Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Textile in Sfantu Gheorghe

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Textile in Sfantu Gheorghe

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Sfantu Gheorghe si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Textile in Sfantu Gheorghe si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Nationalsales Representative With Hungarian


Candidatul ideal Hanza Team este printre cei mai importanți producători și distribuitori de echipamente și haine de protecție din Ungaria.În proiectul de extindere pe piața din România angajăm unNATIONAL SALES REPRESENTATIVE.Principala ta sarcină va fi dezvoltarea rețelei de parteneri comerciali din România!Va fi o activitate foarte dinamică, plină de provocări. vei participa la întâlniri de afaceri, vei negocia și încheia contracte de colaborare cu distribuitori, vei menține bunele relații cu clienții existenți.Descrierea jobului Instruirea de câteva zile pe produse și pe specificul pieței se va face în Ungaria. După angajare vei rămâne în comunicare strânsă cu colegii de la sediul central din Debrecen - Ungaria. Pentru o comunicare eficientă, este deosebit de important ca să vorbești limba maghiară!Colegii și conducerea companiei te vor sprijinii ca să ai succes cât mai rapid. Experiența de 30 de ani a Hanza Team îți oferă siguranța de care ai nevoie și te ajută mult în obținerea rez
PERFORMIA MANAGEMENT DE PERSONAL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.