Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

113 Locuri de Munca Transport in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Companie

113 Locuri de Munca Transport in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Detin Autoutilitara 3,5 cu spatiu de încărcare 3,5 m lungime , carosata !Efectuez transport oriunde in țara !Pentru mobila pot oferi și montaj sau ajutor la încărcare și descărcare la cerere!
privat
transport marfa cu duba proprie ,pentru mai multe detalii ma puteți contacta
adrian
Firma de transport 1 ansamblu de vanzare 25.000 e cap tractor euro 5 semiremorca krone 2p13
Transport ccm s.​r.​l
Dispecer transport marfa caut colaboratori .
Petre Florin
Detin atestat manager de transport marfa.Ofer consultanta în vederea obținerii licentei comunitare și a copiilor conforme.Din data de 21 mai toate autovehiculele cu MTMA mai mare de 2.5 tone au nevoie OBLIGATORIU de licență de transport.De preferat in Dâmbovița / Prahova.
Munteanu Cargo Xpress
sofer tir cu experienta zona dambovita Gaesti caut munca numai intern
transport
SC cu sediul în Târgoviște angajează curier pedestru pentru zonele rurale. Se va forma o echipa noua de lucru. Cv-urile se depun la sediul societății din str Tudor Vladimirescu nr 3 Târgoviște sau pe e-mail la Disponibile 4 posturi de curieri dintre care 2 necesita permis categ BSalariul este de 1700 lei net.
Intranetwork
Detin atestat persoana desemnata pt transport persoane si atestat persoana desemnata pt transport marfa.Daca aveti nevoie de o colaborare in vederea emiterii licentei de transport si a copiilor conforme cat si unei evidente a parcului auto ma puteti contacta.
Persoana Fizica
Firma de transport cu sediu in Targoviste cauta sofer pentru: Transport International Rutier de marfa Tur-retur Comunitate 2 luni cu 2 saptamani acasa Transcontainer 2 luni cu 2 saptamani acasa Pentru detalii puteti apela la numarul de telefon Adrian
trans int
ofer transport cu remorcuta
sc bog srl
Angazez soferi pe tir cel mai bine vorbim telefonic
Grigore
ANGAJEJ SOFRR MOMENTAN PT TUR -RETUR APOI PT COMUNIATE PT RELATI VA ROG SUNATI
DANIEL AGRO LOGISTICS SRL
Maxi taxi personal maxim 400 de kilometri preț negociabil maxim 4 persoane
V.​.​.​
Caut persoane motivate sa câștige bine la un loc de munca unde se poate câștiga in funcție de cât muncește !Curieri in zona Mannheim !Cazare la pensiune contra cost!
Hermes
COLABORARE MECANIC AUTO , SERVICEAUTO UTILAT COMPLET , 50 % DIN INCASARI MECANIC , 50% FIRMĂ
SC DUNIAG EXCAVATII SRL
Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii:- contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata;- salariul net lunar 1900 - 2500 euro (in functie de experienta);- perioada de sedere negociabila;- bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj);- decontarea transportului dus-intors (140 euro pe sens);- prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro);- asigurare medicala si plata contributiilor sociale;Se cere:- permis conducere C+E;- ADR colete, reprezinta avantaj;- atestat marfa;- cartela tahograf;- disponibilitate de lucru la prelata;NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc;NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!
Lodisna
8 ani experienta stivuitorist 25 ANI sofer cât B dubă preluată frigo
Depozit logistica
DELTA PRIMO SRL din Com.Ulmi,Sat Colanu,angajeaza sofer(soferi) profesionisti pe camioane de carat deseuri feroase, salariul de 4000 lei,alte detalii va rog sa ma contacti la nr.de telefon
DELTA PRIMO SRL
Angajez soferi ptr relatia DK-FR-BG,,cu experienta
Lukadel logistic srl
angajez sofer pentru transport fier vechi cu container si macara salariu atractiv
miobel trans
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 113 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.