Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Textile in Maramures

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Textile in Maramures

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Maramures si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Calcator La Finisaj,​ Industria Textila,​ Haine De Dama !


DescriereSC INFINITY MODE SRL - firma de confectii textile din Baia Mare, judetul Maramures. Confecții textile damă Angajăm calcator final la finisaj, cu experiență de minim 2 ani, pentru industria textilă. Oferim : - salariu extrem de motivant; - un singur schimb; - bonus lunar de productivitate; - tichete de masă în valoare de 20 Ron/zi lucrătoare; - prima de Paste si de Crăciun; - transport gratuit; Pentru mai multe informații, vă rugăm să sunați la numărul de telefon : . Persoana de contact Camelia Demian.
SC INFINITY MODE SRL

Angajam Confectioneri Textili Cu Experienta !


SC INFINITY MODE SRL - firma de confectii textile din Baia Mare, judetul Maramures. Confecții textile damă Angajăm confecționere cu experiență de minim 2 ani, pentru industria textilă. Oferim : - salariu extrem de motivant; - un singur schimb; - bonus lunar de productivitate; - tichete de masă în valoare de 20 Ron/zi lucrătoare; - prima de Paste si de Crăciun; - transport gratuit; Pentru mai multe informații, vă rugăm să sunați la numărul de telefon : . Persoana de contact Camelia Demian.
SC INFINITY MODE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.