Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

Președinte al Agenției Naționale de Integritate în Bucuresti

Numele companiei:

Președinte al Agenției Naționale de Integritate în Bucuresti

Nu rata joburile!

Găsim mereu joburi noi conform căutării tale. Setează-ți o alertă de căutare și primești noutățile pe email.
Nu rata niciun job! Primește joburile noi direct pe email.
Nu rata niciun job! Primește joburile noi direct pe email.
Dacă dorești să vezi detaliile anunțului, selectează un anunț din stânga. Dacă dorești să setezi o alertă, definește un criteriu de căutare.
Președinte al Agenției Naționale de Integritate
Locuri de munca la stat
Bucuresti

Industrie: Administratie / Sector Public

Tip job: Full Time

Departament: Altele


Consiliul Național de Integritate anunță declanșarea procedurii de concurs pentru funcția de președinte al Agenției Naționale de Integritate, conform art. 20, alin. (I), din Legea 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, republicată, cu modificările și completările ulterioare. Procedura de concurs constă în parcurgerea etapelor prevăzute de Legea nr. 144/2007, republicată, cu modificările și completările ulterioare și de Regulamentul de desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și/sau vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.NJ. nr. 2/2007, publicată în Monitorul Oficial al României. Partea I. nr. 479/17 iulie 2007, cu modificările și completările ulterioare.

Dosarele de candidatură se depun în perioada 29 aprilie – 31 mai 2021, de luni până vineri, între orele 09.00-16.30, la sediul Agenției Naționale de Integritate, situat în București, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, sectorul 1, telefon 0372/069.822, persoane de contact: Carina Croitorii și/sau Ana Tunam.

În același timp, dosarele de candidatură se pot depune și prin oficiu poștal sau alte servicii de curierat, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, cu conținut declarat, cu obligația transmiterii acestora și în format electronic, prin email, la adresa secretariat.cni@integritate.eu odată cu depunerea lor prin oficiu poștal sau alte servicii de curierat. în această situație, dosarele de candidatură depuse înăuntrul perioadei 29 aprilie 2021 – 31 mai 2021, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire, cu conținui declarat, la oficiul poștal sau la alte servicii de curierat. sunt socotite a fi depuse în termen.

Dosarul de candidatură va conține documentele prevăzute la art. 12 din Regulamentul dc desfășurare a concursului sau examenului pentru ocuparea funcțiilor de președinte și/sau vicepreședinte ai Agenției Naționale de Integritate, aprobat prin Hotărârea C.N.L nr. 2/2007, cu modificările și completările ulterioare.

Concursul pentru ocuparea funcției de președinte al Agenției Naționale dc Integritate constă într-0 probă scrisă și în susținerea interviului.

Calendarul de desfășurare a concursului:

  • Proba scrisă se susține în ziua de luni, 14 iunie 2021, ora 12.00, la sediul Agenției Naționale de Integritate situat în București, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15. sectorul 1.
  • Susținerea interviului va avea loc în ziua de joi, 24 iunie 2021. ora 11.00, la sediul Agenției Naționale de Integritate situat în București, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, sectorul 1.

Planurile de management pe baza cărora se vor susține interviurile se depun în termen de 24 de ore de la data rămânerii definitive a rezultatelor probei scrise, la sediul Agenției Naționale de Integritate, situat în. București, bulevardul Lascăr Catargiu nr. 15, sectorul 1.

Tab Salariu
Numele companiei:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.