Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Textile in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Textile in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Referent de specialitate IA – Posturile vacante în administrația publică din România


Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița Expiră in 3 zile, 1 ore LocatieDâmboviţa NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții județene CategorieFuncție contractuală Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent de specialitate gradul IA (studii superioare), în cadrul Compartimentului secretariat/registratură.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Con
Locuri de munca la stat

Confectioneri Calificati/​ Necalificati/​croitorese


Angajez confectioneri calificati si necalificati si croitorese.
SC BETANIA IMPEX SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.