Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

30 Locuri de Munca Transport in Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

30 Locuri de Munca Transport in Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Transport Marfa,​mobila,​mutari,​materiale:dedeman,​hornbach,​leroy Merlin


Efectuam servicii de :transport marfa,transport mobila si mutari,transport marfa in regim taxi.transport bagaje si electrocasnice,transport materiale de constructie, etc.,de la magazinele de bricolaj:Dedeman,Hornbach,Leroy Merlin,Unimat,Arabesque,Metro... Va punem la dispozitie autoutilitare tip furgon de 1,5 tone sarcina utila si un volum de 13 mc; Disponibil pe raza loc. Sibiu, sau cu plecare din Sibiu in orice directie.
Ralex Trans S.​R.​L.​

Sofer Scandinavia


Cerințe: Conducerea camioanelor de 40 T. Cunosterea limbii engleze la nivel minim prezinta avantaj; Permis cat. C+E; Card tahograf; Atestat transport marfa; Atestat ADR prezinta un avantaj Condiții: Trasport de mărfuri generale -Camioane - Scania, Volvo, Euro 6; Contract de munca suedez pe termen nedeterminat; Telefon de serviciu Echipament de lucru Dispecerat si asistență tehnică prin telefon 24/7; Oferim suport pentru șoferii nou veniti si formare pentru adaptarea la normele interne; Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna conform legislatiei in vigoare; Pauzele de weekend se desfasoara in locatii dotate cu utilitatile necesare . Venit NET 30000 SEK/pe lună Venit BRUT 370000 SEK/pe lună - Responsabilități: Efectuarea curselor profesional in conditii de siguranta. Pentru mai multe detalii,rugăm apelați/scrieți:
DGL Transport AB

Angajare Uber Bolt Flota Uber Bolt Sofer Uber Bolt Sibiu


Esti in cautarea unei oportunitati de a-ti dezvolta cariera in domeniul transporturilor si de a-ti imbunatati veniturile? Bolt si Uber cauta soferi entuziasti si dedicati pentru a se alatura echipei noastre de profesionisti! Vino intr-o flota autorizata cu experienta de peste 4 ani in domeniu! Contract de munca 2h 4h 8h in functie de nevoile dvs
Cerințe: Atestat de transport persoane (sau disponibilitatea de a obține unul în cel mai scurt timp posibil)
Permis de conducere valabil și experiență de conducere adecvată
Mașină personală în stare bună de funcționare și asigurată corespunzător
Cunoștințe de bază în utilizarea smartphone-ului Abilitati bune de comunicare Dacă sunteți o persoană responsabilă, cu un simț al orientării excelente și dorința de a oferi o experiență sigură și confortabilă pasagerilor noștri, vă încurajăm să aplicați. Alatura-te si tu uneia dintre cele mai importante aplicatii de RideShering din intreaga lume # Bolt #Uber Pentru a aplica, vă rugăm să sunati la numaru
E Y RS Transport Logistic SRL

Angajare Curier în Municipiul Sibiu


Subcontractor individual în parteneriat cu Fedex Express Romania Transportation, angajează șofer cat.B pe postul de curier cu cunoștințe minime în domeniu.Salariu Net lunar între 3100-3150 Ron Pentru mai multe detalii contactați .
Somial Expres Srl

Kober Srl Angajeaza Agent Livrator


DESCRIERE Candidatul ideal: -posesor permis conducere categ.C, atestat ADR marfuri periculoase, certificat profesional si card tahograf Descrierea job-ului: Efectueaza deplasari pe traseul stabilit pentru zona de responsabilitate, in vederea onorarii comenzilor cu respectarea planificarii orare stabilite. Alte beneficii: -tichete de masa -Prima de Paste si Craciun -asigurare medicala privata care acopera servicii medicale atat din domeniul privat cat si public -zile libere pentru evenimente deosebite in familie conform prevederilor din Contractul Colectiv de Munca incheiat la nivel de unitate
KOBER SRL

Sofer Curierat Amazon & Dpd


Oferim locuri de muncă pentru curierat în Germania! Partener Direct cu AMAZON & DPD Vă oferim: - Salariu începând de la 2.500 Net Lunar( Cu posibilitate de creștere în funcție de experiență și performanță ) + Bonusuri si prime lunare - Programul este de 8 ore - 9 ore pe zi 5-6 zile pe săptămâna - Se oferă cazare contra-cost . - Toate pachetele sunt deja pre-sortate pentru tururi fixe , trebuie doar să le livrați. - Livrarea coletelor către clienți cu un sistem de navigație inteligent care vă arată drumul direct la client. - 90 la sută dintre pachete cântăresc mai puțin de 4 kg. - Limba Germană nu este obligatorie. - Loc de muncă sigur într-o industrie orientată spre viitor și în creștere. - Atmosferă de lucru familiară și sprijin constant in orice situatie. - Autoutilitare moderne și noi pentru livrarea coletelor, precum și telefoane mobile ale companiei, încălțăminte de siguranță și uniforme. Cerințe: - Permis de conducere categoria B. - Seriozitate.
Kroms Group

Angajam Curier Cor 962101


Angajam curier COR 962101 Beneficii: salar atractiv contract pe perioada nedeterminata Cerinte: spirit de organizare seriozitate CV - urile se depun la adresa afisata pe site
RAULSIB Delivery Srl

Angajam "curier"


SC PROFESSIONAL SERVICES JOUD SRL, cu sediul în Sibiu, doreste sa angajeze pe urmatoarele posturi: - " curier" - 28 posturi. CV-urile se depun la adresa afisata pe site. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.
PROFESSIONAL SERVICES

Manipulant Marfă,​ Program De Zi,​ Depozit Curierat Sibiu


Angajpm manipulanți marfă pentru încăracre și descărcare marfă din camioane în depozit din Sibiu, zona industrială Vest.. Program de zi, luni-vineri, 09:30 - 17:30. Oferim salariu încadrare 3300 lei, bonuri de masă 600 lei lună, decontare transport între 86 și 200 lei în funcție de distanță. Cerințe: disponibilitate la efort fizic, minim 8 clase, cazier judiciar curat. Angajările se fac pe bază de interviu.
Depozit Curierat Sibiu

Manipulant Marfă,​ Program De Zi,​ Depozit Curierat Sibiu


Angajpm manipulanți marfă pentru încăracre și descărcare marfă din camioane în depozit din Sibiu, zona industrială Vest.. Program de zi, luni-vineri, 09:30 - 17:30. Oferim salariu încadrare 3300 lei, bonuri de masă 600 lei lună, decontare transport între 86 și 200 lei în funcție de distanță. Cerințe: disponibilitate la efort fizic, minim 8 clase, cazier judiciar curat. Angajările se fac pe bază de interviu.
Depozit Curierat Sibiu
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 30 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.