Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

64 Locuri de Munca Transport in Ilfov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

64 Locuri de Munca Transport in Ilfov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Sofer Profesionist


Societate comercială din Bucuresti, angajează șofer profesionist pentru camion cu remorca walking floor . Cursele sunt între Bucuresti-Pitești, Bucuresti-Medgidia, ocazitional si curse in Bulgaria. Salariul este 7000 lei net( bonuri de masa incluse). Pentru mai multe informatii ma puteți suna la telefon. Se respecta timpii de conducere si pauzele! Mulțumesc.
Transport

Angajare Sofer Profesionist


Societate comercială din Bucuresti, angajează șofer profesionist pentru camion walking floor (Volvo E6 an 2023). Cursele sunt între Bucuresti-Pitești, Bucuresti-Medgidia. Salariul este 7000 lei pe cartea de muncă( bonuri de masa incluse). Pentru mai multe informatii ma puteți suna la telefon. Se respecta timpii de conducere si pauzele! Mulțumesc.
Transport

Angajez Buldoexcavatorist


Angajez buldoexcavatorist. Conditii: cele prevazute de lege. Punct de lucru: Străulești s1- Mogoșoaia. Dupa caz, ofer cazare. Telefon:
transport

Sofer Profesionist Categoria D


Suntem în căutarea unui șofer profesionist Categoria D pentru a se alătura echipei noastre în dezvoltare. Cerințe: Experiență necesară autocar -autobuz Disponibilitate pentru curse tip convenții -turistice Experiență în domeniul transportului de persoane (avantaj) Responsabilitate, hărnicie și onestitate Atestat și card tahograf Oferim: Posibilitatea de a lucra într-un mediu dinamic și stimulant Jobul este full time. Detalii suplimentare disponibile la numărul de telefon:
Lukadi Transport

Angajez Sofer Duba 3.​5 T


Angajez sofer duba 3.5 t , marfa paletizata. Depozitul se afla în Dragomirești Vale,program de luni-vineri. Mai multe detalii la tel: Eugen
Tae transporting

Sofer Categoria C


Angajez sofer categoria C,pe camion Mercedes Atego 12 Tone, salariu de la 4000-4400 lei si un plin de combustibil Distributie marfa paletizata Bucuresti Incarcare in fiecare dimineata de la Ciorogarla km Program de luni pana vineri (liber sambata, duminica si sarbatorile legale). Depozit in zona A1 km 13
Sc Biarob 24 Transport

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Angajez șofer Camion


Angajez șofer camion categoria C 26 t portanta
NMA TRANSPORT SRL

Angajam Sofer Cat C + E


Societate comerciala angajează șoferi cu experientă. Oferim salariu atractiv, bonuri de masa, bonusuri pentru km și decontarea transportului! Cerințe: - permis cat C.E - card tahograf - atestat transport marfă Posturi disponibile: - cat C+E pentru auto 40T - cat C pentru auto 7.5T
Alex adalmir transport srl

Agent De Vanzari Servicii De Curierat


Cerinte: - experienta pe un post similar de minim 1 ani - excelente abilitati de organizare, comunicare si negociere - abilitati de intretinere si dezvoltare a relatiilor cu clientii - persoana dinamica, organizata, responsabila, punctuala - Cunostinte de operare calculator (office, Email, Excel) Avantaje : - studii superioare - experienta in domeniul vanzarilor de servicii de curierat - buna cunoastere a pietei si mediului de afaceri de curierat din Romania; - permis de conducere categoria B - cunoasterea lb. engleza la nivel mediu avansat Descrierea jobului: - prospectarea pietei - implementarea strategiei companiei si promovarea produselor acesteia - realizarea obiectivelor de vanzari si executie, stabilite pentru dezvoltarea companiei - cresterea numarului de clienti si mentinerea relatiilor cu clientii existenti - urmarirea derularii contractelor comerciale, precum si negocierea acestora - realizarea si asigurarea unui sistem eficient si facil de comunicare raportare cu catre mana
Sc Curiera Transport Solutions SRL

Angajez Curier


Angajez șofer curier categoria B pe duba 3.5 T. Program fultime sau partime. Salariu între 3500-4500 Contract de munca pe perioada nedeterminata!! Domiciliu în Chiajna sau inprejurimi Virsta minimă 20 ani-maximă 40
Anya Delivery Invest SRL

Angajam Curier


Angajam curier in localitatile: Bragadiru,Magurele,Chiajna. Oferim salariu fix bonuri de masa,decont transport Acest loc de munca se adreseaza si peroanelor care vor sa completeze venitul lunar. Relatii la numarul de telefon, Permisul auto nu este obligatoriu,dar este un avantj.
Pink Post SRL

Angajam Manipulant Marfa In Depozit Curierat Bragadiru


Angajam manipulant marfa din zona Bragadiru, Ilfov pentru depozit curierat in Bragadiru. Mediu de lucru placut Se lucreaza 8 ore pe zi in ture 06.30-09.30 si 15.30- 20.30, fiecare weekend liber. Detalii la telefon
Gls

Angajam Agent Curier Pedestru Pentru Sectorul 6,​bucuresti


Specificatii: Agent Curier Pedestru livrare corespondenta (Plicuri) Numele companiei DSC Expres SRL. Tip jobfull time Descriere:Cautam persoana responsabila, serioasa, dispusa la efort fizic pentru livrare corespondenta firma de curierat. - Specificatii Numele companieiDSC Expres Logistic srl Tip jobfull time Descriere: Salut, Ne mărim echipa de curieri pedestri pentru zona sector 6,Bucuresti. Te așteptăm să te alături #DSC #DragonStarCurier! Da, ești acceptat și fără experiență ai parte de training și pregătire. Asigurăm contract de muncă și abonament transport public. Cerințe: - seriozitate - cazier juridic curat Beneficii se vor negocia in urma interviului. Poți solicita detalii zilnic la în intervalul orar 9:00 - 17:00 la numarul de telefon
DSC Expres Logistic srl

Angajez Sofer Cat B Curierat Fan Courier


FAN COURIER Otopeni angajează curieri!! Candidatul Ideal Permis categoria B; Experienta in distributie sau curierat (constituie un avantaj); Spirit de echipa; Capacitatea de a lucra eficient sub presiune si de a respecta termenele limita; Atitudine pozitiva si dorinta de a oferi servicii de calitate; Pentru mai multe detalii ma puteti contacta: sau poti trimite pe adresa de email un CV:
FAN Courier

Restaurant Bella Luna Angajeaza Livrator,​ Casiera Si Ospatari Cu Experienta


Restaurant Bella Luna angajeaza livrator, casiera si ospatari cu experienta. Program de lucru placut, salariu motivant si program flexibil.
Club Militari Residence

Angajare Curieri Bolt Food-bucuresti,​constanta,​cluj,​targul Mures,​brasov,​iasi,​timisoara,​craiova


Colaborare sau angajare Angajam curieri Bolt-Food 1. colaborare-angajare comision 8% din venitul net > plati saptamanale in fiecare zi de Marti > doar cu contract munca 2-4-8 ore 2. Colaborare cu CONTRACT - PFA sau SRL comision 5% facturile fiind achitate saptamanal in fiecare zi de Marti MAI MULTE DETALII WATSAP _tel.
Ananda de Silva

Angajez Curier


Subcontractor DPD angajez curier, de preferabil cu experienta. Zona de livrare este in Ilfov, Dragomiresti-Deal, Dragomiresti-Vale, Zurbaua. Marfa se incarca de la depozitul din Mogosoaia asa ca zona de livrare este aproape de depozit. Masina ramane la curier dupa sfarsitul programului. Salariul este de 3800 lei si poate urca in functie de experienta. Pentru detalii .
dpd

Angajam Sofer Livrator


categorie B, vechime permis auto minim 2 ani, domeniu de activitate livrare plase si glafuri bucuresti ilfov
Glaf 4 All SRL

Angajam Curieri Produse Alimentare


Oportunitate de angajare! Suntem in cautarea unor colegi pentru livrarea de produse alimentare cu permis de conducere categoria B de minim 2 ani. Oferim un program full-time in locatia noastra din Stefanestii de Jos. Salariul motivant, situindu-se intre 4000 si 5000 lei. Daca te potrivesti profilului si vrei sa faci parte din echipa noastra, asteptam cu interes sa ne contactezi la numarul de telefon
TEMS LOGISTIC SOLUTION S.​R.​L.​

Angajam Casieri Lucratori Bucatarie,​brutari,​livratori


Esti un om serios,implicat si cu spirit Spartan? Pe langa o gasca de oameni faini iti oferim si un post la Restaurantul Spartan Cosmopolis! Unii spun ca oferim cazare gratuita intr-un complex rezidential, altii ca decontam transportul,dar nu ii crede pe cuvant! Suna-ne sa iti confirmam noi! Dam masa gratuit,dar si bonuri de masa...ca suntem oameni! Si mai punem si niste bonusuri lunare la bataie sa avem de buzunar. Lucram in ture :15 zile munca, 15 zile distractie Castiga-ne respectul ca sa iti creasca salariul!
RERUM FOOD
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 64 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.