administrez pe baza de rețetă de la medic,perfuzii,montez sonde femeie barbat,injecții intramusculare,subcutanate pe raza sect2 ,3 si pantelimonilfov!
Pfa

Tratament Si Ingrijiri La Domiciliu


Asistent medical generalist in oncologie - paliatie, prestez la domiciliul pacientului următoarele servicii in baza prescripției medicale : - Tratamente injectabile: injecții intramusculare, intravenoase, subcutanate, tratamente perfuzabile ; - Pansamente -escare gradul 1-4 , - Monitorizare funcții vitale: puls, tensiune arteriala, saturație oxigen, glicemie; - Sonda urinara, montare, scoatere, îngrijire -femei și bărbați; -Vaccin antigripal -Aspirație nazofaringiană și orofaringiana -Scoatere fire postoperatorie -pe toată raza orașului București și Ilfov
Persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.