Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Transport in Valcea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Transport in Valcea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Valcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Transport in Valcea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Lucrător Comercial (livrator,​ Barbat)


Permis de conducere categoria B, livrare pe raza județului Vâlcea
Fala Srl

Angajez Curier - Rm.​ Valcea


Angajăm curier sau colaborator cu autoutilitară proprie (Rm. Valcea). Dacă ești serios, motivat, punctual și ai simțul răspunderii, te așteptăm în echipa noastră pentru un loc de muncă pe o perioadă nedeterminată. ^^ Ce ar trebui să ai? - Experiență anterioară în industria curieratului/transportului (ar fi un avantaj); - Experieță în conducerea autoutilitarelor de 3.5 t de minim 6 luni; - Rezistență la un flux de lucru constant; - Dispoziție și eficiență în manipulare / sortare de produse (în scopul etichetării / scanării si livrării coletelor). - Disponibilitate pentru lucru în echipă. ^^ Descrierea jobului Ce ar trebui să faci? - Să fii serios, punctual și atent la detalii; - Să sortezi produsele (colete) în vederea incarcării și a livrării acestora în zona arondată; - Să menții legătura cu departamentele de suport din cadrul companiei; - Să raportezi managerului direct; - Să sesizezi diversele erori apărute în cadrul sarcinilor zilnice; - Program L-V și două sâmbete de la 9-12. - Re
Detalii la nr.​ de telefon
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.