Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

65 Locuri de Munca Transport in Ilfov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

65 Locuri de Munca Transport in Ilfov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Ilfov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Curieri Produse Alimentare


Oportunitate de angajare! Suntem in cautarea unor colegi pentru livrarea de produse alimentare cu permis de conducere categoria B de minim 2 ani. Oferim un program full-time in locatia noastra din Stefanestii de Jos. Salariul motivant, situindu-se intre 4000 si 5000 lei. Daca te potrivesti profilului si vrei sa faci parte din echipa noastra, asteptam cu interes sa ne contactezi la numarul de telefon
TEMS LOGISTIC SOLUTION S.​R.​L.​

Angajez Șofer Livrator


Spălătorie de covoare angajează Șofer Livrator pentru Popești Leordeni și București. Căutăm un coleg serios, cu putere de muncă și implicare pentru o colaborare de lunga durată.
CAMAIO

Angajam Curieri Bucuresti


FAN Courer angajaza ! Pentru postul de curier in Bucuresti - Bonusuri lunare - Bonuri de masa - Salaru atractiv Pentru mai multe detalii ma puteti contacta !
FAN Courier

Căutăm 30 De Curieri


Căutăm 30 de curieri. Cod COR 962101 Normă întreagă Salariu brut: 3300 RON Locație: București Data: 13.03.24
DINAMIC DELIVERY S.​R.​L.​

Angajam Ajutori Bucatari,​ Ospatar Si Livrator,​ In Balotesti,​ La Unity Bistro!


Hai in echipa UNITY Bistro din Balotesti! Angajam!!!Angajam persoane cu experienta sau mai putina, insa doritori de invatare! Acesta este un bistro mic, dar cu vise mari, un bistro de familie care apreciaza oamenii. Angajam cu norma intreaga, program de 5 cu 2,(de marti pana sambata) sau 2 cu 2, cu beneficii, in functie de experienta fiecaruia: -Ajutor bucatar- pe bucatarie romaneasca si pregatirea din spatele preparatelor - ajutor bucatar, pasionat de bucatarie, doritor sa invete retete internationale - ospatar- cu sau fara experienta, insa cu zambetul, seriozitatea si harnicia la purtator - livrator om bun la toate- pentru cand nu sunt livrari. Programari interviu la telefon ! Ne gasesti pe str Viselor nr 1, Balotesti! ( spre Dimieni, inainte de calea ferata, chiar in statie, langa magazin 2 Pasi) Ne gasesti si pe Facebook si Instagram, #Unity, ca sa ne descoperi!
UNITY BISTRO
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 65 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.