Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

111 Locuri de Munca Sofer in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

111 Locuri de Munca Sofer in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Sofer in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Soferi Tir C+ce


! Sofer comunitate (cat. C+E) ! Posesor permis de conducere categoria C+E Descrierea jobului Transport rutier de marfuri pe comunitate cu masini de mare tonaj marca Volvo si MAN. Beneficii Salariu in functie de experienta; Contract individual de munca pe perioada nedeterminata; Asistenta si sprijin 24 7 - colegii te vor ajuta, sunt foarte rabdatori si binevoitori :); Camioane noi si moderne; mediu de lucru profesionist; Training de specialitate la începutul activității în cadrul companiei; Pauze de 45 la hotel platite de firma; Descrierea companiei Companie romaneasca infiinta de catre o echipa cu experienta in domeniul transporturilor.
Fleet Log Services

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi , pe Logan 1.4 benzina + GPL. Dispecerat la Daniel. Cer si ofer seriozitate.

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi cu carte de munca, pe Dacia Logan, benzina / GPL, la dispecerat Diesel. Rog seriozitate .
.​

Angajez Sofer Taxi Cluj


Angajez sofer taxi Cluj-napoca !
Andrei

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi pe masina diesel detalii
Auto

Angajam Sofer Profesionist


Romo Logistics SRL, angajeaza sofer profesionist categoria B+C+E , posesor atestat marfa , pentru transport intern. Salar actractiv. Informatii la telefon
ROMO LOGISTICS SRL

Angajez șofer Taxi


Angajez sofer taxi, dispecerat Daniel, full-time, plata se face de 2 ori pe saptamana, echivalent a 6 zile lucratoare cu o zi libera, pentru mai multe detalii contactati-ma:
Digital Line

Sofer Taxi Tura De Noapte


Atestat obligatoriu valabil, se oferă procent din încasări 50 50. Masina opel astra j 2015 1.6 diesel. Dispecerat diesel. Programul îl stabilim împreună, în unele zile e libera masina și ziua. Preferabil zona grigorescu manastur. Pentru orice detalii, sunați cu încredere.
Esao SRL

Angajez Sofer Personal


Angajez sofer personal 100 roni pe zi
DAN

Angajăm șofer Comunitate


Firma de transport angajam șofer cat B , auto 3,5t, pentru transport mărfuri comunitate. Oferim seriozitate maxima și cerem seriozitate. Experienta constituie avantaj. Mai multe detalii la tel. sau
PAJGOLD

Angajam Soferi Profesionisti Ce Cu Si Fara Experienta


Firma de transport internationala cu activitatea in Spania (frig / prelata - singuri pe cabina sau in echipaj) Cu o experienta de 9 ani in domeniul transportului, angajam soferi C+E atat titulari cat si incepatori. Se ofera: -Post de lucru stabil -Dispecerat in limba Romana -Baze cu conditii Huelva, Irun, Barcelona (chirie gratis in zona Huelvei) -Bonusuri de performanta -Transport decontat de firma -Respectarea timpilor de condus / pauze -Salariu atractiv bazat pe experienta / colaborare -Analizele se deconteaza dupa primul an daca se continua cu noi -Camioane Volvo E5 si E6 echipate corespunzator -Tari de tranzit Spania, Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Italia -ADR nu este obligatoriu (insa reprezinta un avantaj) Cerem si oferim seriozitate!
TRANSPORT

Angajez șofer Profesionist Echipaj


Dacă cauți o firma serioasă și stabilă te asteptam! Oferim : 4000 brut + 80 la zi! Perioada de munca discutabila! Mașina E6 Oferim seriozitate și cerem seriozitate! Trebuie sa deți : Permis C+E Atestat marfa transport Card tahograf De reținut! Se pleacă din Cluj și se revine in Cluj Se lucrează la prelata pe comunitate Începere după sărbătorile pascale
Lapusan Aurelian Trans SRL

Angajez Sofer Taxi La 24


Angajez sofer taxi la 24 de ore pe Ford focus 1.6 diesel,
Milla drive srl

Angajez șofer Taxi


Angajez șofer taxi, mașina Dacia Logan benzina - gpl, an 2019 varianta prestige, la procent sau chirie.
Ionut

Angajez șofer Taxi


Angajez sofer taxi, dispecerat Daniel, full-time, plata se face de 2 ori pe saptamana, echivalent a 6 zile lucratoare cu o zi libera, pentru mai multe detalii contactati-ma:
Digital Line

Angajez Sofer Taxi In Cluj-n


Angajez sofer taxi la chirie sau procent la 24h pe masina Dacia Logan diesel 2016 la dispecerat Daniel. Atestat taxi obligatoriu. Cer si ofer seriozitate.
dke servicii transport

Angajez șofer Cimentruc


Se va efectua transport ciment vrac de la Fabrica Tasca in zona Moldovei. Pentru mai multe detalii va stau la dispoziție telefonic.
Maceda Speed

Angajare Sofer Autobasculanta


Societate comerciala angajeaza sofer autobasculanta cu experienta si atestat se ofera 250 lei/zi informatii la
sc smz impex srl

Angajam Sofer Livrator Pizza


Angajam sofer livrator pizza 15 zile luna pt.un restaurant pizzerie din zona Iulius Mall. Sunati direct la numarul de telefon afisat.
Ellie Invest Srl

Angajare Soferi Pentru Taxi !!!


Angajez soferi cu atestat valabil, pentru taxi. Masini straine, confort maxim.
dan
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 111 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.