Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Tipografie in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Tipografie in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tipografie in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Tipografie in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Editura Eurostampa Angajează Designer Grafic


Editura Eurostampa angajează designer grafic creativ, cu simț artistic, atent la detalii. Locatie: Bld. Revoluției din 1989 nr. 26 Cerințe: - Cunostinte de operare in software graphic (ex. Photoshop, Illustrator, InDesign, Dimension, CorelDRAW); Intelegerea elementelor vizuale (layout, fonturi, ierarhie vizuala); - abilitati de lucru in echipă si gestionare a timpului; Ce va trebui sa faci: Propui concepte si editezi machete necesare transpunerii materialelor de creatie intr-un format potrivit pentru print; Elaborezi si faci propuneri de design graphic; Realizezi layout-uri web, editare/prelucrare imagini si a altor elemente grafice (pentru utilizare digitala); Folosesti cele mai bune metode, aplicații, software și tehnici pentru a lucra la proiecte. Așteptăm cu interes CV-urile voastre.
Editura Eurostampa

Designer,​ Amenajări Interioare,​ Arhitectura,​ Gradina.​ Timisoara-miami-new York.​


Ing. constructor, designer, lucrez proiecte design ambiental, comercial, arhitectura interioara, design gradini, lacuri agrement. Tablourile sunt pictate de artistul Mircea Schlotter. Zonele fregvente in care ma aflu: Timisoara, Bucuresti, Frankfurt/M, New York si Miami. Imaginile sunt orientative.
ej studio
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.