Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Transport in Targu Jiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Transport in Targu Jiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Targu Jiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Targu Jiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Transport Persoane Cat.​ D


Livdandor Impex SRL angajeaza conducatori auto, transport persoane, intr-un cadru de munca legal cu urmatoarele conditii OBLIGATORII: - permis auto categ.D - atestat transport persoane - aviz medical valabil - aviz psihologic valabil - experienta constituie un avantaj CV- urile se depun la sediul societatii din Targu-Jiu, strada Termocentralei, nr.6 (langa restaurant Rebecca'') Pentru mai multe detalii ne puteti gasi la tel. intre orele 08:00 - 16:00 (L-V)
LIVDANDOR

Heisterkamp Angajeaza Soferi Profesionisti Pe Comunitate - Targu Jiu


Îți cauți un loc de muncă ca șofer de camion într-o companie mare, internațională și stabilă? Atunci vino în echipa Heisterkamp! Angajăm șoferi cu sau fără experiență și echipaje pentru transport internațional. Beneficii: training de inițiere la începutul activității în cadrul companiei; training de specialitate pentru cei fără experiență atât teoretic cât și practic; transport dus-întors asigurat cu avionul; punctualitate și corectitudine la plata salariului (salariu de încadrare + diurna, aceasta se plătește din ziua plecării până în ziua întoarcerii inclusiv); bonus de loialitate, de performanță și recomandare nou coleg; asigurare medicală privată cu acoperire Europeană; flotă modernă de camioane DAF, ce se reînnoiesc o dată la 2 ani; dispecerat în limba română cu acoperire de 24 7; asistență tehnică mobilă oriunde în Europa 24 7; decontarea atestatului ADR (colete); decontarea parcărilor securizate; avansuri săptămânale la cerere; condiții foarte bune în baze (Oldenzaal, Travemunde
Heisterkamp Transport România

Recrutam In Targu Jiu Curieri Cu Autoutilitare Proprii


Esti o persoana dinamica si vrei sa-ti dezvolti propria afacere în industria curieratului? Ai una sau mai multe autoutilitare sub 3,5 T si esti detinator de Societate Comerciala de tip SRL sau cu posibilitati de înfiintare a acesteia? Cargus cauta colaboratori pe termen lung! Cerinte:Permis auto categoria B Responsabilitate, buna comunicare si orientarea spre client, Cunoasterea orasului si a zonelor limitrofe Cazier impecabil Experienta în curierat este de dorit, dar nu este obligatorie. Punem accent mai mult pe dorinta de a te dezvolta în acest domeniu! Studii medii Responsabilitati:Efectuarea livrarilor si ridicarea comenzilor (plicuri colete) în zonele rutele alocate. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.
CARGUS
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.