Ajutor & Întrebări Frecvente

1. Despre noi

Jobradar24 facilitează găsirea unui loc de muncă aducând laolaltă toate ofertele disponibile pe internet, pentru o căutare mai ușoară. Zeci de mii de locuri de muncă din România pot fi găsite în orice moment pe jobradar24. Jobradar24 este dezvoltat de eJobs Group S.R.L.

In România, ne găsești la adresa:
B-dul Dimitrie Pompeiu Nr. 9 - 9A
Iride Business Park, Clădirea B2B,
Parter, Sector 2,
București, România

E-mail: [email protected]
Telefon: +40 374 40 44 70

2. Contactează-ne (acesta nu este un formular de aplicare la job)


3. Ajutor & Întrebări frecvente


3.1. Alertele de căutare
Crearea alertelor de căutare
Poți crea alerte de căutare pornind de la fiecare rezultat al căutării. Îți recomandăm mai întâi să filtrezi lista de rezultate după criteriile relevante pentru tine, iar ulterior să creezi o alertă de căutare. Astfel, vei primi pe e-mail locuri de muncă noi relevante, conform criteriilor alese de tine la crearea alertei.
Confirmarea alertei de căutare prin e-mail
Când îți creezi prima alertă de căutare, trebuie să-ți confirmi adresa de e-mail. Acest lucru se întâmplă o singură dată, la crearea primei alerte. În cazul alertelor ulterioare pentru aceeași adresă de e-mail, nu va mai fi necesară confirmarea e-mail-ului, urmând să primești în mod direct notificări cu locuri de muncă noi.
Primirea alertelor de căutare
Îți vom trimite pe e-mail locurile de muncă nou apărute care corespund criteriilor tale, o dată pe oră sau o dată pe zi, în funcție de modul în care este setată fiecare alertă. Vom trimite o singură notificare pentru fiecare loc de muncă nou apărut pe site-ul nostru.
Vizualizarea și ștergerea alertelor de căutare
Îți poți administra alertele active din meniul “Alerte de căutare”, folosind același browser cu care ai creat alertele. Pentru a administra alertele de pe orice dispozitiv, îți recomandăm să-ți creezi un cont sau să accesezi link-ul trimis în fiecare email cu joburi noi. Ai posibilitatea să ștergi alertele de căutare una cate una sau pe toate odată.
3.2. Aplicarea la locuri de muncă
jobradar24 iți oferă acces direct la o listă completă de locuri de muncă colectate și organizate din surse multiple, pentru a-ți facilita căutarea. Când dorești să aplici la un loc de muncă, vei fi redirecționat către site-ul unde a fost publicat inițial anunțul, accesând butonul "Aplică pe ___".
3.3. Favorite
Anunțurile favorite sunt salvate în cookie-urile browserului și se pot pierde atunci când acestea sunt șterse sau când se utilizează alt browser. Pentru a avea acces la anunțurile tale favorite oricând, de pe orice device, iți recomandăm crearea unui cont jobradar24.
3.4. Întrebări frecvente (FAQ)
Î: Ce este jobradar24.ro?
R: Înlesneăte căutarea anunțurilor cu locuri de muncă din toate domeniile, în România, prin colectarea și organizarea anunțurilor din mai multe surse. Găsești intr-un singur loc toate anunțurile cu locuri de muncă valabile și poți aplica la oricare dintre ele, pe site-ul sursă de unde a fost preluat anunțul.
Î: De ce nu ajung e-mailurile trimise de jobradar24.ro în Inbox?
Verifică folderul de spam asociat sistemului tău de e-mail. În cazul în care găsești mesajul e-mail acolo, marcheaza-l ca “Nu este Spam”, pentru ca pe viitor sa le primesti in inbox. Desi noi am configurat sistemul nostru de e-mail incat să prevină etichetarea e-mail-urilor trimise ca “spam”, furnizorii de servicii email au uneori reguli asupra carora nu avem nici un control.
Î: Cum pot obține mai multe informații sau ajutor?
R: Vizitează pagina noastra de contact, și contactează-ne dacă ai nevoie de ajutor.

4. Termeni și condiții


4.1. Aspecte Generale

Prezentele Termeni și Condiții („Termeni și Condiții”) guvernează raporturile dintre eJobs Group S.R.L., o societate cu răspundere limitata, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, București, România („Societatea” sau „Noi”) și persoanele care utilizează („Utilizatorul”) pagina de internet www.Jobradar24.ro („Site-ul” sau „Jobradar24.ro”) și/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).
Accesarea și utilizarea Site-ului, inclusiv a oricărei pagini sau secțiuni componente ale acestora, sau a oricărui Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului se poate face numai în conformitate cu prezentele Termeni și Condiții, care includ Politica de Confidențialitate Datelor și Politica privind Cookie-urile.
PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII PRINTR-O ACȚIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICAȚIA UNUI CONSIMȚĂM NT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CĂSUȚEI SPECIFICE „AM CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE JOBRADAR24”).
BIF ND O ANUMITA CĂSUȚA, UTILIZATORUL:
A. ÎȘI DA ACORDUL, ÎN MOD EXPRES, SĂ RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII, PRECUM ȘI ORICE ALȚI TERMENI ȘI CONDIȚII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
B. IA LA CUNOȘTINȚA DE CONDIȚIILE DE PRELUCRARE A DATELOR PERSONALE CONFORM POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII.
Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a Site-ului termenii și condițiile de utilizare.
Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați Jobradar24.ro , vom considera ca ați acceptat acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestora).
Dacă nu sunteți de acord cu prevederile din acest set de Termeni și Condiții (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugam să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea Site-ului, sau a Serviciilor oferite de Noi, după caz.

4.2. Serviciile Jobradar24

Serviciile oferite Jobradar24.ro („Platforma Jobradar24”) se adresează (i) Utilizatorilor, persoane fizice, care vizitează Platforma Jobradar24, (ii) Utilizatorilor care cauta un loc de munca („Utilizatori Candidați”) și (iii) Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care postează locuri de munca sau cauta Utilizatori Candidați pentru anumite locuri de munca („Utilizatori Recrutori”).
4.2.1. Crearea contului de Utilizator, parole și responsabilități
Utilizatorii Candidați pot folosi anumite facilități oferite de Platforma Jobradar24 și fără a avea un cont de Utilizator.
Pentru a beneficia, de toate Serviciile oferite de Platforma Jobradar24, Utilizatorii (fie Utilizatori Candidați, fie Utilizatori Recrutori) trebuie să își creeze un cont pe Platforma Jobradar24, completând formularele disponibile în interfața secțiunii „CONT NOU”.
În cazul Utilizatorilor Candidați, crearea contului de Utilizator se poate face odată cu aplicarea la primul job..
În cazul Utilizatorilor Recrutori, crearea contului de Utilizator se poate face odată cu publicarea primului job pe Platforma Jobradar24.
După finalizarea procesului de creare a contului de Utilizator, Utilizatorul vă primi pe adresa de e-mail furnizata un cod necesar pentru verificarea și validarea datelor de contact.
Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma Jobradar24, este necesar sa:
a. furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră, prin completarea câmpurilor din formularul de înregistrare pentru crearea contului de Utilizator;
b. actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte și complete în orice moment. Înțelegeți să faceți aceasta actualizare în cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbările.
În cazul Utilizatorilor Recrutori, Jobradar24 vă verifica corectitudinea codului de identificare fiscala înregistrat pe site-ul Ministerului de Finanțe, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Utilizatorii Recrutori au obligația de a ne transmite informații reale referitoare la denumire, adresa, e-mail, telefon, nume și prenume persoana de contact și cod fiscal. Persoanele juridice - Utilizatorii Recrutori, avand cont activ pe Jobradar24 trebuie sa fie activi din punct de vedere fiscal (astfel, societatile Utilizatorilor Recrutori nu pot fi radiate, suspendate, lichidate). Acest criteriu nu include si societatile in insolventa.
Companiile care recrutează pentru străinătate au obligația să trimită Certificatul de Înregistrare eliberat de Registrul Comerțului cu domeniul de activitate plasarea și recrutarea de personal.
Utilizatorii Recrutori care au sediul în străinătate au obligația ca, la momentul înregistrării pe site, să completeze în câmpul dedicat din formularul de creare a contului de Utilizator numărul de TVA valid și să ne trimită o copie a documentului care atesta înregistrarea în statul de rezidenta.
Prin sondaj, consultanții Jobradar24 pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Companie, dacă persoana de contact este împuternicită să reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numărului de telefon indicat în formularul de creare a contului de Utilizator.
Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Jobradar24 are dreptul să suspende sau să blocheze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a Platformei Jobradar24. In cazul informatiilor eronate sau a incercarilor de fraudare ale Utilizatorilor Recrutori , Jobradar24 are dreptul, oricand, sa retraga gratuitatile oferite sau de a inceta relatia contractuala, fara nicio responsabilitate suplimentara fata de Utilizatorii Recrutori aflati in culpa.
Jobradar24 NU are obligația de a verifica în avans materialul publicat de către Utilizatori. Jobradar24 nu răspunde în niciun mod cu privire la informațiile și datele postate, difuzate sau transmise de către Utilizatorii sai. Dacă i se solicita de către un Utilizator, Jobradar24 poate investiga și verifica afirmațiile și poate hotărî dacă informațiile respective trebuie îndepărtate.
4.2.2 Utilizatori Candidați Utilizatorii Candidați își pot crea cont de Utilizator doar dacă au la data creării contului cel puțin vârsta de 16 ani. Accesarea Platformei Jobradar24 și utilizarea Serviciilor nu este permisa persoanelor sub 16 ani.
Jobradar24 este o platforma de recrutare online care conține atât anunțuri cu locuri de munca preluate din surse publice (site-uri de anunțuri și pagini de carieră ale unor companii) cât și anunțuri adaugate direct pe Platforma Jobradar24.
Pe Platforma Jobradar24 Utilizatorii Candidați pot aplica direct la locuri de muncă publicate direct pe Jobradar24 sau sunt redirectionati pe site-urile de pe care au fost preluate anunțurile în cazul anunțurilor preluate din surse publice.
În cazul anunțurilor preluate din alte surse, aplicarea nu se poate face direct pe Platforma Jobradar24. Pentru aplicare se dă click pe butonul “Aplica pe nume site/companie” și veți fi redirecționat pe site-ul pe care a fost publicat inițial anunțul. Aplicarea se va face respectând regulile site-ului respectiv. Jobradar24 nu își asumă nicio răspundere pentru corectitudinea acestor anunțuri sau modul de aplicare de pe site-ul sursă. Pentru aplicarea la un loc de munca publicat direct pe Platforma Jobradar24, Utilizatorul Candidat poate aplica cu: CV (încărcat din calculatorul personal sau salvat în cont), Profil de Linkedin/Social Media sau doar cu datele de contact (email sau telefon) în funcție de preferințele Utilizatorului Recrutor care a publicat anunțul.

Încercăm să limitam accesul la baza noastră de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialiștilor în HR, dar nu garantam ca alți terți nu pot avea acces la baza noastră de date. Jobradar24 nu își asuma responsabilitatea asupra utilizării CV-urilor de către terțe părți care au accesat CV-urile cat timp acestea sunt în baza noastră de date.
Puteți să vă ștergeți CV-ul din baza noastră de date oricând sau, dacă doriți, să vă ștergeți chiar contul de Utilizator. În cazul în care ștergeți CV-ul din baza de date sau vă ștergeți contul de utilizator, Utilizatorii Recrutori nu vor mai avea acces la datele dumneavoastră.
Totuși, ca parte a Serviciilor furnizate de Platforma Jobradar24, Utilizatorii Recrutori care au accesat CV-ul ca urmare a aplicării dumneavoastră la un loc de muncă, pot descarca sau transmite informația disponibilă în Platforma Jobradar24 pe propriile medii de stocare. În acest caz, chiar dacă noi vom șterge datele dvs. din baza noastră de date, Utilizatorii Recrutori vor putea avea acces în continuare la datele dvs. în cazul în care le-au descarcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei Jobradar24. În calitatea lor de operatori, Utilizatorii Recrutori sunt în mod independent responsabili de modul în care utilizează datele dvs. pe care le accesează prin intermediul Platformei Jobradar24.
Unele companii care au ales să își facă publice anunțurile de recrutare prin intermediul Platformei Jobradar24 sau care au publicat anunțuri pe site-urile de pe care Jobradar24 le-a preluat, pot înțelege ca este mai simplu să prezinte o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, însă nu toți Utilizatorii Recrutori înțeleg să respecte regulile. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste anunțuri înainte a merge la un interviu, înainte de a trimite orice date despre dumneavoastra, de a vă angaja sau de a realiza o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terți. Vă rugam să ne contactați în situația în care aflați de existenta unor astfel de anunțuri.

4.2.3 Propunerea de joburi de catre companii
Utilizatorii candidati isi pot da consimnatamnul de a fi contactati de catre alte companii pentru a le propune locuri de munca similare cu cel la care au aplicat.

Optiunea este disponibila in pagina de aplicare la job si este individuala pentru fiecare job in parte.

Retragerea consimtamantului poate fi facuta din contul cadidatului sectiunea Aplicari prin stergerea din lista a fiecarui job la care si-a dat consimtamantul pentru utilizatorii care au aplicat fiind autentificati in cont sau prin trimiterea unui e-mail la [email protected] pentru utiliatorii fara cont.

4.2.4. Utilizatori Recrutori
Jobradar24 vă asigura accesul pe baza de parola la contul de Utilizator creat pe Platforma Jobradar24. Prin intermediul Jobradar24, Utilizatorii Recrutori pot cauta și selecta Utilizatori Candidați în vederea angajării.
4.2.4.1. Cum se pot publica anunțuri de recrutare (job-uri) pe Platforma Jobradar24
Anunțurile adaugate direct pe Platforma Jobradar24 sunt Gratuite si sunt valabile pe o perioada de minim 30 de zile.. Jobul dumneavoastră este trimis prin email tuturor Utilizatorilor Candidați care corespund profilului jobului și care sunt abonați la astfel de notificări. Profilul jobului din anunțul validat spre publicare (Utilizatorul Recrutor a dat click pe butonul de publicare anunț) nu mai poate fi modificat după ce anunțul a fost afișat pe Platforma Jobradar24 și/sau a fost trimis către Utilizatorii Candidați. .Anunturile de operatoare video-chat sau altele asemanatoare nu sunt agreate pe site-ul nostru chiar daca au fost postate de persoane juridice.

4.2.4.2. Accesul la contul de Utilizator Recrutor pentru alte persoane din cadrul aceleiași organizații
Contul aferent Utilizatorului Recrutor permite setarea accesului și altor persoane (ex: angajați, colaboratori) la notificările transmise de Societate către contul de Utilizator Recrutor. Utilizatorul Recrutor este responsabil de colectarea datelor cu caracter personal ale persoanelor respective, în special de informarea și obținerea consimțământului (sau identificarea unui alt temei legitim) pentru transmiterea către Societate a datelor cu caracter personal utilizate pentru transmiterea unor astfel de comunicări.
4.2.5. Publicarea CV-urilor / anunțurilor de recrutare prin intermediul Platformei Jobradar24
Platforma Jobradar24 este o platforma de comunicare intre Utilizatori, aceștia fiind responsabili de conținutul publicat în Platforma Jobradar24 (CV-uri, Anunțuri recrutare, etc), denumite în continuare "Conținut Publicat de Utilizator”. Ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi și fără o notificare prealabila), de a șterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restricționa accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Aceste măsuri pot fi luate ca urmare a nerespectării de către Utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor și condițiilor de utilizare a Platformei Jobradar24.
Utilizatorul este singurul responsabil pentru Conținutul Publicat de Utilizatorul respectiv. Pentru aceasta, trebuie să știți ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul Platformei Jobradar24 este supusa următoarelor condiții și limitări:
a. Anunțurile publicate trebuie să fie complete, conținând toate informațiile sau condițiile aflate în legătura cu anunțul. Un anunt corespunde unui singur post.
b. NU puteți publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate conține o forma unanim recunoscuta în societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri și servicii.
c. NU puteți publica, transmite sau recomanda Utilizatorilor niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicație puse la dispoziție de Jobradar24 sau prin intermediul altor mijloace de comunicații, dar utilizând datele obținute prin intermediul Platformei Jobradar24.
d. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin recomandări de a cumpăra sau de a nu cumpăra un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteți publica sau face referire în nici un fel la mesaje care conțin informații confidențiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mențiunea "confidențial" sau cu orice alta mențiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta prețul, imaginea sau valoarea de piața a unui produs sau serviciu. e. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin texte ilegale, amenințătoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care încalcă în orice fel drepturi ale terților sau prevederi legale.
f. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje care conțin viruși sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot întrerupe, elimina sau limita funcționalitatea Platformei Jobradar24 sau a oricăror alte sisteme informatice (hardware sau software).
g. NU puteți colecta în niciun fel informație identificabila personal de la utilizatorii sau membrii Jobradar24, decât cu scopul unic și direct de a accesa Serviciile puse la dispoziție de Jobradar24 (i.e. aplicarea la post de munca la un Utilizator Recrutor sau contactarea Utilizatorilor Candidați în scop de recrutare).
h. NU puteți restricționa sau elimina accesul altor Utilizatori la platformele de comunicare puse la dispoziție de Jobradar24.
i. NU puteți publica, transmite sau face referire în niciun fel la mesaje a căror sursa este ascunsa.
j. NU puteți publica, transmite sau face referire la niciun fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a înșela încrederea unor persoane, precum și orice activități similare unor fapte în privința cărora s-a probat în trecut potențialul infracțional ori potențialul de a înșela încrederea unui Utilizator al Serviciilor Jobradar24.
k. Nu puteți publica materiale care contravin oricăror altor prevederi ai acestui set de Termeni și Condiție, Jobradar24 putând în mod discreționar să le elimine din Platforma Jobradar24, fără niciun fel de explicație în acest sens.
Prin publicarea Conținutului Publicat de Utilizator pe sau prin intermediul Platformei Jobradar24 sunteți de acord ca dumneavoastră sunteți singurul responsabil și veți despăgubi Jobradar24 pentru orice paguba, costuri sau limitări de profit care apar ca urmare a postării, transmiterii sau referinței de către dvs. a unor mesaje al căror conținut încalcă prevederile condițiilor și limitărilor descrise mai sus.
Unii Utilizatori pot înțelege ca este mai simplu să încalce regulile statuate în acest set de Termeni și Condiții, și, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate înșelătoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci să discerneți înainte de a folosi informația cuprinsa în aceste mesaje pentru a face o investiție sau orice alta acțiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terți. Imaginea prezentata de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

4.3. Protecția Contului de Utilizator (Utilizator Candidat sau Utilizator Recrutor)
Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei Jobradar24 este protejat de o parola. Vă recomandam să nu dezvăluiți nimănui aceasta parola. Jobradar24 nu vă cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, vă recomandam să ieșiți din contul de Utilizator (i.e. să dați log off / sign out), la sfarsitul fiecărei sesiuni de utilizare. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfarsitul navigării dvs. în Jobradar24. Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondenta dvs.
Sunteți răspunzători de păstrarea confidențialității asupra informațiilor și a parolei dumneavoastră. Veți fi răspunzători de utilizarea înregistrării dumneavoastră, indiferent dacă utilizarea se face cu sau fără voia dumneavoastră. Sunteți de acord să sesizați Jobradar24 în legătura cu orice utilizare neautorizata a datelor dvs. de înregistrare în Platforma Jobradar24. Societatea nu vă fi răspunzătoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea de către dvs. a măsurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei Jobradar24.

4.4. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul Platformei Jobradar24 (precum și orice alt material având legătura cu Jobradar24) trimis către dvs. prin email sau furnizat către dvs. în orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut Jobradar24"), aparțin Jobradar24 și colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuala. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deține o permisiune scrisa din partea Jobradar24 sau colaboratorilor sai, care dețin un drept de proprietate intelectuala asupra secțiunii respective de conținut a Platformei Jobradar24. De asemenea, este interzisa reproducerea, în orice fel, integral sau parțial, a informațiilor cuprinse în CV-urile Candidaților, în anunțurile de recrutare ale Companiilor, fără acordul scris și prealabil din partea Jobradar24.
Puteți folosi conținutul Platformei Jobradar24 doar pentru uzul dvs. și al companiei dumneavoastră, potrivit scopului pentru care v-ați înscris în Platforma Jobradar24. Cu excepția celor spuse mai sus, conținutul Platformei Jobradar24 nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.
Acțiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea Jobradar24:
a. reproducerea sau stocarea conținutului, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastră.
c. îndepărtarea însemnelor care semnifica dreptul de autor al Jobradar24 asupra conținutului.
Orice utilizare a conținutului Platformei Jobradar24 în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected].
De asemenea, este interzisa utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicații de tip robot, bot, spider, crawler și/sau sau orice aplicații / programe de calculator ce pot înșela, sau simula anumite activități sau statusuri în Platforma Jobradar24 sau, în orice fel, exploata anumite funcții sau vulnerabilități ale Platformei Jobradar24 în vederea obținerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alți Utilizatori sau terți, în ceea ce privește utilizarea Platformei Jobradar24 sau accesarea și utilizarea oricăror Servicii.

4.5. Protecția datelor cu caracter personal

Societatea tratează cu seriozitate confidențialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidențialitate și aspectele privind modul în care Societatea prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentanților Utilizatorilor Recrutori) sunt descrise în secțiunea Politica de Confidențialitate
De asemenea, trebuie menționat ca Utilizatorii Recrutori acționează ca operatori de date cu caracter personal, conform legislației aplicabile, și în aceasta calitate acestora le revin o serie de drepturi și obligații corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați accesate prin intermediul Platformei Jobradar24.
ATUNCI C ND UTILIZEAZĂ SERVICIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL PLATFORMEI JOBRADAR24, UTILIZATORII RECRUTORI ACCEPTA ȘI SUNT DE ACORD SĂ RESPECTE TERMENII ȘI CONDIȚIILE PREVAZUTE ÎN ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, CARE FACE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI ȘI CONDIȚII. ATUNCI C ND VĂ CREAȚI UN CONT DE UTILIZATOR RECRUTOR, TERMENII ȘI CONDIȚIILE VOR INCLUDE CA ANEXA ȘI ACORDUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL, ACESTA FIIND APOI DISPONIBIL ÎN CONTUL DVS. DE UTILIZATOR.
De asemenea, în cazul Utilizatorilor Recrutori situați în state terțe cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat, aceștia vor putea avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidați doar în baza unui set de clauze contractuale standard încheiate privind introducerea unui set alternativ de clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal către tari terțe aprobat de Comisia UE. Acordul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal vă include și un set de clauze contractuale standard care trebuie acceptate de un astfel de Utilizator Recrutor înainte să aibă acces la datele Utilizatorilor Candidați.
În lipsa clauzelor contractuale standard semnate cu Utilizatorul Recrutor, transferul se vă putea face doar în baza unor alte mecanisme care a sigura garanții adecvate conform Art. 46 din GDPR sau dacă transferul este necesar pentru executarea unui contract cu persoana vizata (respectiv atunci când Utilizatorul Candidat aplica în mod direct la un anunț de angajare publicat de un Utilizator Recrutor situat într-un stat terț).

4.6. Modificări și Suspendarea accesului

Jobradar24 își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului Platformei Jobradar24. De asemenea, Jobradar24 își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.
Jobradar24 poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul dvs. la conținutul Platformei Jobradar24 sau la o parte a acestui conținut. În acest sens, Jobradar24 poate bloca accesul, utilizarea serviciilor sau folosirea oricăror altor servicii ale sale de care beneficiați, sau să scoată și să șteargă orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. Jobradar24 poate de asemenea, oricând dorește și fără a da socoteala, întrerupe furnizarea Serviciilor, sau a unei părți a lor, cu sau fără nici o notificare prealabila.


4.7. Lipsa garanției și declinării de răspundere

Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii datelor publicate în Platforma Jobradar24, Jobradar24 nu poate garanta în privința conținutului sau, a caracterului corect, complet și actual al informațiilor prezentate în CV-urile Utilizatorilor Candidați și anunțurile de recrutare postate de Utilizatorii Recrutori, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate sub egida să pe Platforma Jobradar24. În măsura în care legea aplicabila permite, Jobradar24 nu vă fi ținut răspunzător, în nici o situație, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzând, dar fără a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și Serviciilor furnizate de Jobradar24.
Jobradar24 nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori Serviciilor furnizate de Jobradar24. De asemenea, Jobradar24 nu garantează faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de Jobradar24 pentru afișarea sau transmiterea informației pe Platforma Jobradar24 sau în orice alta forma nu conțin viruși ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietăți distructive.
În măsura în care legea aplicabila permite, sunteți de acord să exonerați de răspundere Jobradar24 pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperiți cheltuielile de judecata și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării de către dvs. a clauzelor acestui set de Termeni și Condiții.

4.8. Forța Majora

Jobradar24, afiliații sau, în general, furnizorii de informație către Jobradar24 nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile noastre, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința Jobradar24. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic de la Jobradar24, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele Jobradar24, erorile de operare, greva, etc.

4.9. Diverse

4.9.1. Schimbarea termenilor prezentului acord
SOCIETATEA ÎȘI REZERVA DREPTUL DE A ACTUALIZA PERIODIC ACEST SET DE Termeni și Condiții (ex: PENTRU A CORESPUNDE SCHIMBĂRILOR SURVENITE LA NIVELUL LEGISLAȚIEI SAU AL SERVICIILOR FURNIZATE DE SOCIETATE). UTILIZATORII VOR FI NOTIFICAȚI CU PRIVIRE LA OPERAREA UNOR ACTUALIZĂRI / MODIFICĂRI ÎN setul de Termeni și Condiții ȘI LI SE VĂ SOLICITA SĂ ÎȘI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT. REFUZUL DE A ACCEPTA setul de Termeni și Condiții ACTUALIZAT VĂ ATRAGE ÎNCETAREA CONTRACTULUI CU SOCIETATEA, IAR UTILIZATORII NU VOR MAI PUTEA UTILIZA PLATFORMA JOBRADAR24 ȘI/SAU SERVICIILE SOCIETĂȚII.
De asemenea, unele servicii oferite de Jobradar24 pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.
4.9.2. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți
Parți ale conținutului inclus în Jobradar24 pot să fie furnizate de terțe persoane cu care Jobradar24 are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului Jobradar24 pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. Jobradar24 nu este responsabil în nici o măsura asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Jobradar24 nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.
Jobradar24 nu este responsabil de conținutul anunțurilor preluate din surse publice (site-uri de anunțuri sau pagini de cariera).
4.9.3. Notificări
Orice notificare către Jobradar24 trebuie trimisa în scris, prin e-mail sau prin intermediul postei i.
Cu excepția cazului în care Utilizatorul comunica orice modificare, notificările vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificări vor fi considerate primite de către Utilizator.
4.9.4. Legea aplicabila și jurisdicție
Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea romana în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord vă fi adus spre soluționare în fata instantelor competente de la sediul Jobradar24.

5. Politica de confidentialitate a datelor

Societatea prelucrează o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor, Utilizatorilor Candidați sau ai Utilizatorilor Recrutori (i.e. reprezentanți ai Utilizatorilor Recrutori, persoane juridice, sau Utilizatori Recrutori persoane fizice autorizate) atunci când utilizează Jobradar24.ro, sau Serviciile Jobradar24.
Aceasta politica de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile dvs. în legătura cu aceste prelucrări, precum și modul în care Noi vom respecta drepturile pe care le aveți în calitate de persoana vizata conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”).
ÎNAINTE DE A UTILIZA JOBRADAR24.RO, SAU SERVICIILE NOASTRE, VĂ RECOMANDAM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEASTA POLITICA PENTRU A ÎNȚELEGE CUM VĂ SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.

5.1. Cine este responsabil de prelucrarea datelor dvs.?

eJobs Group S.R.L., cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, București, România, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislației privind protecția datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, în ceea ce privește datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate și prelucrate prin intermediul Jobradar24.ro.Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea și-a desemnat nu responsabil cu protecția datelor (Data Protection Officer sau DPO) care poate fi contactat folosind următoarele date de contact:
Responsabilul cu Protecția Datelor Jobradar24 Adresa: Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr. 9-9A, Sector 2, București, România Email: [email protected] Telefon: +40 21 20 30 821
În ceea ce privește datele colectate prin intermediul fișierelor de tip cookie pentru scop de marketing (pentru detalii a se vedea secțiunea Politica de Cookies), Societatea, în calitate de membru al societăților din Grupul Ringier, cooperează cu Ringier România SRL pentru gestionarea modului în care sunt utilizate tehnologiile cookie pentru scop publicitar. În legătura cu aceste tipuri de prelucrări, Societatea acționează în calitate de operator asociat cu Ringier România în conformitate cu art. 26 din GDPR. Atât Societatea cat și Ringier România și-au asumat obligația de a respecta legislația privind protecția datelor cu caracter personal în legătura cu aceasta prelucrare.

5.2. Ce date prelucram?

Prelucram următoarele categorii de date cu caracter personal:
Date pe care le furnizați în mod direct
Crearea contului de Utilizator
Atunci când vă creați un cont de Utilizator, trebuie să ne furnizați o serie de date, cum ar fi nume, prenume, adresa de e-mail/ nr. telefon mobil,calitatea pe care o aveți în cadrul societății (în cazul contului de Utilizator Recrutor), etc.
Datele din profilul de Utilizator înregistrat
Puteți să includeți o serie de informații în profilul dvs. de utilizator, precum și în CV-urile care fac parte din contul dvs. de Utilizator Candidat cum ar fi studiile, experienta profesionala, aptitudini, fotografii, preferințe privind locul de munca dorit, etc.
Alte date pe care le furnizați în mod direct când utilizați Platforma Jobradar24 sau interacționați cu Jobradar24
Putem stoca informațiile pe care le primit de la dvs. ca urmare a unor solicitări transmise prin e-mail sau chat, sau atunci când participați a sondajele și chestionarele noastre; în Platforma Jobradar24 și putem avea acces la convorbirile pe care le-ați purtat cu reprezentanții Jobradar24 prin intermediul serviciului nostru de Call Center.
Date colectate sau generate de noi ca urmare a interacțiunii dvs. cu Platforma Jobradar24
Înregistrăm în jurnal informații despre când și/ sau cum vizitați sau utilizați în alt mod Serviciile Jobradar24, inclusiv modul în care utilizați Platforma Jobradar24 (e.g. dacă v-ați actualizat sau nu CV-ul, dacă ați aplicat sau nu la un job).
De asemenea, utilizam module cookie și tehnologii similare pentru a vă recunoaște pe dvs. și dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane să utilizeze module cookie. Modul în care utilizam aceste tehnologii sunt descrise în Politica privind Cookie-urile.
De asemenea, când utilizați Platforma Jobradar24 (inclusiv modulele cookie sau tehnologii similare de pe site-urile altora), primim informații despre adresa dvs. IP, locația pe baza de IP, serverul proxy, sistemul de operare, browserul web și modulele de completare, identificatorul de dispozitiv. Dacă utilizați serviciile noastre de la un dispozitiv mobil, dispozitivul respectiv ne vă trimite date referitor la locația dvs., pe baza setărilor dispozitivului mobil utilizat. Vă vom solicita să optați pentru acceptare înainte de a utiliza GPS sau alte instrumente pentru a identifica locația dvs.
Datele obținute de la terți
Primim informații despre vizitele dvs. și interacțiunea cu serviciile furnizate de alte entități când vizitați serviciile altor furnizori care includ reclame, module cookie sau tehnologii asemănătoare.
În cazul persoanelor de contact desemnate de Utilizatorii Recrutori (altele decât titularii de cont), datele sunt colectate de la respectivul titular de cont.

5.3. De ce vă prelucram datele cu caracter personal?

În cele ce urmează vă vom informa cu privire la scopurile pentru care colectam și prelucram datele dvs cu caracter personal, precum și cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.
5.3.1. Utilizarea Serviciilor de Către Utilizatorii Candidați
Dacă doriți să vă bucurați de toate facilitățile oferite de Platforma Jobradar24, trebuie să vă creați un cont de Utilizator. Contul de Utilizator vă permite să accesați o serie de Servicii dedicate Utilizatorilor Candidați cum ar fi să vă adaugați un CV, să aplicați la un job, să vizualizați anunțuri de angajare, să contactați Utilizatorii Recrutori, să primiți anunțuri și alerte în legătura cu anunțurile de recrutare publicate de Utilizatorii Recrutori etc. Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului.
De asemenea, Platforma Jobradar24 poate fi accesata de Utilizatori Recrutori din străinătate, inclusiv din afara Spațiului Economic European, către jurisdicții cărora nu li s-a recunoscut un nivel de protecție adecvat. În cazul în care aplicați pentru un post publicat de un asemena Utilizator Recrutor, datele dvs. pot fi transferate către o astfel de jurisdicție, iar temeiul juridic al transferului este art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului.
De asemenea, folosim datele pe care le primim de la Utilizatorii Candidați pentru a crea facilități de filtrare a Utilizatorilor Candidați pe diverse criterii de interes pentru Utilizatorii Recrutori. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim pentru a ne îmbunătăți Serviciile și de furniza sugestii / sfaturi Utilizatorilor Candidați pentru a maximiza succesul Serviciilor noastre. Totodată, dorim să asiguram un serviciu de căutare a indicatorilor cat mai eficient pentru Utilizatorii Recrutori.
5.3.2. Utilizarea Serviciilor de către Utilizatorii Recrutori
Prelucram datele personale pentru scopul gestiunii relației contractuale sau pre-contractuale cu Utilizatorii Recrutori. În cazul Utilizatorilor Recrutori (persoane fizice autorizate) temeiul juridic este: art. 6(1)(b) GDPR – încheierea și executarea contractului sau efectuarea formalităților precontractuale. În cazul datelor cu caracter personal ale reprezentanților Utilizatorilor Recrutori, temeiul juridic este art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Avem un interes legitim să ne desfășuram în mod adecvat raporturile contractuale cu clienții noștri persoane juridice. Drepturile și interesele persoanelor fizice (i.e. reprezentanții Utilizatorilor Recrutori) nu sunt prejudiciate întrucât din perspectiva clientului persoana juridica, prelucrarea este necesara în contextul desfășurării relațiilor de munca / colaborare pe care aceștia o au cu persoanele fizice ale căror date sunt furnizate / asociate contului de Utilizator Recrutor.
De asemenea, pe baza interesului legitim, utilizam anumite date personale asociate unui cont de Utilizator Recrutor pentru a preveni eventualele fraude / utilizări abuzive ale facilităților oferite de Platforma Jobradar24 Utilizatorilor Recrutori.
5.3.3. Gestiunea relațiilor cu Utilizatorii și suport
Prelucram o serie de date cu caracter personal pentru scopul gestiunii relațiilor cu Utilizatorii Platformei Jobradar24 spre exemplu atunci când ne contactează cu diverse întrebări sau solicitări privind funcționalitățile Platformei Jobradar24, disfuncționalități ale Platformei Jobradar24 sau erori. Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim constând în interesul nostru de a asigura servicii adecvate tuturor Utilizatorilor.
5.3.4. Furnizarea de comunicări privind Serviciile
Utilizatorii pot primi diverse comunicări de la Noi care țin de furnizarea Serviciilor (e.g. dacă CV-ul a fost vizualizat de vreun Utilizator Recrutor, Utilizatorul Recrutor a vizualizat CV-ul, joburi salvate care expira, alerte privind necesitatea de actualizare a CV-ului, alerte privind interviuri programate, etc.). Prelucram aceste date pe baza interesului nostru legitim art. 6(1)(f) GDPR. Consideram ca interesul nostru legitim nu aduce atingere drepturilor și intereselor persoanelor vizate întrucât comunicările sunt legate strâns de furnizarea Serviciilor solicitate. Totodată, oferim posibilitatea Utilizatorilor să dezactiveze oricând aceste comunicări din setările aferente contului de Utilizator.
Furnizarea de comunicări comerciale
Dorim să vă transmitem materiale promoționale, să vă informam în legătura cu noile servicii oferite de Societate, să vă lansam invitații de a participa la sondaje sau de a răspunde la chestionare și pentru a vă comunica alte informații similare care consideram ca pot fi de interes pentru dvs., inclusiv, dacă sunteți de acord, prin transmiterea de materiale promoționale / comunicări de marketing privind produsele / serviciile partenerilor Societății.
Va vom transmite aceste comunicări dacă avem acordul dvs. Temeiul juridic: art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ.
Utilizatorii se pot oricând dezabona de la aceste comunicări. Spre exemplu, dacă vă retrageți consimțământul pentru comunicările comerciale nu vă vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veți putea participa la sondajele și chestionarele noastre.
De asemenea, dacă avem consimțământul pentru comunicări comerciale, în anumite situații, putem utiliza informațiile colectate de la dvs. în combinație cu datele rezultate din interacțiunea dvs. cu Serviciile Platformei Jobradar24, pe care să le folosim în contextul comunicărilor noastre de marketing. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Dorim să eficientizam activitatea noastră de marketing, oferind clienților noștri oferte de servicii relevante și personalizate.
5.3.5. Utilizarea serviciilor de geolocalizare
Atunci când folosiți funcția de geolocalizare a dispozitivului mobil, vă vom cere acordul. Temeiul juridic al prelucrării: art. 6(1)(f) GDPR – consimțământ.
5.3.6. Analize și statistici privind funcționarea Platformei Jobradar24, cookie-uri și tehnologii similare
Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizează Utilizatorii sau pe care le colectam în contextul utilizării Serviciilor pentru scopul efectuării unor analize și statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului în care funcționează Platforma Jobradar24. Temeiul juridic pentru o astfel de prelucrare este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim. Analizele și statisticile pe care le facem ne ajuta să înțelegem mai bine cum am putea să îmbunătățim Serviciile noastre sau funcționalitățile Platformei Jobradar24.
În efectuarea analizelor și statisticilor utilizam de asemenea cookie-uri și alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookie-urile. În funcție de tipologia cookie-urilor utilizate și a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR – interes legitim pentru cookie-urile necesare și funcționale sau art. 6(1)(a) GDPR – consimțământ pentru cookie-urile de analiza, tracking și publicitate comportamentala.
5.3.8. Îndeplinirea unor obligații legale
Uneori, prelucrarea datelor este necesara pentru a ne îndeplini obligațiile legale (Temei juridic: art. 6(1)(c) GDPR – executarea unei obligații legale) ce ne revin, cum ar fi:
• plata impozitelor și a contribuțiilor relevante, raportarea către autoritățile fiscale relevante și tinerea unor evidente contabile;
• arhivarea datelor conform legislației aplicabile.
5.3.9. Apărarea drepturilor și intereselor în justiție
De asemenea, putem să prelucram date cu caracter personal pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în justiție în cadrul unei proceduri în fata unei instante, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale în care este implicata Societatea (Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR – apărarea drepturilor și intereselor operatorului)

5.4. Cui dezvăluim datele?

Putem dezvălui datele dvs cu caracter personal către (i) entitățile și/sau persoanele împuternicite de noi (din EEA sau din state terțe) implicate în furnizarea Serviciilor inclusiv în furnizarea comunicărilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date, furnizori de servicii de plata pentru diverse facilități de plata în Platforma Jobradar24, furnizorii de platforma de e-mailing cum ar fi Google Mail); (ii) Utilizatorilor Recrutori inclusiv dacă este cazul celor situați în afara EEA; (iii) dacă avem obligația de a divulga datele personale în scopul conformării cu orice obligație legala sau decizie a unei autorități judiciare, autorități publice sau organ guvernamental; sau (iv) dacă ni se cere sau ni se permite în alt mod să facem acest lucru conform legislație aplicabile. De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvăluite terților furnizori de cookie-uri și tehnologii similare conform celor descrise în Politica privind Cookie-urile.

5.5. Cat păstram datele?

Păstrăm datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retenția datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.
În general, Datele Utilizatorilor Candidați sunt păstrate atât timp cat acesta are un cont de Utilizator în Platforma Jobradar24. Datele cu caracter personal vor fi șterse dacă Utilizatorul Candidat solicita dezactivarea și ștergerea contului, sau după o perioada de minim 5 ani de la data la care Utilizatorul Candidat devine inactiv (i.e. de la data ultimei interacțiuni în Platforma Jobradar24).
Datele Utilizatorilor Recrutori (persoane fizice autorizate și reprezentanți ai persoanelor juridice) vor fi păstrate pe întreaga durata a raporturilor contractuale cu Utilizatorul Recrutor plus pe întreaga perioada prevazuta de lege pentru activitatea de arhivare și păstrare a documentelor financiar-contabile.
Datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare sunt păstrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putând fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie-uri de sesiune) și o durata de pana la 2 ani (pentru cookie-uri de analiza).

5.6. Ce drepturi aveți în calitate de persoana vizata?

Conform legii, vă sunt recunoscute următoarele drepturi în calitate de persoana vizata:
a. Dreptul de acces
puteți obține de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării
b. Dreptul de a corecta datele
puteți să ne solicitați să modificam datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.
c. Dreptul la ștergere
puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucram; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante.
d. Retragerea consimțământului și dreptul de opoziție
puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ. De asemenea vă puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifica.
e. Restricționare
în anumite condiții puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale
f. Dreptul la portabilitatea datelor
în măsura în care prelucram datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizam datele dvs. într-o forma structurata, utilizata frecvent și care poate fi citita în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.
g. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere
aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați ca v-au fost încălcate drepturile:
Autoritatea Națională pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din România
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poștal 010336 București, România
[email protected]
PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENȚIONATE MAI SUS, NE PUTEȚI CONTACTA UTILIZ ND DATELE DE CONTACT MENȚIONATE LA SECȚIUNEA 1 (DATE DE CONTACT DPO).
De asemenea, Societatea poate fi contactata utilizând datele și mecanismele de contact disponibile în Platforma Jobradar24. Utilizatorii pot să își exercite anumite drepturi (drept de editare, rectificare, opoziție la comunicări comerciale sau ștergere) direct în Platforma Jobradar24 prin intermediul setărilor din secțiunea CONTUL MEU.