Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

44 Locuri de Munca Transport in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

44 Locuri de Munca Transport in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Dispecer-transport Marfa International


INSERT AUTO SERVICE Societate specializata in transport marfa international angajeaza persoana pentru transport international de marfa dispecer/coordonator transport pentru camione 20 tone. Cerinte : - Cunostinte operare PC nivel mediu, - Pentru cei care au lucrat ca dispecer sau logistica constituie un avantaj - Abilitati de planificare ,organizare, de negociere si comunicare atat in interiorul companiei cat si cu clientii, - Experienta intr-o activitate similara in domeniul dispeceratului sau coordonare transport constituie un avantaj. - Cunosterea mai multor limbi straine : Franceza, Germana, Italiana,Spaniola,altele... constituie un avantaj - Foarte bune abilitati de comunicare -Ofertarea si negocierea curselor de pe bursa transport ,timocom, trans.eu si cu casele de expeditii. -Atragerea de noi parteneri (clienti directii , case expeditii interne si externe ). Cerinte obligatorii : Pachet salarial motivant -Program de luni -vineri de la ora 09:00--17:00 Simbata,Duminica sau tura n
INSERT AUTO SERVICE

Coordonator Transport - Brasov


Angajez Coordonator transport in Brasov Atributii: coordonare grup de masini Cerinte: - Autorizatie emisa de ARR - Studii tehnice medii sau superioare ( reprezinta un avantaj) - Abilitati de utilizare PC Salariu net: 4500 lei + tichete de masa Masina, calculator, telefon de serviciu Program L V: 8 h zi -> 7.00- 15.30 Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon:
soc.​com.​

Firmă De Transport Internațional


Firmă de transport angajează șoferi profesioniști categoria C+E pentru comunitate mai multe detalii la telefon rog seriozitate și respect
Mosoianu super stand

Coordonator Transport - Brasov


Angajez Coordonator transport in Brasov Atributii: coordonare grup de masini Cerinte: - Autorizatie emisa de ARR - Studii tehnice medii sau superioare ( reprezinta un avantaj) - Abilitati de utilizare PC Salariu net: 4500 lei + tichete de masa Masina, calculator, telefon de serviciu Program L V: 8 h zi -> 7.00- 15.30 Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la telefon:
soc com

Persoana--transport Marfa


Angajam persoana cu experienta in domeniul logisticii si transportului care stie sa faca deconturi. Are cunostiinte PC, office, cunstiinte minime de contabilitate si cunoaste cel putin o limba straina. Experienta este obligatorie. Salariu intre 800 eur-1000 eur Program L-V. Nu se lucreaza ore suplimentare si nici in weekend.

Angajez Sofer Camion - Transport Intern


Firma Alucius Speed Logistic SRL angajeaza sofer camion posesor permis de conducere categoria C cu experienta de minim 1 an pentru transport intern Se acorda salariu si bonusuri lunare.
Alucius Speed Logistic SRL

Angajez Soferi Profesionisti Pentru Transport International


Firmă de transport cu sediul în Pitesti Angajează soferi profesionisti cat.C+E pe termen lung. Transport Comunitatea Europeană si Turcia . Oferim salariu atractiv, carte de muncă, camioane performante. Se respectă timpii de conducere si odihnă, plata drepturilor întotdeauna la timp. Se oferă bonusuri. Cerinte: Persoană serioasă ,sinceră si dornică de muncă. Să posede permis de conducere cat. C,E, atestat, card tahograf valabil, pasaport si viza de Turcia. Experientă pe comunitate este un atu. Mai multe detalii la telefon: Doru Alx Transport Logistic, Strada, Darzu, Numarul 4, Pitesti, Arges
Alx Transport Logistic Arg SRL

Angajare Dispecer - Transport Marfa Pitesti


Societate comercială cu activitate din 1994 angajeaza dispecer pentru transport international marfa 3.5T cu sau fără experiența in acest domeniu. Este necesară cunoașterea limbii engleze(scris+vorbit) nivel avansat, a unei imagini de anasamblu a teritoriului geografic european și cunoștințe solide in lucrul cu calculatorul. Căutam un candidat comunicativ, flexibil, dornic de a învața, amabil, responsabil, cu spirit organizatoric. Serviciul consta in negocierea și obtinerea comenzilor de transport, planificarea și coordonarea activității șoferilor prin optimizarea traseelor și eficientizarea timpilor de tranzit. De asemenea, dispecerul are in responsabilitate actele aferente activității (comanda transport, CMR, packing list, booking, factura etc). Salariul se negociază in prealabil de către ambele părți. Se oferă cele necesare unei bune desfasurari ale activitatii (telefon, laptop etc).
CORADIA STAR

Angajare Dispecer - Transport Marfa Pitesti


Societate comerciala cu activitate din 1994 angajeaza dispecer pentru transport international marfa 3.5T cu sau fara experienta in acest domeniu. Criterii angajare: Cunoasterea limbii engleze (scris+vorbit) la un nivel avansat; Cunoasterea unei imagini de ansamblu a teritoriului geografic european; Cunostinte solide in lucrul cu calculatorul. Candidatul ideal: Comunicativ; Flexibil; Dornic de a învăța; Amabil; Responsabil; Spirit organizatoric. Descrierea jobului Negociază și obține comenzi de transport Planifica si coordoneaza activitatea soferilor prin optimizarea traseelor si eficientizarea timpilor de tranzit Este responsabil de actele aferente activitatii (comanda transport, CMR, packing list, booking, factura etc). Salariul se negociaza in prealabil de catre ambele parti. Se ofera cele necesare unei bune desfasurari ale activitatii (telefon, laptop etc).
Coradia Star

Firma De Transport Angajeaza Sofer Pe Auto 3,​5t


Coradia Star din Arges angajeaza sofer pe auto 3,5t Cerinte: -vechime permis minim 2 ani -experienta pe comunitate minim 6 luni -disponibilitate de a sta plecat 4-5 saptamani Contract de munca pe perioada nedeterminata. Se lucreaza pe auto cu prelata (8-10ewp) dotate corespunzator Activitatea se desfasoara in tarile UE si UK. Dispecerat propiu, disponibilitate 24/24 pentru orice problema a soferului. Salarizare :65 la zi sau 0,08/km cum este mai avantajos pentru sofer la decont. Tel: Pentru mai multe detalii va rog sunati. Multumesc!
Coradia Star

Firma Autorizata Arr,​ Angajeaza șoferi Cu Atestat Transport Persoane Pentru Colaborare Uber,​bolt.​ ,​


Firma autorizata ARR , angajeaza șoferi cu atestat transport persoane ,și masina proprie pentru colaborare UBER,BOLT. , Comisionul nostru este 9% din încasări. Noi ne ocupam de toate documentele necesare ,copie conforma,ecusoane,etc.. Obligatoriu contract de munca full time sau part time daca sunteti angajat ,2, 4 sau 8 ore. Descrierea jobului Plățile se fac săptămânal prin transfer bancar sau numerar . Cerem și oferim seriozitate !!! Descrierea companiei S.C. Damian Auto drive S.R.L. , firma autorizata ARR.
Damian Auto drive

Cautam Lucrator Comercial Merchandiser In Pitesti.​ Venit Salarial 2450,​ Decontam Si Ab Transport


Cautam lucrator comercial merchandiser in Pitesti. Venit salarial 2450, Decontam si ab transport sau combustibil. Se lucreaza intr-o singura tura de dimineata. Contract de munca pe perioada nedeterminata. 21 zile de concediu odihna pe an. Sarbatorile legale sunt platite dublu.
FMCG

Angajez Sofer Tir Tur-retur Ro-it-ro


Angajez sofer tir , tur-retur Ro-It-Ro ! Diurna 400-450 eur cursa ! Pe tur , se incarca 90 % , din curse , cereale vrac , la prelata !
Adesta Transport

Caut Sofer Categ B


angajez sofer categoria B salariu 3900 lei net plus bonuri de masa contract de munca perioada nedeterminata necesar 2 persoane seriose si punctuale program de munca normal luni - vineri 08 - 16 astept mesajele persoanelor interesate
SC AUTO PLUS TRANSPORT SRL

AngajĂm Asistent Manager


.ANGAJĂM ASISTENT MANAGER COMPANIE DE TRANSPORT serioasă cu experiență pe piață de 7 ani de zile ce își desfășoară activitatea în UK .Clienții noștri așteaptă de la noi servicii impecabile și totodată și noi căutăm oameni capabili să gestioneze și să ofere astfel de servicii! Vă punem la dispoziție un post de asistent manager pe un proiect hibrid cu disponibilitate de relocare. Activitatea se va desfășura timp de două săptămâni în UK pe proiectele standard iar timp de două săptămâni căutăm noi oportunități în România,unele pe proiecte active deja. PRINCIPALELE RESPONSABILITĂȚI: Gestionarea corespondenței și a apelurilor telefonice,a platformelor de social media pentru rezolvarea necesităților de comunicare. Analizează rezultatele și îmbunătățește constant activitatea companiei. Comunică permanent cu conducerea companiei și cu diverse departamente. Coordonarea și implementarea procedurilor administrative și de marketing. Întocmirea,primirea,îndrumarea și actualizarea documentelor și a b
Mike Sebastian Transport

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Pitesti,​ Arges


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romani

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Pitesti


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport Romania

Soferi Profesionisti Categoria C+e


Si vara aceasta avem camioane noi! Dacă ai experiență și vrei să lucrezi într-o companie mare, serioasa și stabilă, te așteptăm ! Oferim: simplu: 86 Euro / zi pentru transport ADR in EU + UK (81 Euro / zi fara ADR); echipaj: 152 Euro / zi pentru transport ADR in EU + UK (142 Euro / zi fara ADR); 150 Euro bonus de bun-venit ( la simplu ) bonus pentru fiecare trecere în UK si pentru condusul eco-drive; punctualitate și corectitudine la plata, inclusiv plati săptămânale; decontarea fișelor medicale; transport dus-întors; training la începutul activității în cadrul companiei; flexibilitate in alegerea perioadei de sejur; dispecerat în limba română; contract pe perioadă nedeterminată; Este necesar să ai: permis de conducere categoriile C + E, card tahograf si certificat de pregătire profesională; certificat de pregătire profesională ADR colete (opțional); pașaport.
AGEXIM TRANSPORTLOGISTICS

Soferi Profesionisti Categoria C+e Tur-retur


Angajez conducator auto 40 tone,posesor permis conducere C+E, pentru curse tur-retur, Camioane EURO 6 cu semiremorci coil mulde. Oferim; contract de munca pe perioada nedeterminata Salariul pe Romania 14.5 eur 100 km din garaj in garaj. Bonus pentru weekend Pentru mai multe detalii apelati
Universal Transport 2007

Livrator Tazz Glovo


Cauți un loc de muncă activ? Provocator pentru setea ta de aventură? Îți place să șofezi și să ai alături de tine o echipă tânără, mereu în căutare de colegi faini și muncitori? Atunci hai la noi! Noi te vrem tu ne vrei? Fii livrator Tazz by EMAG sau Glovo alături de cea mai bună flotă din oraș și vei beneficia de: -suport tehnic la orice oră. Cu noi nu vei fi niciodată singur. -program flexibil, așa cum îl vrei tu. Poți lucra full-time sau part time, în funcție de situație. -plata câștigurilor tale se face săptămânal. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă dinamic sau doar vrei să-ți rotunjești veniturile, vino la noi și te vei bucura de o experiență unică! Trimite-ne un CV aici (ori la adresa de email ) sau contactează-ne la numerele de telefon Colaborăm de-asemenea cu SRL-uri sau PFA la cele mai avantajoase condiții!
Margo Rapid Partener SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 44 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.