Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Telemunca in Sinaia

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Telemunca in Sinaia

Cauta printr-o varietate mare de joburi Telemunca in Sinaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Telemunca in Sinaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

SPECIALIST RAPORTARE FINANCIARA


Scurta descriere a companiei ARTEM HOMINE ofera servicii de recrutare si selectie de personal , profilare de competente profesionale si personalitate a angajatilor , profil de compatibilitate a echipei , analiza organizatiei prin sondaje de opinie a angajatilor si consultanta in domeniul resurselor umane . Clauza GDPR ARTEM HOMINE proceseaza datele dvs personale in scopul recrutarii pentru aceasta pozitie vacanta. Prin aplicarea la acest job si transmiterea CV-ului dvs., sunteți implicit de acord cu această procesare. ARTEM HOMINE asigură respectarea protecției datelor personale ale tuturor aplicantilor, in conformitate cu legislatia in vigoare . Cerinte - Absolvent studii universitare in specialitatea finanțe-banci , contabilitate, economie - Cunostinte limba engleza nivel bun ( conversational si scris ) - Experienta in domeniul financiar ( raportare / control financiar ) - Cunoștinte bune legate de standardul international de raportare financiara IFRS - Cunostinte SAP si MSOffice ( i
ARTEM HOMINE
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.