Despre noi

Data ultimei actualizari: 1 Aprilie 2024
Jobradar24 este site-ul cu cele mai multe locuri de munca din Romania, unde poti gasi cea mai mare diversitate de joburi. Tot pe Jobradar24 ai si cele mai multe optiuni de aplicare, care difera in functie de rolurile disponibile.
about-us-laptop
about-us-fix
Poti aplica direct pe site-ul angajatorului sau pe platforma de joburi unde a fost publicat initial anuntul, iar pe Jobradar24 poti aplica la multe anunturi de angajare lasandu-ti numele, numarul de telefon, si incarcandu-ti un CV. Daca nu ai un CV deja facut, Jobradar24 iti mai da optiunea sa il creezi usor si rapid direct pe site. In plus, la finalul aplicarii, poti alege sa fii contactat si de catre alti angajatori care ofera locuri de munca similare cu cel la care tocmai ai aplicat, dandu-ti inca o sansa de a obtine jobul potrivit.
Iar daca nu stii ce job ti se potriveste, pe Jobradar24 poti naviga rapid printre locurile de munca disponibile, in functie de orase, profesii, tip job sau companii. Astfel, cu siguranta vei gasi viitorul tau loc de munca. Jobradar24 face parte din portofoliul companiei eJobs, liderul de piata in recrutarea online din Romania, si din grupul Ringier, compania internationala de media care include peste 140 de organizatii.
De ce sa alegi Jobradar24?
Cele mai diverse joburi
Ai parte de cea mai diversa selectie de locuri de munca din Romania, agregata din cele mai relevante surse, totodata incluzand si locuri de munca la stat sau de la agentia nationala pentru ocuparea fortei de munca.
Aplica cu orice chiar si fara cont
Poti aplica pentru locuri de munca fara a avea un cont, poti suna direct la companie, iti poti lasa datele de contact ca sa fii sunat, poti incarca orice cv ai la indemana sau iti poti face rapid un profil minim direct pe site
Alerte de joburi
Alerta de joburi te va informa imediat ce sunt disponibile locuri de munca potrivite pentru tine fara a mai fi nevoit sa intri pe site.
Cele mai multe locuri de munca intr-un singur loc
Jobradar24 este site-ul cu cele mai multe locuri de munca din Romania.
Publica anunt de angajare gratuit
Anunturi gratuite. Pe Jobradar24 nu te costa nimic sa publici cate anunturi de angajare doresti.
Jobradar24 in presa
Echipa Jobradar24
about-us
Scurt istoric
August 2018:

Lansarea site-ului ca agregator de locuri de munca

Octombrie 2020:
Peste 30.000 de locuri de munca active

Este depasit pragul de 30.000 de anunturi diferite

Aprilie 2021:
Peste 50.000 de locuri de munca active

Atingerea si depasirea pragului de 50.000 de anunturi diferite

Iulie 2021:
Anunturi gratuite pe Jobradar24

Pe langa agregarea anunturilor din alte surse, este lansata si functionalitatea de a publica gratuit anunturi de angajare direct pe Jobradar24

August 2022:
Afisare estimari salarii

Afisarea estimarii salariului pentru joburi folosind aplicatia salario powered by eJobs.

Septembrie 2022:
Agregam toate locurile de munca de la stat.

Pe Jobradar24 gasesti si locuri de munca de la stat

Octombrie 2022:
Agregam toate locurile de munca de la AJOFM.

Incepand din octombrie 2022 candidatii pot accesa direct pe Jobradar24 locurile de munca disponibile la agentia nationala pentru ocuparea fortei de munca.

February 2023:
Oricine isi poate gasi un loc de munca.

Candidatii care au dificultati in procesul de aplicare sau cautare a unui loc de munca pot suna gratuit la numarul de telefon 021.9124 pentru a primi ajutor.

Contact
in Romania, ne gasesti la adresa:
B-dul Dimitrie Pompeiu Nr. 9 - 9a, Iride Business Park, Cladirea B2B, Parter, sector 2,Bucuresti