Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

87 Locuri de Munca Uber - Joburi Uber

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

87 Locuri de Munca Uber - Joburi Uber

Cauta printr-o varietate mare de joburi Uber si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Uber si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez Sofer Uber Bolt


Angajez șofer uber bolt cu carte de munca cu sau fără masina proprie program
Dontutransport

Masini Bolt Uber


Salutare , Firma cu istoric de peste 4 ani si cu peste 150 colaboratori, oferim mașini pentru Ride-Sharing (Uber și Bolt ) in București . Colaborarea se face exclusiv cu PFA sau SRL. Nu colaboram cu șoferi care doresc contract de munca full-time part-time sau fara contract de munca !!! Colaborarea prin PFA este mai legala (nu esti limitat de timpul de lucru ca la contractul de munca: 8h zi sau 40h saptamana de Luni pana Vineri) poti lucra oricand si oricat, iar din punct de vedere al costurilor, la PFA platesti doar contabilitatea care este optionala prin flota noastra la 300 lei luna fata de contractul de munca care este 1500 lei luna. Mașini disponibile: Dacia logan 2014-2023 , Hyundai i20, Renault , Peugeot , Kia și alte mărci . Prețuri între 450-600 saptamana. Comisionul este de 12% din câștigul net . Avem disponibil constant masini in parcul auto . Acestea sunt cu reparatiile la zi , colaboram cu service-uri auto fara programare , investim constant in buna functionare a autovehicu
Macomarc Logistic

Angajez Sofer Uber /​bolt


Angajez sofer uber /bolt ngajez sofer uber/bolt Dacia Logan 0.9 benzina turbo 90 cai + gpl nou pentru uber/bolt. Navigatie,senzori parcare,camera marsalier,DVD,. Masini ca noi. 13000 km Service-ul masini 24/24 3 masini. 1 x500 lei 2x550 lei 2x600 lei Este INCLUS: -RCA -Asigurare pt. persoane si bunurile acestora -ROVINIETA -ECUSON -COPIE CONFORMA -CASA DE MARCAT Pentru mai multe detalii si informatii, va stau la dispozitie, SUNATI
Deeabest

Angajez șofer Uber,​ Bolt


Angajez șofer Uber, Bolt Part time sau full time Logan cu GPL 2019 Detalii la tel
Star key

Atestate Uber Taxi Bolt


Atestate profesionale Uber,Bolt Taxi București/Ilfov Cu toate taxele incluse. Obținere atestat în numai o săptămână.
Edward

Șofer Bolt/​uber


Angajăm șoferi/colaboratori Uber/Bolt. Programul de lucru este flexibil. Se poate lucra in orice moment al zilei. Mașină disponibila spre închiriere imediat. Dacă doriți sa faceți cu mașină personală aceasta trebuie să nu fie mai veche de 14 ani. Venituri între 5000-8000 lei/lună. Condiții minime: Permis cat. B de minim 2 ani și vârstă de minim 21 de ani. Atestat profesional(Vă ajutăm în demersurile pentru obținerea lui) Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon afișat. Vă stăm la dispoziție cu orice informație.
Axxis SRL

Șofer Uber Bolt


Descriere - Firma parteneră Uber si Bolt in Timișoara, angajează șoferi ridesharing, pentru un venit săptămânal intre 800-1400 Ron in funcție de numărul de ore lucrate. - Se oferă mașină de lucru si contract de muncă la 8h. - Se lucrează cu autovehicule Dacia Logan si Renault Captur 2015-2020, 0.9tce benzina gpl. - Atestatul profesional este obligatoriu. - Vârsta minima este de 21 ani si 2 ani vechime permis conducere. - Se oferă consiliere pentru obținerea atestatului profesional. -Condiții avantajoase de lucru. -Program flexibil de lucru. -Mai multe detalii la telefon.
SC ATP CAB SERVICE SRL

Închirieri Auto Pentru Bolt Uber


Flota cauta parteneri colaboratori pentru Bolt Uber pe masinile noastre. Tot ce trebuie sa ai este varsta minima 21 de ani, permis mai vechi de 2 ani si atestat pentru Rideshering. Te asteptam in echipa noastra.
YourCab

Angajez Sofer Uber Bolt


Angajez sofer pentru colaborare uber bolt cu atestat , mai multe detalii la telefon
Royal conault

Mașini Uber Bolt


Firma autorizata ARR va pune la dispozitie serviciile pentru a deveni partener Uber, Bolt. Renault 600 lei saptamana Dacia Logan 480 lei saptamana Garantie 600 lei Acceptam si cu masina personala. Comisionul este de 10%. Cu sau fara autoturism contract de munca ( optional ). Ne ocupam de toate actele: contract de comodat, copie conformă, ecusoane, casa de marcat, etc. Va stam la dispozitie!

Se Cauta Parteneri Uber Bolt!


MASTED INVESTING SRL, firma autorizata UBER&BOLT BRASOV CAUTA SOFERI PARTENERI cu sau fara auto personal in BRASOV: (oferta valabila atat pentru angajare persoane fizice cat si pentru colaborare) BENEFICII: SALARIU LUNAR DE LA 2500 LEI + BONUSURI de performanta Card combustibil 350 LEI saptamana Asigurarea mentenantei masinii personale 6000 LEI AN (consumabile, anvelope, RCA, etc) (pentru persoanele care doresc alaturarea cu masina proprie) Contract de munca la 4 6 8 ore. Plata saptamanala sau lunara in NUMERAR sau TRANSFER BANCAR. FLOTA detine autoturisme pentru transport alternativ CERINTE: PERSONALE: Atestat profesional de transport alternativ (Oferim suport in obtinerea atestatului profesional de transport alternativ) Varsta minima 21 ani Permis de conducere min 2 ani MASINA: Masina cu cel mult 15 ani vechime A C sau CLIMA 4 portiere Mai multe detalii la nr de telefon
Masted Invest

Colaborare Bolt Uber


Societate transport alternativ cauta șoferi cu mașina și atestat transport persoane în regim de inchiriere pentru colaborare în conditii foarte avantajoase. Dăm mașini și la rămânere foarte avantajos. Relatii la telefon:
VEREV

Partener Uber/​bolt


Daca doresti o colaborare intr-un mediu profesionist, te asteptam in echipa noastra! Iata cateva beneficii daca ni te alaturi: oferim posibilitate rapida de a activa in domeniu, avand o flota ampla si diversificata de masini, oferim suport pt folosirea aplicatiilor, percepem un comision asemanator cu piata, ne ocupam de obtinerea actelor la ARR, taxa de contabilitate 0.
Aaa

Sofer Uber Si Bolt


Firma licentiata PARTENERa UBER si BOLT Oferim COPIE CONFORMA pe baza contract de comodat Operam in conditii 100% legale COMISIONUL 10% + 15 de lei pe saptamana Welcome bonus : Prima luna 5% Cautam sofer cu masina proprie Plata saptamanala nu ezitati sa ne contactati oricand
alka trans

Atestat Uber /​ Taxi


SC Amigo Art SRL Iasi, organizam cursuri obtinere : -Atestat conducător auto in regim închiriere, UBER, FreeNow , BOLT, -Atestat conducator auto TAXI -Scoala șoferi categoria B și BE. -Mașini adaptate pentru persoane cu dizabilități locomotorii. Relatii si înscrieri la sediu societății noastre Bd Socola 134, Casa de Cultură a Sindicatelor Iasi, camera 4. TELEFON
Amigo Art

Colaborare Uber Bolt Splash


Angajez soferi cu masina proprie, daca n a mai facut bolt sau uber primele 2 luni fara comision , colaborare uber bolt, splash, carte munca 8 ore sau daca are job in alta parte la 8 ore, cintract pe 2 ore - 200 lei luna , comisiom 7% din net, 25 lei saptamana contabilitate, . Ofer suport pentru obtinerea atestatului, copie conforma si ecusoane gratis, cotract comodat la notar 100 lei.
Complet Ride srl

Caut Sofer Uber Bolt


caut șofer uber bolț 400 pe saptaman +400 garanție telefon
liv

Angajam Soferi Uber/​bolt


Partener OFICIAL Uber/Bolt, angajăm conducători auto/colaboratori - Cu autoturism propriu sau închiriere din flota noastră (verificați disponibilitatea) Full time sau Part-time. Comision - 8% din NET OBLIGATORIU carte de munca 2ore/8ore FĂRĂ taxă de contabilitate sau alte taxe ascunse! Oferim seriozitate, transparență și suportul necesar pentru obținerea documentației și începerea activității cât mai rapid. Oferim GRATUIT: - Contract de comodat - Copie conformă și ecusoane Condiții MINIME: - Atestat de transport persoane (sau disponibilitatea de a obține unul în cel mai scurt timp) - Vârstă minimă 21 ani - Permis de conducere minim 2 ani - Cazier auto - Cazier judiciar Colaborați cu o flotă și nu sunteți mulțumit de condițiile impuse? MIGREAZĂ la noi în flotă și obții COMISION 5% ÎN PRIMELE DOUĂ SĂPTĂMÂNI! Vă așteptăm în echipa noastră! Pentru mai multe informații - contactați-ne!
The United Drivers Association

Angajăm șoferi Bolt -uber


Firma autorizata ARR, angajeaza soferi colaboratori Uber-Bolt cu masina proprie. Optional avem masini disponibile de închiriat , Renaul Clio- Zoe electrica. Comisioane avantajoase! Pt mai multe detalii va rog sa ne contactati
Bolt Uber

Colaborare Bolt și Uber


Societate transport alternativ cu experienta cauta colaboratori cu masina personala si angajeaza șoferi cu atestat transport alternativ. Relatii la telefon:
VEREV TRANSPORT SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 87 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.