Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23 Locuri de Munca Web Developer in Brasov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23 Locuri de Munca Web Developer in Brasov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Web Developer in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Web Developer in Brasov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Recrutam Programator (reglor) Cnc In Brasov


Recrutam PROGRAMATOR CNC - IN BRASOV Cautam colegi cu experienta pe freza, cat si pe freza si strung! Cerinte - Studii tehnice de specialitate; - Experienta relevanta in programare CNC (avantaj - in departamentul de scularie); - Cunostinte solide de desen tehnic si tehnologii de fabricatie; - Cunostinte program Mastercam - avantaj; - Capacitate de concentrate deosebita. Responsabilitati principale - Realizarea programului in functie de cerinte. Beneficii - Salariu negociabil in functie de experienta; - Tichete de masa de 30 lei; - Prime de sarbatori si alte bonusuri; - Prima de relocare (daca este cazul).
Human Solutions

Inginer Automatist-programator Plc


Angajam inginer automatist-programator pentru sisteme BMS/BEMS se cere experienta minima de un an in proiectarea si/sau executia de sisteme de automatizare; - experienta in proiectarea/executia de sisteme BMS/BEMS constituie avantaj; - experienta in sisteme SCADA constituie avantaj; - detinerea de permis de conducere categoria B constituie avantaj; - se ofera - salariu motivant si corespunzator pregatirii si activitatii depuse; - se asigura conditii bune pentru relocare in Brasov pentru persoanele care doresc relocarea in Brasov;
LISSCOM

Angajez Programator /​ Operator Strung /​cnc Okuma - Cu Experienta In Programare Igf - 1000-1500 Euro


S.C. ATOLIS S.R.L angajează: PROGRAMATOR / OPERATOR CNC Experienta și calificare: - Experienta minima 3 ani - O buna înțelegere a modului de execuție a pieselor prin strunjire pe mașină cu comanda numerica in 3 axe, a materiilor prime, a uneltelor și a tehnologiei implicate în procesul de producție. Cerințe profesionale: - Bune cunoștințe tehnice - Cunoaștere desen tehnic și măsurare cu instrumente clasice de măsura (șubler, ceas comparator, micrometru etc.) - Atitudine orientata spre rezolvarea de probleme. - Cunoștințe SDV/AMC. - Capacitate de organizare și planificare optima a propriilor sarcini. - Abilități de comunicare și relaționare. - Contribuirea la menținerea unei atmosfere plăcute la locul de munca. Descrierea postului: - Realizarea produselor de complexitate mare, unicate sau în serii mici și mari în conformitate cu specificațiile din documentație și a instrucțiunilor de lucru pe mașinile cu comanda numerica. - Identificarea și asigurarea montării sculelor pe mașina și a di
S.​C.​ ATOLIS S.​R.​L
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.