Contact DSA

Data ultimei actualizari: 1 April 2024

Ne puteti contacta in ceea ce priveste aplicarea Regulamentului (UE) 2022/2065 al Parlamentului European si al Consiliului din 19 octombrie 2022 privind o piata unica pentru serviciile digitale si de modificare a Directivei 2000/31/CE (Regulamentul privind serviciile digitale) (“DSA”) la urmatoarele puncte de contact unice desemnate conform art. 11 si 12 DSA:

  • Art. 11 DSA - Pentru comunicarea cu Comisia Europeana, autoritatile statelor membre ale UE,Comitetul european pentru servicii digitale prevazut de art. 61 din DSA si notificatorii de incredere: [email protected]
  • Art. 12 DSA - Pentru destinatarii serviciilor oferite de site-ul nostru: [email protected] sau folosind formularul de Contact

Comunicarile prin mijloacele de contact mentionate mai sus pot fi in limba romana sau in limba engleza, dar, daca este necesar, vom colabora cu dumneavoastra pentru a evita ca limbile alese sa constituie in sine un obstacol in calea comunicarii.

Pentru raportarea continutului ilegal va rugam sa utilizati formularul dedicat privind conform Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului nostru.

Pentru orice alte comunicari care nu au legatura cu aplicarea DSA, va rugam sa ne contactati prin modalitatile de contact mentionate in sectiunea Contact a site-ului nostru sau conform Termenilor si Conditiilor.