Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Textile in Cluj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Textile in Cluj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manager Raion Textile - Carrefour Cluj


Candidatul ideal Profilul pe care îl căutăm:Experiență de minim 2 ani în comerț ;Abilități de conducere a echipei (suport, motivare, delegare, prioritizare);Capacitatea de a face față situațiilor stresante și termenelor limită riguroase;Cunoștințe de operare PC - MS Office (Word, Excel, PowerPoint) - nivel mediu / avansat;Gândire strategică și foarte bune noțiuni de merchandising;Capacitate de sinteză și analiză financiară.Descrierea jobului Principalele tale responsabilități: Să gestionezi și să dezvolți raionul Textile în vederea atingerii obiectivelor stabilite;Să gestionezi activele raionului și să asiguri menținerea lor în bună stare, pentru a reduce risipa și costurile;Să asiguri un raion atractiv din punct de vedere comercial: plin, curat, aranjat, semnalizat, pentru a facilita clienților procesul de cumpărare;Să organizezi și să dezvolți activitatea comercială și promoțională a raionului.
CARREFOUR ROMANIA SA

Confectioner-asamblor Articole Din Textile - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CONFECTIONER-ASAMBLOR ARTICOLE DIN TEXTILE - AJOFM | ANOFMAngajator: BOGDYMEX SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: CLUJ-NAPOCA
BOGDYMEX SRL

Confectioner Textile


Confectioner textil ,eperienta la masinile de cusut CU 3-4-5 fire. Se asigura salarizare avantajoasa ,bonuri de masa. se deconteaza transport . Locatie cluj -napoca ,acces facil cu misloacele de trasport in comun.
JFA CONF SRL

Media netă estimată pe baza celor 4 de salarii introduse în Salario: 2550 RON/Luna

Angajam Croitoreasa,​ Cusatoreasa Cu Experienta


Atelier Diana Antohi cauta colegi noi pentru atelier de croitorie situat in Cluj Napoca, str. Albert Einstein, nr.2A, pentru croit , cusut, brodat, si reparatii haine de dama. CERINTE: experienta in domeniul confectiilor indemanare atentie la detalii si finisaje seriozitate si punctualitate responsabilitate, corectitudine si disciplina OFERIM: salariu motivant in functie de abilitati si performante loc de munca stabil, contract de munca pe perioada nedeterminata program de lucru de 8 ore de Luni pana Vineri, nu se lucreaza in weekend si in zilele de sarbatori legale RESPONSABILITATI: contribuie la confectionarea de : rochii, fuste, bluze, pantaloni, camasi, paltoane, veste, sacouri, articole imbracaminte femei realizeaza produsul din punct de vedere tehnologic respectind tiparele pregateste materialul pentru croi ansambleaza produsele la masina de cusut finiseaza produsele foloseste corect uneltele si echipamentele specifice mentine ordinea si curatenia la locul de munca respecta regul
KUZZURY SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.