Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Unicredit in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Unicredit in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Unicredit in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Expert Contabil - Contabilitate Completa ,​ Consultanta Pe Fonduri Europene ,​ Resurse Umane


Expert contabil , cu o vechime de peste 20 de ani , tin evidenta completa , partea de resurse umane , acord consultanta de specialitate , consultanta fiscala , consultanta cu privire la obtinere de granturi ,consultanta cu privire la obtinerea de subventii de la fondurile euuropene , efectuez expertize judiciare fiind expert contabil judiciar in regim de colaborare , inclusiv cu prezenta la sediul firmei . Colaborez si cu firme de contabilitate . Pentru relatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon .
EXPERT CONTABIL

Consultant Financiar


Estimare   3000 RON/Luna
Tip job: Full time/ partime Se cauta persoane dornice de afirmare si cu dorinta de a face bani!! Ce trebuie sa faci? E simplu .Aloca 30 de minute din viata ta unei discutii cu mine si vei gasii oportunitatea unui job care sa-ti confere stabilitate financiara, timp liber. program flexibil.training de 5 stele . premii de 5 stele ..si nu in ultimul rand un mediu placut de lucru . Cerinte - studii superioare absolvite - cunostinte MS Office (Word, Excel), elementare . - bune abilitati de comunicare si negociere, prezenta agreabila, - capacitate de asimilare rapida, - persoana dinamica, cu initiativava, sociabila, ambitioasa Va oferim: - Oportunitatea de a va construi cariera intr-o companie multinationala de prestigiu; - Lucrul intr-o echipa de profesionisti; - Traininguri gratuite - Comisioane atractive
MetConsult

Economist


Estimare   3000 RON/Luna
ECONOMIST SOCIETATE - Experienta in contabilitate de minim 2 anI; - Posesor de permis de conducere cat. B - Cunostinte operare calculator - pachet Office; special scris si ortografiat in Word + pachet Office; - Abilitati de comunicare, planificare, organizare; - Capacitate de lucru in echipa, punctualitate si seriozitate;
TECHNIK GRUP SERV

Angajam Contabil Gestiuni


- ține situația stocurilor la zi în programul de contabilitate și actualizează constant datele; - procesează notele de intrare recepție, transferurile, avizele de expediție; - gestionează facturile primite de la furnizori; - menține legătura cu administratorii de restaurant în vederea evidenței stocurilor; - identifică erorile din programul de gestiune și le corectează.
SC INTERNATIONAL SA

Consultant Vanzari


Estimare   2500 RON/Luna
Cautăm 2 categorii de persoane: 1. Persoane cu abilitati de comunicare, vanzare și negociere, orientate spre client, cu spirit de echipa, care se pot adapta cu usurinta provocărilor, pentru a se alatura departamentului nostru de Vanzari Directe. 2. Persoane fara experienta profesionala in dominiu - Suntem obisnuiti sa fim primul angajator din viata unui om si este o provocare pentru noi, asta cu conditia ca si dvs sa va doriti sa faceti performanta! Activitatea ta principală va consta în: - Promovarea serviciilor de telecomunicatii pe teren din usa în usa; - Negocierea si încheierea contractelor cu persoane fizice; - Crearea si dezvoltarea unor legaturi cu potentialii sau actualii clienti; - Munca de teren; - Imbunatatirea continua a procesului de vanzare si relationarea cu clientul; - Asimilarea informatiilor legate de avantajele si beneficiile serviciilor oferite; - Disponibilitate pentru program in a doua jumatate a zilei. De ce oameni avem nevoie? - Ambitiosi si dornici de afirmare
Agentia de servicii Professional

S.​c.​ Angajam Contabil Cu Experienta In Ploiesti


Societate Comerciala, angajam contabil cu experienta in Ploiesti. Detalii la nr. de telefon
Societate Comerciala

Angajez Operator Facturare Fmcg


Sc Raziana Impex srl angajeaza: Operator facturare. Se ofera contract munca,salariu motivant, Cerinte::prioritizarea necesitatilor,atentie la detalii,abilitati de analiza,dexteritate in operarea PC office,excel,internet,social media.
Sc Raziana Impex srl

Angajez Operator Pe Excavator


Caut domn cu experiență pe excavator care isi dorește sa avem o relație comercială pe termen lung. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa mă sunați. Multumesc!
Vladrom

Operator Introducere Date Brasov


Cautam o colega, pentru postul de operator introducere date pentru depozit Brasov . Firma se ocupa cu livrarea de produse alimentare pentru un lanț national de magazine Pachet salarial 2100 lei net plus plus bonuri de masa Cerințe: cunoștințe operare PC , Excel Pentru mai multe detalii :
Prime Rent Travel

Operator Mase Plastice


Estimare   2000 RON/Luna
SC GANLI INTERNATIONAL IMPORT EXPORT SRL CU SEDIUL IN BAICOI, ANGAJEAZA OPERATORI PRELUCRARE MASE PLASTICE.
GANLI

Angajam Consultant Vanzari Magazin A&r Service Gsm


Angajam consultant vanzari in magazin GSM. Oferim oportunitatea de a lucra intr-un magazin din reteaua A & R Service GSM (5 locatii in judetul Prahova), unde vei gasi un mediu de lucru placut si colectiv tanar. Compania noastra comercializeaza o gama completa de accesorii gsm, cat si vanzare de telefoane mobile. Asiguram si service de reparatii profesionale pentru telefoane/tablete. Daca esti pasionat de telefoanele mobile si tot ce tine de accesorii gsm si tehnologie, te asteptam in echipa noastra. Cautam un coleg responsabil, cu aspect fizic placut/ingrijit , orientat spre rezultate in cadrul companiei. Avem post disponibil si full-time(8H) si part-time(4H)! Atributii: - vanzare produse (huse, folii, accesorii, telefoane mobile) - activeaza telefoanele mobile vandute - preluare echipamente in service (intocmire fisa receptie service) - asigura predarea telefoanelor reparate clientilor - intocmeste periodic necesarul de marfuri in magazin - realizeaza target-ul de vanzari stabilit
A R Service GSM

Operator Productie


Estimare   2300 RON/Luna
Angajam personal calificat/ necalificat in domeniul productiei. pentru Detalii : ( Locatie : Ariceștii Rahtivani (Ploiești) Program de 8h în 3 schimburi L-V Oferta : salariu + sporuri de noapte/ productivitate + TRANSPORT GRATUIT+ tichete de masa 600 ron/luna+ al 13-lea salariu+ asigurare medicala privata.
Randstad

Angajăm Operator Cnc


Angajăm Operator CNC în Ploiești -Căutăm operatori care vor avea ocazia să lucreze pe mașini-unelte cu comandă numerică de ultimă generație; -Sunt bineveniți și cei fără experiență, având ocazia să fie instruiți într-un domeniu exclusivist, făcând astfel un pas important în carieră. Oferim: -Salariu motivant în funcție de experiență -Transport asigurat; -Program de lucru în 3 schimburi de Luni până Vineri; Pentru detalii sunați la nr. de tel.:
TRKPROFESSIONAL

Operator Intretinere Cladire - Fochist


Responsabilitati: - Sa asigure supravegherea functionarii echipamentelor din centrala termica, statia de compresoare, sistemul de ventilatie si chillere; - Sa execute activitati de reparatii si de intretinere a echipamentelor specifice, ce deservesc departamentul de productie, cladirea administrativa si anexele; - Sa respecte procedurile Sistemului de Management al Calitatii; - Sa respecte principiile 5S; - Sa isi insuseasca si sa respecte legislatia in vigoare referitoare la protectia muncii, regulamentul de ordine interioara, cat si propriile reguli specifice locului de munca. Cerinte obligatorii: - Studii medii; - Experienta in domeniu; - Sa detina calificarea ISCIR de FOCHIST; - Sa detina cunostinte tehnice; - Sa detina initiativa și o buna cunoastere, utilizare si intretinere a centralelor termice; - Flexibilitate în abordarea situatiilor de lucru, capacitate de a lucra in echipa; - Foarte bune abilități de organizare a timpului, eficienta la locul de munca.
MANPOWER ROMANIA SRL

Operator Productie


Estimare   2300 RON/Luna
Angajăm muncitori necalificați-operatori producție Program de 8h în 3 schimburi Ofertă: salariu+sporuri+tichete de masă 30 Ron/ZI (600 lei)+asigurare medicală privată+al 13-lea salariu Transport asigurat pentru zone din Prahova și Dâmbovița Locație: Ariceștii Rahtivani (Parcul Industrial)
RANDSTAD ROMANIA

Operatori Tesatorie


OPERATORI TESATORIE Cerințe: Capacitatea de a distinge culorile Minim 1.60 inaltime Condiții: Program de lucru: 3 schimburi (6.30- 14.30/ 14.3 pauza 30 de min inclusa in cele 8 ore) Salariu motivant + tichete de masa incepand cu a doua luna 20 lei/tichet Spor ore suplimentare 85%, spor ore de noapte 25% Bonus performanta incepand din a 3 a luna; Studii: minim 10 clase (se lucreaza pe echipament automatizat); Responsabilități: Pregateste utilajul si echipamentul de munca Asigura functionarea razboaielor de tesut; Urmareste defectele din tesatura si le rectifica in momentul aparitiei lor
Manpower HR

Operator La Prelucrarea Maselor Plastice


Estimare   2786 RON/Luna
SC GANLI INTERNATIONAL IMPORT EXPORT SRL CU SEDIUL IN BAICOI ANGAJEAZA OPERATOR LA PRELUCRAREA MASELOR PLASTICE
GANLI INTERNATIONAL

Operator Introducere Si Validare Date


Estimare   2300 RON/Luna
Ne marim echipa! Fabrica de procesare a carnii, situata in Busteni, jud.Prahova, angajeaza Operatori introducere si validare date. Experienta in domeniu nu este obligatorie, insa se solicita cunostinte de operare PC la un nivel mediu. Ne dorim ca viitorii nostri colegi sa aiba dorinta de a invata, de a se perfectiona si de a lucra atat individual, cat si in echipa. Programul de lucru va fi de luni pana vineri de la 09:00 la 18:00 (din care o ora pauza de masa). Beneficii: - salariu atractiv - decontarea transportului - masa de pranz asigurata Te invitam asadar alaturi de noi, sa ne cunoastem si impreuna sa devenim o echipa puternica si performanta!
ALPINN

Operator Cnc - Debitare Sticla


Cerințe: Experienta in munca de productie de minim 2 ani; Atentie la detalii; Seriozitate si punctualitate. Condiții: Program de lucru: L - V; in trei schimburi; Sambata se lucreaza ocazional, mai mult in ultima parte a anului; Mediu de lucru placut si profesionist; Contract de muncă; Concedii conform legislației; Salariu motivant. Responsabilități: Conform fisei postului.
Maxitop Media Performance

Angajam Operatori Producție In Prahova


Ce oferim - tichete de masa (600 lei/luna) - transport GRATUIT pana la sediu - Pachet salarial + bonus de la a doua luna de la angajare - Bonus de performanță - spor 25% pentru turele de noapte Cerințe -disponibilitatea de a lucra in 3 ture Responsabilități - asamblarea de componente - operarea utilajelor de producție
Randstad Romania
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.