Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Uber in Ploiesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Uber in Ploiesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Uber in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Uber in Ploiesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Flota Bolt Uber Ploiesti


Ploiesti Flota Bolt Uber Tel CHIRIE 500 LEI săptămână + 500 GARANȚIE Comision 8% din NET + CM Obligatorie ! Firma autorizata ARR cauta sofer pentru platforma Bolt si Uber. Este necesar: Varsta minima 21 ani Permis de conducere cu vechime de cel putin 2 ani Cazier Judiciar Cazier Auto Atestat transport alternativ Se oferă contract de munca 8h. Plata se face saptamanal cash sau prin virament bancar. Activitatea se va desfășura in Ploiești! Se va lucra pe mașină proprietatea firmei, -Renault Megane 3 Diesel -Renault Megane 3 Diesel -Peugeot 308 Diesel -Vw Golf 7 Benzina Pentru detalii rog contactați privat sau la nr
Gyb Grup Total

Partener Uber Bolt


Cerințe obligatorii: - vârsta minimă de 21 de ani; - minim 2 ani vechime a permisului de categoria B și un autoturism, mai nou de 15 ani; - cazier judiciar; - adeverință medicală doctor familie. Noi avem ambele platforme de ridesharing Uber și Bolt deschise. Cerințe mașină: - an fabricație minim 2010; - 5 uși (portbagaj inclusiv); - aer condiționat; - stare tehnică optimă a mașinii. Oferim : - contact de munca; - îndrumare pentru obținerea atestatului de transport alternativ; - eliberarea copiilor conforme și a ecusoanelor (gratuit); - casă de marcat; - RCA și asigurări pentru desfășurarea legală a activității; - Suport tehnic 24 / 24. Persoane de contact, Băducu-Ene Gabriel-Octavian / Băducu-Ene Mădălina Administratori IMAG ALLTRANS SRL Prahova, Ploiești
Imag

Angajez șofer Uber și Bolt


Prahova și București copie conforma ,contract de comodat plătite de noi.
SC TAC TES DESIGN SRL

Mașini Uber Bolt


Firma autorizata ARR va pune la dispozitie serviciile pentru a deveni partener Uber, Bolt. Renault 600 lei saptamana Dacia Logan 480 lei saptamana Garantie 600 lei Acceptam si cu masina personala. Comisionul este de 10%. Cu sau fara autoturism contract de munca ( optional ). Ne ocupam de toate actele: contract de comodat, copie conformă, ecusoane, casa de marcat, etc. Va stam la dispozitie!
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.