Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2029 Locuri de Munca in Timis - Joburi in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2029 Locuri de Munca in Timis - Joburi in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Curieri


S.C. RAINBOW GALAXY S.R.L., din Giroc, jud. Timis angajeaza 15 persoane pentru postul de Curier, cod COR 962101. Cerinte generale: studii generale si limba engleza. CV-ul se trimite pe adresa de email: pana in data de 14 Mai 2024, ora 16:00. Concursul va avea loc pe data de 14 Mai 2024, ora 17:00.
S.​C.​ RAINBOW GALAXY S.​R.​L.​

Angajam Ajutor Bucatar


S.C. CERDOFOROS S.R.L., din Dumbravita, jud. Timis, angajeaza 2 persoane pe postul de: Ajutor bucatar, cod COR 941101. Cerinte: studii medii si limba engleza. CV-ul se trimite pe adresa de e-mail: , pana pe data de 14 Mai 2024, ora 16:00. Concursul va avea loc in data de 14 Mai 2024, ora 17:00.
S.​C.​ CERDOFOROS S.​R.​L.​

Angajam Operatori Productie,​ Calea Aradului


Cautam operatori in productie, pentru o fabrica mare din Timisoara, Calea Aradului. Program de lucru: 3 schimburi, L-V Se ofera : - Salariu de incadrare : 4076 brut - Tichete de masa de 30 lei/zi lucrata - Al 13-lea salariu - Ore suplimentare platite dublu - Spor de noapte 25% - 23 zile de concediu/an - cabinet medical in incinta companiei Se asigura transport din Timisoara si pe rutele urmatoare : 1. Igris-Sanpetru Mare-Periam-Varias-Gelu-Barateaz-Calacea-Sanandrei 2. Hodoni-Satchinez-Carani-Sanandrei 3. Manastur-Vinga-Ortisoara-Cornesti-Sanandrei-Covaci 4. Toager-Giera-Livezile-Banloc-Deta-Voiteg-Jebel-Sag 5. Comlosu Mare-Comlosu Mic-Jimbolia-Carpinis-Iecea-Biled-Becicherecu Mic-Dudestii Noi 6. Lugoj-Costeiu-Belint-Chizatau-Iosifalau-Topolovatu Mare-Sustra-Recas-Izvin-Remetea Mare
APT PROHUMAN

Angajăm șofer Cantină Mobilă Pentru Livrare Hrană La Domiciliul Beneficiarilor


Asociația Evanghelistică și de Caritate Isus Speranța României din Timișoara angajează șofer cu normă întreagă pentru Serviciul social de cantină mobilă.
AEC ISR

Angajez Muncitori Calificați și Necalificați


Angajez muncitori calificați și necalificați pentru construcții de hale industriale și terasamente.
Alesov Cons srl

Vanzatoare Brutarie,​ Torontalului-aradului


Magazin in zona Torontalului - Calea Aradului Vest, pe strada Liege nr 28, la Patiseria Tuana angajam personal pentru postul de vanzatoare de preferat cu experienta, dar daca nu aveti, invatati la noi. Program de lucru in 2 schimburi de luni pana duminica. Se ofera pe langa salariu si produse. Pentru mai multe informatii si interviu sunati la numarul de telefon din anunt.
Patiseria Tuana

Angajăm Tâmplari


Angajăm în Timișoara: tâmplari,mașiniști,finisori și vopsitori mobilier . Oferim : cazare și venituri motivante(începând de la 3500 ron NET (în mână)
CRI-RO-DIA SRL

Caut Persoana Intretinere Gradina - Gradinar


Persoana trebuie sa stie si sa-i placa sa lucreze in gradina. Pretul se negociaza la fata locului. Dumbravita, zona Cora
-

Cabinet Stomatologic De închiriat 250 Euro


Cabinet stomatologic de închiriat 250 euro, căutăm medic stomatolog Timișoara, zona Girocului, Pentru detalii sunați
Kalasli Dental

Angajez Muncitor In Domeniul Constructii Cu Permis Auto


Angajez muncitor in domeniul constructii cu permis auto .Salariul de pornire este 5000 ron pentru inceput
.​

Angajam Inginer Constructii


Cerintele postului: - absolvent studii tehnice de profil ; - urmarirea si controlul lucrarilor cu respectarea planurilor si a termenelor de executie ; - coordonarea lucrarilor, coordonarea echipei de muncitori, coordonarea comenzilor de materiale ; - verificarea respectarii standardelor de calitate si a metodelor de executie ; Angajam persoane cu sau fara experienta, chiar si studenti dornici sa invete. Salariul negociabil in functie de experienta, program full-time.
HANTIG ELECTRICSERVICE SRL

3300 Lei - Angajăm Iulius Mall Timișoara


Salariul net: 2200 lei + 600 lei bonuri de masă + target din vânzare Ne mărim echipa! Insula de ceramică in Iulius Mall Timisoara. Căutăm o persoană dornică de muncă, dispusă să învețe, să vorbească și să prezinte produsele clienților, dar și de a aranja și scoate marfa. Experiența nu este neaparat obligatorie, dar poate constitui un plus. Ne dorim profesionalism, determinare și seriozitate din partea celor interesați. Garantăm seriozitate și condiții bune de muncă. Contract de muncă legal pe perioadă nedeterminată. Potențial de dezvoltare financiară in cadrul firmei și un loc de muncă stabil.
DIPI SOUVENIR SRL

Soft Restaurante Horeca Manager - Include Implementare Si O Luna De Abonament Licenta 240 Lei/​luna


Soft pentru restaurante - bar - hotel - pensiune softul instalat pe 1 calculator sau POS in 1 punct de vanzare al clientului. Include introducerea meniului Include Training pentru folosirea sistemului 49 eur/ luna care include licenta pentru folosirea sistemului software precum si si abonament service suport 0728 442 399 - Alex Bedeleu
AB Soft

Buna Ziua


Caut job part-time in domeniul curățeniei de luni până vineri doar de dimineață 7:30-14 ce și ofer seriozitate mulțumesc!
.​.​.​.​

Muncitori In Constructii Hala Si Santier


Societatea noastra se ocupa cu coborarea si controlarea panzei freatice in vederea executarii lucarilor subterane, pentru construcii, fundatii, pasaje subterane,rezervoare subterane etc.Atributii : pregatirea si montarea instalatiilor in santiere, intretinere si mentenanta echipamentelor.Disponibilitate de deplare in tara;abilitati de adaptare la conditii noi de munca :depozit,santier.Permis categ B,respectarea masurilor de siguranta si protectia muncii.Beneficii: salar atractiv,program flexibil,asigurarea echipamentelor de protectie,acordare diurna ,transport.Tel .
INTERWELL DEWATERING SRL

Angajam Agenti De Securitate


angajam agenti de securitate la Magazinul Kaufland Timisoara
spqr

Angajez în Domeniul Construcțiilor


Angajez în domeniul construcțiilor, salahori și meseriași în Timișoara, ofer cazare și mâncare iar salariul îi stabilim împreună detali la tel
Claudia i Alisya Build srl

S.​c.​ Geraico Prod Com S.​r.​l.​ Angajeaza Agent De Vanzari - Remetea Mare (tm)


Suntem in cautarea unei persoane sociabile, calculate si automotivata care sa faca parte din echipa noastra de vanzari din judetul Timis. Aceasta persoana se va ocupa de zona sa geografica de clienti, in cadrul judetului TM (mai exact TIMISOARA (oras)) si va vizita un portofoliu bine stabilit de locatii. In aceste locatii va fi responsabil de comenzi si buna colaborare cu acesti clienti. Noi oferim pachet salarial motivant, care este format din componenta fixa, componenta variabila (bonusuri) si tichete de masa in valoare de 35 ron zi. Mai mult, te vei folosi de masina si telefonul de firma pentru a-ti duce sarcinile zilnice la bun sfarsit Aplica acum si, daca te potrivesti profilului, te vom contacta noi! Tel. (EMA)
S.​ C.​ Geraico Prod Com S.​R.​L.​

Angajez Montator Pavaj Cu Experiență


Angajez montator pavaj cu experiență. mai multe detalii la telefon

Angajam Agent De Paza Platforma.​


Angajam Agent de Paza platforma. Pentru detalii va rugam sa sunati la
FIRESHOW SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2029 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.