Ajutor & Întrebări Frecvente

1. Despre noi

Jobradar24 facilitează găsirea unui loc de muncă aducând laolaltă toate ofertele disponibile pe internet, pentru o căutare mai ușoară. Zeci de mii de locuri de muncă din România pot fi găsite în orice moment pe jobradar24. Jobradar24 este dezvoltat de eJobs Group S.R.L.

In România, ne găsești la adresa:
B-dul Dimitrie Pompeiu Nr. 9 - 9A
Iride Business Park, Clădirea B2B,
Parter, Sector 2,
București, România

E-mail: contact@jobradar24.ro
Telefon: +40 374 40 44 70

2. Contactează-ne


3. Ajutor & Întrebări frecvente


3.1. Alertele de căutare
Crearea alertelor de căutare
Poți crea alerte de căutare pornind de la fiecare rezultat al căutării. Îți recomandăm mai întâi să filtrezi lista de rezultate după criteriile relevante pentru tine, iar ulterior să creezi o alertă de căutare. Astfel, vei primi pe e-mail locuri de muncă noi relevante, conform criteriilor alese de tine la crearea alertei.
Confirmarea alertei de căutare prin e-mail
Când îți creezi prima alertă de căutare, trebuie să-ți confirmi adresa de e-mail. Acest lucru se întâmplă o singură dată, la crearea primei alerte. În cazul alertelor ulterioare pentru aceeași adresă de e-mail, nu va mai fi necesară confirmarea e-mail-ului, urmând să primești în mod direct notificări cu locuri de muncă noi.
Primirea alertelor de căutare
Îți vom trimite pe e-mail locurile de muncă nou apărute care corespund criteriilor tale, o dată pe oră sau o dată pe zi, în funcție de modul în care este setată fiecare alertă. Vom trimite o singură notificare pentru fiecare loc de muncă nou apărut pe site-ul nostru.
Vizualizarea și ștergerea alertelor de căutare
Îți poți administra alertele active din meniul “Alerte de căutare”, folosind același browser cu care ai creat alertele. Pentru a administra alertele de pe orice dispozitiv, îți recomandăm să-ți creezi un cont sau să accesezi link-ul trimis în fiecare email cu joburi noi. Ai posibilitatea să ștergi alertele de căutare una cate una sau pe toate odată.
3.2. Aplicarea la locuri de muncă
jobradar24 iți oferă acces direct la o listă completă de locuri de muncă colectate și organizate din surse multiple, pentru a-ți facilita căutarea. Când dorești să aplici la un loc de muncă, vei fi redirecționat către site-ul unde a fost publicat inițial anunțul, accesând butonul "Aplică pe ___".
3.3. Favorite
Anunțurile favorite sunt salvate în cookie-urile browserului și se pot pierde atunci când acestea sunt șterse sau când se utilizează alt browser. Pentru a avea acces la anunțurile tale favorite oricând, de pe orice device, iți recomandăm crearea unui cont jobradar24.
3.4. Întrebări frecvente (FAQ)
Î: Ce este jobradar24.ro?
R: Înlesneăte căutarea anunțurilor cu locuri de muncă din toate domeniile, în România, prin colectarea și organizarea anunțurilor din mai multe surse. Găsești intr-un singur loc toate anunțurile cu locuri de muncă valabile și poți aplica la oricare dintre ele, pe site-ul sursă de unde a fost preluat anunțul.
Î: De ce nu ajung e-mailurile trimise de jobradar24.ro în Inbox?
Verifică folderul de spam asociat sistemului tău de e-mail. În cazul în care găsești mesajul e-mail acolo, marcheaza-l ca “Nu este Spam”, pentru ca pe viitor sa le primesti in inbox. Desi noi am configurat sistemul nostru de e-mail incat să prevină etichetarea e-mail-urilor trimise ca “spam”, furnizorii de servicii email au uneori reguli asupra carora nu avem nici un control.
Î: Cum pot publica un anunț pe jobradar24.ro?
R: Nu este posibilă publicarea de anunțuri direct pe site-ul jobradar24.ro. Poti să publici anunțuri pe unul dintre portalurile de anunțuri cu locuri de munca (de exemplu, www.ejobs.ro.). Ulterior, vom publica anunțul tău și pe jobradar24.ro în scurtă vreme.
Î: Cum pot obține mai multe informații sau ajutor?
R: Vizitează pagina noastra de contact, și contactează-ne dacă ai nevoie de ajutor.

4. Termeni și condiții

4.1. Aspecte Generale
Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții” sau „T&C”) guvernează raporturile dintre eJobs Group S.R.L., o societate cu răspundere limitată, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, București, România („Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează (”Utilizatorul”) pagina de internet www.jobradar24.ro (”Site-ul” sau ”jobradar24.ro”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului (”Serviciile”). T&C se aplică deopotrivă raporturilor dintre Societate și utilizatorii anunțurilor postate pe Site (”Beneficiarii”)

Accesarea și utilizarea site-ului jobradar24.ro inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestuia, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul site-ului jobradar24.ro se poate face numai în conformitate cu acest set de Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate a Datelor și Politica privind Cookies.

PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRINTR-O ACȚIUNE SPECIFICĂ, CARE ARE SEMNIFICAȚIA UNUI CONSIMȚĂMÎNT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CĂSUȚEI SPECIFICE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE JOBRADAR24”).

BIFÂND O ANUMITĂ CĂSUȚĂ, UTILIZATORUL:
ÎȘI DĂ ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
B) IA CUNOȘTINȚĂ DE CONDIȚIILE DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CONFORM POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTĂ DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.
Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii (inclusiv Beneficiarii) trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului Termenii și Condițiile de utilizare. Chiar dacă omiteți să analizați Termenii și Condițiile, dar utilizați jobradar24.ro, vom considera că ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).
Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.
Serviciile oferite jobradar24.ro se adresează (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Platforma eJobs și (ii) Utilizatorilor care caută un loc de muncă („Utilizatori Candidați”).

4.2. Postarea și promovarea anunțurilor
Angajatorii nu pot încărca direct anunțuri pe Site. Anunțurile disponibile pe Site sunt preluate de Societate din surse publice și sunt publicate pe Site. Site-ul jobradar24.ro promovează prin diverse modalități anunțurile prezente pe Site, în special prin includerea acestora în alte pagini web sau în alte medii online și imprimate, precum și prin publicitatea efectuată prin referiri la aceste anunțuri în diverse e-mailuri. Transmiterea anunțurilor către alte medii online sau tipărite implică transmiterea textului public al anunțului, a fotografiilor atașate la anunț cât și a datelor de contact publicate pe anunțul respectiv. Beneficiarii înțeleg că anunțurile vor putea fi traduse în acest scop pentru medii străine. eJobs Group S.R.L. nu poate controla modul în care anunțurile sunt afișate pe site-urile afiliate, dar va face eforturi în asigurarea unei expuneri cât mai mari.
Îndreptățirea Utilizatorilor de a utiliza platforma jobradar24.ro și funcțiile acesteia există numai în limitele stadiului tehnologiei la momentul utilizarii.
Societatea își rezervă dreptul de a restricționa temporar posibilitățile de accesare a anunțurilor, dacă acest lucru este necesar datorită limitelor de capacitate, în scopul menținerii siguranței și a integrității serverelor sau pentru implementarea măsurilor tehnice și dacă aceasta servește unei executări corecte și corespunzătoare, sau îmbunătățire, a prestațiilor contractuale datorate (lucrări de întreținere).
În special, prin motive tehnice se înțelege că anunțurile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinate ale sistemului).
Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea Serviciilor Platformei jobradar24.ro. Alte servicii care vor fi implementate, în timp, în cadrul portalului sunt supuse acelorași condiții, în afară de cazul în care acestea nu au condiții de folosire distinct formulate.
Orice material care apare pe platforma jobradar24.ro (în orice format) va fi supus moderării înainte sau după upload.

4.3. Crearea contului de Utilizator
Utilizatorii își pot crea cont în platforma jobradar24.ro. Scopul creării contului este acela de a personaliza anunțurile vizualizate de Utilizator și de a administra alertele. Utilizatorul înregistrat prin crearea unui cont va putea să se conecteze în cont utilizând device-uri diferite, beneficiind de personalizarea contului pe toate device-urile sale.
Crearea contului de Utilizator în platforma jobradar24.ro este gratuită.
Numai persoanele juridice și persoanele fizice care dețin capacitatea deplină de exercițiu își pot crea un cont de Utilizator în Platforma jobradar24.ro. Utilizatorii Candidați își pot crea cont de Utilizator doar dacă au la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani. Accesarea Platformei jobradar24 și utilizarea Serviciilor nu este permisa persoanelor sub 16 ani.
Informațiile pe care trebuie să le furnizeze un Utilizator pentru crearea contului de Utilizator trebuie să fie complete și corecte. Înregistrarea necesită o adresă de email validă. Utilizatorul poate să aleagă o parolă personală care trebuie păstrată secretă și nu trebuie dezvăluită terților.
În cazul în care informațiile furnizate în timpul creării contului de Utilizator se modifică ulterior, Utilizatorul este obligat să actualizeze prompt respectivele informații conținute în contul de Utilizator.
Fiecare Utilizator își poate crea un singur cont de Utilizator pe Platforma jobradar24.ro folosind aceeași adresă de email. Este interzisă înregistrarea simultană a mai mult de un cont de Utilizator. Nu se permite eludarea acestei prevederi. Contul de Utilizator nu este transferabil.
Societatea își rezervă dreptul de a șterge conturile de Utilizator care au fost inactive pentru o perioada de 5 ani, precum si conturile de Utilizator care incalca in orice mod prezentele termeni si conditii.
Societatea își rezervă dreptul de a șterge conturile de Utilizator a căror adresă de email nu a fost confirmată în interval de 30 de zile de la crearea contului. Confirmarea faptului că adresa de email pe care a fost creat contul iți aparține se poate face accesând linkurile special introduse în emailurile prin care se anunță crearea contului și se cere confirmarea lui. Odată cu ștergerea contului, se va șterge și tot conținutul existent la acel moment în cont. Acest lucru poate însemna: informații personale, anunțuri salvate în cont, căutări salvate, dar nu numai. Fără o adresă de email validă și confirmată contul nu poate funcționa. Procesul de validare previne utilizarea abuzivă a adreselor de e-mail.

4.4. Setarea alertelor
Utilizatorii, chiar fără să își fi creat un cont, pot să seteze alerte astfel încât să fie notificați atunci când pe Site apar anunțuri relevante pentru ei. La setarea unei alerte, Utilizatorului i se va cere să introducă o adresă de e-mail validă. După confirmarea adresei de e-mail (prin accesarea link-ului de confirmare trimis la adresa respectivă), Utilizatorul va primi alertele setate. Utilizatorul va putea să modifice criteriile de selecție a anunțurilor relevante (prin setarea unor alerte noi) sau să ajusteze frecvența alertelor.
Separat, Utilizatorii, chiar fără să își fi creat un cont, pot să seteze alerte direct în browser, urmând să fie anunțați atunci când apar anunțuri relevante pentru ei.
Utilizatorii înregistrați pot să seteze alerte, putând să le administreze din contul de utilizator de pe orice device cu care se loghează în cont.
Alertele pot fi dezactivate din meniul disponibil pe Site sau prin accesarea link-urilor incluse în mesajele transmise către adresele de e-mail ale Utilizatorilor. Link-urile disponibile în e-mail nu anulează alertele din browser; acestea pot fi dezactivate doar din meniul disponibil pe site.

4.5. Ștergerea anunțurilor, restricționare, denunțare unilaterală și alte măsuri
Societatea poate lua următoarele măsuri dacă există suficiente indicii că un Utilizator a încălcat prevederile legale, drepturile terților sau prezentele Termeni și Condiții sau dacă Societatea deține orice alt interes legitim:
- emiterea de avertismente către Utilizatori;
- limitarea sau restricționarea (temporară sau permanentă) a utilizării Platformei jobradar24.ro sau accesului la Platforma jobradar24.ro.
Societatea poate restricționa în mod final și definitiv accesul unui Utilizator la Platforma jobradar24.ro, dacă acesta a încălcat în mod repetat prezentele Termeni și Condiții sau dacă există alte motive importante.
Atunci când accesul unui Utilizator este restricționat, acesta nu mai poate utiliza platforma jobradar24.ro și nu mai poate înregistra un nou cont de Utilizator.
Utilizatorii pot oricând denunța unilateral contractul de utilizare. În acest scop, un participant poate solicita ștergerea contului de Utilizator oricând.
Societatea poate denunța unilateral contractul de utilizare oricând, cu un preaviz de denunțare unilaterală de 15 zile. Dreptul de restricționare a accesului rămâne neafectat.

4.6. Modificări sau completări la T&C
Societatea are dreptul de a modifica T&C oricând, fără dezvăluirea motivelor. Noile T&C vor fi comunicate prin afișare pe Site, iar Utilizatorii vor fi anunțați cu privire la modificare prin afișarea unui banner. Utilizatorii înregistrați vor putea primi alerte prin e-mail cu privire la modificările sau completările T&C.

4.7. Răspunderea pentru conținutul anunțurilor
Societatea nu verifică anunțurile în ceea ce privește corectitudinea sau caracterul complet ci le publică pe jobradar24.ro așa cum le preia din surse publice. Societatea nu garantează pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunțurilor. Societatea exclude orice garanție și răspundere pentru conformitatea anunțurilor cu prevederile legale.
Societatea exclude orice garanție și răspundere pentru conformitatea anunțurilor cu prevederile legale.

4.8. Clauza de exonerare de răspundere
Utilizatorul eliberează jobradar24.ro de orice pretenții ale unor terți împotriva jobradar24.ro datorită încălcării drepturilor acestora prin utilizarea paginii web jobradar24.ro de către utilizator. Prin aceasta, utilizatorul își asumă și obligația de a suporta cheltuielile necesare pentru apărarea drepturilor jobradar24.ro, inclusiv orice taxe judiciare și alte cheltuieli legale. Această regulă nu se aplică dacă și în măsura în care utilizatorul nu este responsabil pentru încălcarea drepturilor.
Căutarea locurilor de muncă și integritatea sistemului
Utilizatorii pot căuta locuri de muncă în bazele de date ale platformei jobradar24.ro exclusiv prin intermediul motoarelor de căutare oferite de Platforma jobradar24.ro. Nu este permisă căutarea locurilor de munca eludând măștile de căutare, în special prin utilizarea programelor de căutare pentru accesarea bazelor de date ale Platformei jobradar24.ro.
Activitățile care au drept scop disfuncționalitatea sau complicarea utilizării Platformei jobradar24.ro sunt interzise. Utilizatorul nu poate lua nicio măsură care poate avea drept rezultat suprasolicitarea infrastructurii Platformei jobradar24.ro sau pe care Utilizatorii nu ar putea în mod rezonabil să o tolereze. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea conținutului generat de Platforma jobradar24.ro sau crearea în niciun alt mod a unei perturbări prin imixtiunea cu Platforma jobradar24.ro.

4.9. Garanția
În cazuri de forță majoră, Societatea va fi eliberată de obligația sa de executare. Vor fi considerate forță majoră toate evenimentele neprevăzute, precum și acele evenimente pentru ale căror efecte legate de executarea contractului nu este responsabilă niciuna dintre părți. Astfel de evenimente vor include în special măsuri legale în situații de grevă, de asemenea și atunci când survin în cadrul unor companii terțe, măsuri oficiale luate de autorități, defecțiunea rețelelor de comunicații și a portalurilor altor furnizori, perturbări privitoare la operatorii de rețea și alte defecțiuni, de asemenea în cazul în care astfel de evenimente survin la nivel de sub-contractanți, sub-furnizori și sub-contractanții acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date sub-nodale. Nu va rezulta nicio pretenție pentru Utilizatori pentru defecțiuni pentru care Societatea nu este responsabilă.

4.10. Dreptul de autor și drepturile de utilizare
Toate datele, informațiile, siglele companiilor, textele, programele și imaginile anunțurilor inserate pe Platforma jobradar24.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioară și utilizarea de către terți în orice fel de medii nu sunt permise. Drepturile Utilizatorilor rămân neafectate de prezenta. Aceștia pot continua să dispună în mod liber de datele și informațiile proprii.

4.11. Legea aplicabilă și jurisdicție
Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce acest set de T&C vor fi interpretate și guvernate de legislația aplicabilă în România. Orice litigiu care are ca obiect acest acord vă fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

4.12. Conține informații publice în baza Licenței pentru Guvernare Deschisă v1.0

5.POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE A DATELOR

Societatea prelucrează o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale Beneficiarilor), atunci când utilizează Platforma jobradar24.ro sau Serviciile Societății.
Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile dvs. În legătură cu aceste prelucrări, precum și modul în care Noi vom respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoană vizată, conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
ÎNAINTE DE A UTILIZA PLATFORMA JOBRADAR24.RO SAU SERVICIILE NOASTRE, VĂ RECOMANDĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTĂ POLITICĂ PENTRU A ÎNȚELEGE CUM VĂ SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.

5.1. Cine este responsabil de prelucrarea datelor dvs.?
eJobs Group S.R.L., Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, București, România, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, în ceea ce priveste datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate și prelucrate prin intermediul Platformei jobradar24.ro.
Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea si-a desemnat un responsabil cu protectia datelor (Data Protection Officer sau DPO) care poate fi contactat folosind urmatoarele date de contact:
Responsabilul cu Protectia Datelor: eJobs Group S.R.L.
Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, București, România
Email: dpo@ejobsgroup.ro
Telefon: +40 21 20 30 821

5.2. Ce date prelucrăm?
Prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:
5.2.1. Date pe care le furnizați în mod direct
Atunci când doriți să salvați o alertă de căutare trebuie să ne furnizați adresa de email pentru a vă putea trimite alertele dorite.
Atunci când doriți să salvați favoritele pe mai multe dispozitive puteți să creați un cont iar pentru acesta este necesar să ne furnizați adresa de email.
Atunci când doriți să ne contactați prin formularul de contact este necesar să completați adresa de email și telefonul dumneavoastră pentru a vă putea contacta înapoi cu soluționarea problemei semnalate.
5.2.2. Date colectate sau generate de Noi ca urmare a interacțiunii dvs. cu Platforma jobradar24.ro
Înregistrăm în jurnal informații cu privire la modul în care utilizați Platforma jobradar24.ro, cum ar fi când și / sau cum vizitați sau utilizați Serviciile oferite de Societate, inclusiv modul în care utilizați Platforma jobradar24.ro (e.g. dacă ați accesat Platforma jobradar24.ro, ce tipuri de anunțuri ați vizualizat).
În plus față de informațiile personale, sistemele noastre colectează în mod automat o serie de informații anonime care ne ajută să înțelegem mai bine cum este folosit jobradar24.ro și cum putem să ne îmbunătățim Serviciile. Aceste date includ adresa de IP a computerului cu care accesați jobradar24.ro, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit și timpul petrecut în Site.
De asemenea, utilizăm module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane să utilizeze module cookie. Modul în care utilizăm aceste tehnologii sunt descrise în Politica privind Cookies.
5.2.3. Datele obținute de la terți
Primim informații despre vizitele dvs. și interacțiunea cu serviciile furnizate de alte entități când vizitați serviciile altor furnizori care includ reclame, module cookie sau tehnologii asemănătoare.

5.3. De ce vă prelucrăm datele cu caracter personal?
În cele ce urmează vă vom informa cu privire la scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs cu caracter personal, precum și cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.
5.3.1. Utilizarea Serviciilor de către Utilizatori
Atunci când doriți să salvați o alertă de căutare fără să aveți un cont de Utilizator, avem nevoie de adresa de email pentru a vă putea trimite alertele dorite.
Dacă doriți să vă bucurați de toate facilitățile oferite de Platforma jobradar24.ro, trebuie să vă creați un cont de Utilizator. Contul de Utilizator vă permite să vă salvați anunțurile favorite sau să gestionați toate alertele dumneavoastră de pe orice dispozitiv electronic.
Atunci când doriți să salvați favoritele pe mai multe dispozitive puteți să creați un cont iar pentru acesta este necesar să ne furnizați adresa de email.
Atunci când doriți să ne contactați prin formularul de contact este necesar să completați adresa de email și telefonul dumneavoastră pentru a vă putea contacta înapoi cu soluționarea problemei semnalate.
Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR - încheierea și executarea contractului
În cazul datelor cu caracter personal ale reprezentanților Utilizatorilor (persoane juridice) avem un interes legitim să ne desfășuram în mod adecvat raporturile contractuale cu Utilizatorii noștri persoane juridice. Drepturile și interesele persoanelor fizice (i.e. reprezentanții Utilizatorilor persoane juridice) nu sunt prejudiciate întrucât din perspectiva clientului persoană juridică, prelucrarea este necesară în contextul desfășurării relațiilor de muncă / colaborare pe care aceștia o au cu persoanele fizice ale căror date sunt furnizate / asociate contului de Utilizator (persoană juridică).
Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim
5.3.2. Gestiunea relațiilor cu Utilizatorii și suport
Prelucrăm o serie de date cu caracter personal pentru a gestiona relațiile cu Utilizatorii Platformei jobradar24.ro, spre exemplu, atunci când ne contactează cu diverse întrebări sau solicitări privind funcționalitățile Platformei jobradar24.ro, disfuncționalități ale Platformei jobradar24.ro sau erori.
De asemenea, ca parte a serviciilor de suport și gestiune a relațiilor cu Utilizatorii, putem fi contactați și putem contacta Utilizatorii și prin telefon.
Putem înregistra convorbirile telefonice cu Utilizatorii. Înregistrarea convorbirilor ne ajută să gestionăm activitatea noastră internă în departamentul relevant. De asemenea, aceste înregistrări pot fi folosite pentru a verifica modul în care au fost soluționate cererile Utilizatorilor sau în cazul unor eventuale litigii / dispute legate de modul de gestiune a activității noastre în relația cu Utilizatorii. Înregistrarea se va face doar dacă vom avea consimțământul interlocutorului.
Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim pentru înregistrarea convorbirii art. 6(1)(a) GDPR - consimțământ și art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim (dacă înregistrările sunt ulterior necesare pentru apărarea drepturilor și intereselor noastre în justiție, efectuarea de cercetări disciplinare cu privire la angajații nostri)
5.3.3. Furnizarea de comunicări privind Serviciile
Utilizatorii pot primi diverse comunicări de la Noi care țin de furnizarea Serviciilor (e.g. dacă Utilizatorul a primit un mesaj din partea altor Utilizatori, notificări privind situația vizualizărilor și/sau accesărilor anunțurilor postate de Utilizatori etc.). Considerăm că interesul nostru legitim nu aduce atingere drepturilor și intereselor persoanelor vizate întrucât comunicările sunt legate strâns de furnizarea Serviciilor solicitate.
Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim
5.3.4. Furnizarea de comunicări comerciale
Dorim să vă transmitem comunicări comerciale, informări privind noile Servicii oferite de Societate, să vă lansăm invitații de a participa la sondaje, sau de a răspunde la chestionare, precum și pentru a vă comunica alte informații similare care considerăm că pot fi de interes pentru dvs.
De asemenea, dacă sunteți de acord, datele dvs. pot fi comunicate partenerilor noștri sau le putem folosi Noi (fără a le dezvălui partenerilor), pentru a vă transmite materiale promoționale / comunicări comerciale privind produsele / serviciile partenerilor Societății.
Utilizatorii se pot oricând dezabona de la aceste comunicări. Spre exemplu, dacă vă retrageți consimțământul pentru comunicările comerciale nu vă vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veți putea participa la sondajele și chestionarele noastre.
Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR - consimțământ
5.3.5. Analiza interacțiunii dvs. cu Societatea în vederea furnizării unor oferte personalizate (inclusiv pe baza unor analize avansate)
Putem realiza diverse raportări, analize și studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate și succesul acestora, sau cu privire la activitatea de vânzări a Societății.
În anumite situații, putem utiliza informațiile colectate de la dvs. În combinație cu datele pe care le obținem de la echipele noastre de vânzări și / sau de marketing cu privire la interacțiunea dvs. cu Societatea, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Dorim să eficientizăm activitatea noastră de marketing, oferind clienților noștri produse / servicii relevante și personalizate.
Dacă sunteți de acord, putem efectua analize avansate cu privire la interesele și preferințele dvs. rezultând din informațiile pe care le deținem despre dvs. din interacțiunea cu noi, precum și prin combinarea datelor obținute de la terți (e.g. prin intermediul tehnologiilor de analiză a navigării web) pentru a vă transmite comunicări comerciale adaptate nevoilor și preferințelor dvs.
Ca parte a mecanismului de profilare avansată efectuată de Societate, putem folosi serviciul de marketing personalizat pe liste de audiențe furnizat de Facebook. Astfel, putem utiliza adresa ta de e-mail și numărul de telefon mobil pentru crearea de liste de clienți codificate („datele hash”), iar apoi vom folosi datele codificate din această listă pentru a corela datele Utilizatorilor (și a altor clienţi dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, către contul de Facebook al Utilizatorului, oferte personalizate.
Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR interes legitim art. 6(1)(a) GDPR - consimțământ (în cazul analizelor de marketing avansate)
5.3.6. Analize și statistici privind funcționarea Site-ului, cookies și tehnologii similare
Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizează Utilizatorii sau pe care le colectăm în contextul utilizării Serviciilor pentru scopul efectuării unor analize și statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului în care funcționează Platforma jobradar24 sau sunt oferite Serviciile. Analizele și statisticile pe care le facem ne ajută să înțelegem mai bine cum am putea să îmbunătățim Serviciile noastre sau funcționalitatile Site-ului.
În efectuarea analizelor și statisticilor utilizăm de asemenea cookies și alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies.
Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR interes legitim în funcție de tipologia cookie-urilor utilizate și a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim pentru cookies necesare și funcționale sau art. 6(1)(a) GDPR - consimțământ pentru cookie-urile de analiză, tracking și publicitate comportamentală.
5.3.7. Îndeplinirea unor obligații legale
Uneori, prelucrarea datelor este necesară pentru a ne indeplini obligațiile legale ce ne revin, cum ar fi:
- plata impozitelor și a contribuțiilor relevante;
- raportarea către autoritățile fiscale relevante și ținerea unor evidențe contabile;
- arhivarea datelor conform legislației aplicabile.
5.3.8. Apărarea drepturilor și intereselor în justiție
Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fața unei instanțe, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicată Societatea. Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim

5.4. Cui dezvăluim datele?
Putem dezvălui datele dvs cu caracter personal către (i) entitățile și / sau persoanele împuternicite de noi implicate în furnizarea Serviciilor (cum ar fi furnizorilor de centre de date cum ar fi Microsoft Azzure care au centrele de date în Uniunea Europeana); (ii) dacă avem obligația de a divulga datele personale în scopul conformării cu orice obligație legală sau decizie a unei autorități judiciare, autorități publice sau organ guvernamental; sau (iii) dacă ni se cere sau ni se permite în alt mod să facem acest lucru conform legislației aplicabile.
De asemenea, datele dvs cu caracter personal pot fi dezvăluite terților furnizori de cookies și tehnologii similare conform celor descrise în Politica privind Cookies. În aceste situații, datele dvs. cu caracter personal colectate prin intermediul cookies / tehnologiilor similare ar putea fi transferate unor state terțe (i.e. din afara Uniunii Europene) cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat.

5.5. Cât păstrăm datele?
Păstrăm datele dvs cu caracter personal cât este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.
În general, datele Utilizatorilor sunt păstrate atat timp cât acesta are un cont de Utilizator în Platforma jobradar24.ro. Datele cu caracter personal vor fi șterse dacă Utilizatorul solicită dezactivarea și ștergerea contului, sau după o perioada de 5 ani de la data la care Utilizatorul devine inactiv (i.e. de la data ultimei interacțiuni în Platforma jobradar24.ro).
Datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare sunt păstrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putând fi între durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) și o durată de pana la 28 luni (pentru cookies de analiză).
Anunțurile publicate pe Site se șterg la cererea Angajatorilor sau a platformelor de pe care au fost preluate sau după trecerea unei perioade de maxim 30 de zile de la ultima apariție a anunțului într-o sursă publică de pe care a fost preluat de eJobs Group S.R.L

5.6. Ce drepturi aveți în calitate de persoana vizată?
Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoana vizată:
a) Dreptul de acces
Puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării.
b) Dreptul de a corecta datele
Puteți să ne solicitați să modificăm datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.
c) Dreptul la ștergere
Puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucrăm; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuiesc șterse conform legislației relevante.
d) Retragerea consimțământului și dreptul de opoziție
Puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe bază de consimțământ. De asemenea vă puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifică.
e) Restricționare
În anumite condiții puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale.
f) Dreptul la portabilitatea datelor
În măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. Într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.
g) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere
Aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile:
Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România
anspdcp@dataprotection.ro
PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENȚIONATE MAI SUS, NE PUTEȚI CONTACTA UTILIZÂND DATELE DE CONTACT MENȚIONATE LA SECTIUNEA 1 (DATE DE CONTACT DPO).
De asemenea, Societatea poate fi contactată utilizând datele și mecanismele de contact disponibile în Platforma jobradar24.ro.