Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Textile in Nadlac

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Textile in Nadlac

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Nadlac si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Social Media Marketing Specialist


Candidatul ideal Aseptatile noastre pentru Junior Social Media Marketing Specialist: Scriere excepțional de corecta Respectarea termenelor limită Sa cunoașteți cele mai bune practici din domeniu și cele mai recente tendințe și evoluții pe diferite canale de social media Concizie; cu siguranță poți structura un blog sau un articol într-o postare captivantă Competenta în Facebook Business Manager, Twitter Ads și alte instrumente de gestionare a rețelelor sociale Creativitate, minutiozitate si orientare spre detalii Capabil să identifice tendințele și să folosească știrile de actualitate în avantajul companieiCerințe Experienta de minim 2 ani Experiență de lucru dovedită în marketing pe rețelele sociale sau ca specialist în media digitală Capabil să indeplineasca mai multe sarcini pentru a ajuta la gestionarea prezenței mărcii pe diferite platforme de social media: TikTok, YouTube, LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram Crearea campaniilor de marketing, concursuri, gestionarea si creștere
PERFECT JOURNEY

Redactor Articole Ceasuri Smart


Căutăm un sportiv pasionat (alergător, ciclist sau triatlonist) pasionat de ceasuri smart pentru sportivi care să ne ajute să creăm conținut util sub formă de videoclipuri pentru noul nostru canal youtube în limba română. Pe cine căutăm mai exact? Ești un sportiv pasionat Ești interesat de testerele sportive Nu te deranjează camera de filmat Vorbești engleza Descrierea jobului Testarea ceasurilor smart. Recenzii de redactare, tutoriale și ghiduri de selecție. Crearea de conținut video. Crearea de interviuri pentru podcastul nostru. Studierea informațiilor de pe site-urile web ale producătorilor, de pe forumurile de discuții și din revistele online (toate în limba engleză). Pentru a participa la procesul de selecție, trimite-ne CV tău. Te rugăm să completezi CV în limba ENGLEZĂ, mulțumim! În secțiunea "text motivațional", te rugăm să descrii relația ta cu sportul și, de asemenea, cu ceasurile sport. Nu ezita să detaliezi. :-)
bezel.​ro
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.