Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

43 Locuri de Munca Transport in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

43 Locuri de Munca Transport in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Stivuitorist - Cdc Transport


Cauti un loc de munca stabil? Vrei sa faci parte dintr-o echipa primitoare si deschisa? Te asteptam in echipa noastra. Detalii si necesar job: Autorizatie ISCIR vizata; Efectuează incarcarea descarcarea stivuirea marfurilor. Răspunde de întreţinerea zilnică a stivuitorului cu care îşi desfăşoară activitatea; Pentru mai multe informatii va rog sa ne contactati.
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport international din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad). dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL -Firma de transport International din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad), GERMANIA, dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA : (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Societate Comerciala De Transport Persoane Angajeaza


Societate comerciala de transport persoane angajeaza SOFERI AUTOBUZ in urmatoarele conditii: - domiciliul in Arad, Iratos , Zimand Cuz; - permis de conducere ctg.D; - atestat profesional de transport persoane; Oferim conditii de munca optime, program flexibil, salarizare competitiva si bonuri de masa.
TRANSDARA SA

Angajam Sofer Transport Marfa International


SC MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL - Firma de transport International din Arad, angajam Sofer profesionist posesor categoria C+E , cu atestat valabil, pentru urmatoarele trasee : ITALIA tur -retur (Zona Arad- Treviso) , ITALIA tur-retur (in diferite zone in Italia), CEHIA tur-retur(Arad-Cheb-Arad), GERMANIA, dar si ocazional pentru curse mai lungi in Italia si Spania. Persoana contact: Dna LUCIA : (doar telefonic, fara mesaje ). Nu se face doar un anumit traseu, sau doar pe o anumita tara.
SC.​MOBEL TRANS INTERNATIONAL SRL

Angajez Sofer Cat B Transport Marfa Extern


Angajez sofer categoria B pentru transport marfa international Fara cominitate! Informatii:
Pandora

Angajez Sofer Profesionist Pentru Transportul De Containere


Firma de transport cu sediul in Arad, caut sofer profesionist pentru transportul de containere. Se lucreaza pe comunitate (Franta, Belgia, Germania). Se circula la program Experienta in transportul de containere constituie avantaj. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de tel .
GAVRIS TR

Dispecer Transport International 40 Tone


Cautam coleg cu experienta in transport Intern si International , Experienta minima obligatorie , Limba Engleza Limba Italiana prezinta un Avantaj prezenta birou , Locatie Arad
SC AC SPEEDLINE SRL

Angajez Sofer Cat.​c+e Transport Intern ,​cursa Fixa.​


Angajez sofer cat.c+e transport intern,curse regulate in fiecare zi, plecare 17:30 sosire 21:30,descarcare -incarcare la rampa,timp in care soferul doarme, iar la ora 4:00 se pleaca spre Arad,sosire in Arad ora 7:45 se lasa camionul in rampa.
MM

Operatori Asamblare 3 Schimburi Cu Transport In Judetul Arad


HPA recrutează operatori asamblare pe 3 schimburi pentru o companie de origine elvețiană Program de lucru: (7-15; 15-23; 23-7) Cerințe: -Abilitatea de a face calcule matematice Salariu de încadrare: - începând de la 3800 - 4100 ron BRUT, negociabil in funcție de experiență. - Tichete de masă în valoare de 30 ron zi lucrătoare (630 ron luna); - Alte beneficii Transport asigurat pentru rutele: - Sânmartin Macea Curtici Șofronea; - Sânleani - Livada; - Ghioroc Sâmbăteni Mândruloc Vladimirescu (posibilitate de extindere până în Lipova); - Semlac Pecica Seitin Nadlac; - Municipiul Arad; - Santana Zimand Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon:
HPA

Angajam șofer I Profesioniști Cu Atestat Profesional Transport Marfa


Curse interne în Timișoara și în afara orașului de regulă transport bere
Ama madadana trans

Angajam Sofer


Angajez șoferi pentru transport agabaritic
Transport Agabaritic

Angajam șoferi Profesioniști


Firma de transport germană, angajam șoferi profesioniști. CERINTE: permis categ. C,E card tahograf atestat transport marfa OFERIM: - venituri lunare nete 3000 Euro ( compus din salariul pe Germania + diurnă) - sistem 7saptamani lucrate+ 3 libere - Contract de Germania
Grenola Transporte GmbH

Angajez Sofer


Angajez sofer comunitate plata la zi
LFL Rapid Transport Srl

Angajez Sofer


NIDAR MIL TRANSPORT SRL. angajeaza conducatori auto, categoria CE pe transportor. Cerinte: profesionalism si seriozitate. Oferim salariu atractiv și bonus in funcție de kilometrii efectuați, condiții avantajoase.Pentru mai multe detalii sunati la nr. tel .
NIDAR MIL TRANSPORT SRL

Angajez Sofer Intern Tir - Duba Frig


Angajez sofer intern, TIR C+E, cu experienta pe intern, duba frigorifica. Oferim salariu atractiv. Asteptam sa ne contactati pentru detalii la telefon:
CDC TRANSPORT INNOVATIONS

Angajam Soferi Pentru Comunitate Europa Plata La Zi - 75 Euro +salar


SC POLACH LOGISTICS & TRANSPORT SRL , angajeaza: Conducator auto (sofer) profesionist transport rutier marfa (categ C+E) international - Plata la zi - 75 Euro +salar diferentiat in functie de vechime, alte bonusuri - Indeminzatia de deplasare se vireaza saptamanal Conditii de munca: - Flota formata din vehicule EURO 6 (Volvo, Mercedes) de ultima generatie - Vehiculele sunt dotate cu aparate de taxare drumuri automate pentru toate tarile din UE; - Card de alimentare cu motorina si ADblue, telefon, asistenta 24h 24h - Nu se face transport intern remorcile sunt incarcate si se vor lasa incarcate la garaj. - Se respecta timpii de conducere si repaus Persoane de contact: Cristian Buturca tel:
POLACH LOGISTICS TRANSPORT

Angajam Curieri


Angajăm curieri pentru depozitul Fan Courier din Arad. Postul presupune livrarea ridicarea coletelor si plicurilor catre persoanelor fizice si juridice. Oferim: - salariu atractiv - tichete de masa - condiții bune de muncă Cerințe: - permis categoria B minim 1 an - cazier judiciar curat Angajările se fac pe bază de interviu cu programare telefonică în prealabil la nr de tel .
FAN Courier Expres

Livrator Meniuri La Domiciliu


Restaurant angajeaza livrator meniuri la domiciliu
Restaurant

Livratori Tazz By Ema


DESCRIERE Firma partenera Tazz by eMag angajeaza curieri/livratori in Arad ! COMISION 10% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Pentru mai multe detalii si angajari : Avantaje/Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!
TFN SERVICE SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 43 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.