Termeni si conditii

Data ultimei actualizari: 1 April 2024

1. Aspecte Generale

Prezentele Termeni si Conditii („Termeni si Conditii”) guverneaza raporturile dintre eJobs Group S.R.L., o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Bd. Dimitrie Pompeiu Nr. 9-9A, Sector 2, Bucuresti, Romania („Societatea” sau „Noi”) si persoanele care utilizeaza („Utilizatorul”) pagina de internet www.jobradar24.ro („Site-ul” sau „Jobradar24.ro”) si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului („Serviciile”).

Accesarea si utilizarea Site-ului, inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui serviciu furnizat prin intermediul site-ului se poate face numai in conformitate cu prezentele termeni si conditii, politica de confidentialitate datelor si politica privind cookie-urile si alte tehnologii similare.

Pentru utilizarea serviciilor, putem solicita utilizatorului sa isi exprime acordul cu privire la acesti termeni si conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (e.g. bifarea casutei specifice „am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile Jobradar24”).

Bifand o anumita casuta, utilizatorul:

 • Isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate clauzele din acest set de termeni si conditii, precum si orice alti termeni si conditii specifice aplicabile serviciilor;
 • Ia la cunostinta de conditiile de prelucrare a datelor personale conform politicii de confidentialitate, care este parte integranta din acest set de termeni si conditii.

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a serviciilor, utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a site-ului termenii si conditiile de utilizare.

Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati Jobradar24, vom considera ca ati acceptat acest set de termeni si conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set de termeni si conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea site-ului, sau a serviciilor oferite de noi, dupa caz.

2. Serviciile Jobradar24

Serviciile oferite Jobradar24.ro („platforma Jobradar24”) se adreseaza

 • Utilizatorilor, persoane fizice, care viziteaza platforma Jobradar24
 • Utilizatorilor care cauta un loc de munca („Utilizatori Candidati”)
 • Utilizatorilor, persoane juridice sau persoane fizice autorizate, care posteaza locuri de munca sau cauta utilizatori candidati pentru anumite locuri de munca („Utilizatori Recrutori”).

2.1. Crearea contului de utilizator, parole si responsabilitati

Utilizatorii candidati pot folosi anumite facilitati oferite de platforma Jobradar24 si fara a avea un cont de utilizator.

Pentru a beneficia, de toate serviciile oferite de platforma Jobradar24, utilizatorii (fie Utilizatori Candidati, fie Utilizatori Recrutori) trebuie sa isi creeze un cont pe platforma Jobradar24, completand formularele disponibile in interfata sectiunii „CONT NOU”.

In cazul Utilizatorilor Candidati, crearea contului de Utilizator se poate oricand prin accesarea sectiunii de creare cont.

In cazul Utilizatorilor Recrutori, crearea contului de Utilizator se poate face odata cu publicarea primului job pe platforma Jobradar24.

Dupa finalizarea procesului de creare a contului de utilizator, utilizatorul va primi pe adresa de e-mail furnizata un cod necesar pentru verificarea si validarea datelor de contact.

Pentru a folosi Serviciile oferite de Platforma Jobradar24, este necesar sa:

 • furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, prin completarea campurilor din formularul de inregistrare pentru crearea contului de Utilizator;
 • actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete in orice moment. Intelegeti sa faceti aceasta actualizare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

In cazul Utilizatorilor Recrutori, Jobradar24 va verifica corectitudinea codului de identificare fiscala inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Utilizatorii Recrutori au obligatia de a ne transmite informatii reale referitoare la denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal. Persoanele juridice - Utilizatorii Recrutori, avand cont activ pe Jobradar24 trebuie sa fie activi din punct de vedere fiscal (astfel, societatile Utilizatorilor Recrutori nu pot fi radiate, suspendate, lichidate). Acest criteriu nu include si societatile in insolventa.

Companiile care recruteaza pentru strainatate au obligatia sa trimita Certificatul de Inregistrare eliberat de Registrul Comertului cu domeniul de activitate plasarea si recrutarea de personal.

Utilizatorii Recrutori care au sediul in strainatate au obligatia ca, la momentul inregistrarii pe site, sa completeze in campul dedicat din formularul de creare a contului de Utilizator numarul de TVA valid si sa ne trimita o copie a documentului care atesta inregistrarea in statul de rezidenta.

Prin sondaj, consultantii Jobradar24 pot solicita documente privind domeniul de activitate al Utilizatorului Companie, daca persoana de contact este imputernicita sa reprezinte Compania sau poate verifica corectitudinea numarului de telefon indicat in formularul de creare a contului de Utilizator.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Jobradar24 are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a Platformei Jobradar24. In cazul informatiilor eronate sau a incercarilor de fraudare ale Utilizatorilor Recrutori, Jobradar24 are dreptul, oricand, sa retraga gratuitatile oferite sau de a inceta relatia contractuala, fara nicio responsabilitate suplimentara fata de Utilizatorii Recrutori aflati in culpa.

Jobradar24 nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre Utilizatori. Jobradar24 nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre Utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un Utilizator, Jobradar24 poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

2.2 Utilizatori Candidati

Utilizatorii Candidati isi pot crea cont de Utilizator doar daca au la data crearii contului cel putin varsta de 16 ani. Accesarea Platformei Jobradar24 si utilizarea Serviciilor nu este permisa persoanelor sub 16 ani.

Jobradar24 este o platforma de recrutare online care contine atat anunturi cu locuri de munca preluate din surse publice (site-uri de anunturi si pagini de cariera ale unor companii) cat si anunturi adaugate direct pe Platforma Jobradar24.

Pe Platforma Jobradar24 Utilizatorii Candidati pot aplica direct la locuri de munca publicate direct pe Jobradar24 sau sunt redirectionati pe site-urile de pe care au fost preluate anunturile in cazul anunturilor preluate din surse publice.

In cazul anunturilor preluate din alte surse, aplicarea nu se poate face direct pe Platforma Jobradar24. Pentru aplicare se da click pe butonul “Aplica la acest job” sau pe “Aplica pe <nume site>” si veti fi redirectionat pe site-ul pe care a fost publicat initial anuntul. Aplicarea se va face respectand regulile site-ului respectiv. Jobradar24 nu isi asuma nicio raspundere pentru corectitudinea acestor anunturi sau modul de aplicare de pe site-ul sursa. Pentru aplicarea la un loc de munca publicat direct pe Platforma Jobradar24, Utilizatorul Candidat poate aplica cu: CV (incarcat din calculatorul personal sau salvat in cont), Profil de Linkedin/Social Media sau doar cu datele de contact (email sau telefon) in functie de preferintele Utilizatorului Recrutor care a publicat anuntul.

Incercam sa limitam accesul la baza noastra de date doar angajatorilor, firmelor de resurse umane, managerilor de personal, specialistilor in HR, dar nu garantam ca alti terti nu pot avea acces la baza noastra de date. Jobradar24 nu isi asuma responsabilitatea asupra utilizarii CV-urilor de catre terte parti care au accesat CV-urile cat timp acestea sunt in baza noastra de date, in lipsa acordului nostru explicit.

Puteti sa va stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand sau, daca doriti, sa va stergeti chiar contul de Utilizator. In cazul in care stergeti CV-ul din baza de date sau va stergeti contul de utilizator, Utilizatorii Recrutori nu vor mai avea acces la datele dumneavoastra.

Totusi, ca parte a Serviciilor furnizate de Platforma Jobradar24, Utilizatorii Recrutori care au accesat CV-ul ca urmare a aplicarii dumneavoastra la un loc de munca, pot descarca sau transmite informatia disponibila in Platforma Jobradar24 pe propriile medii de stocare. In acest caz, chiar daca noi vom sterge datele dvs. din baza noastra de date, Utilizatorii Recrutori vor putea avea acces in continuare la datele dvs. in cazul in care le-au descarcat, copiat sau extras din baza de date a Platformei Jobradar24. In calitatea lor de operatori, Utilizatorii Recrutori sunt in mod independent responsabili de modul in care utilizeaza datele dvs. pe care le acceseaza prin intermediul Platformei Jobradar24.

Unele companii care au ales sa isi faca publice anunturile de recrutare prin intermediul Platformei Jobradar24 sau care au publicat anunturi pe site-urile de pe care Jobradar24 le-a preluat, pot intelege ca este mai simplu sa prezinte o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Prezentele reguli impun corectitudine din partea angajatorilor, insa nu toti Utilizatorii Recrutori inteleg sa respecte regulile. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste anunturi inainte a merge la un interviu, inainte de a trimite orice date despre dumneavoastra, de a va angaja sau de a realiza o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau ale unor terti. Va rugam sa ne contactati in situatia in care aflati de existenta unor astfel de anunturi.

2.3 Propunerea de joburi de catre companii

Utilizatorii candidati isi pot da consimtamantul de a fi contactati de catre alte companii pentru a le propune locuri de munca similare cu cel la care au aplicat.

Optiunea este disponibila in pagina de aplicare la job si este individuala pentru fiecare job in parte.

Retragerea consimtamantului poate fi facuta din contul candidatului sectiunea Aplicari prin stergerea din lista a fiecarui job la care si-a dat consimtamantul pentru utilizatorii care au aplicat fiind autentificati in cont sau prin trimiterea unui e-mail la [email protected] pentru utilizatorii fara cont.

2.4. Utilizatori Recrutori

Jobradar24 va asigura accesul pe baza de parola la contul de Utilizator creat pe Platforma Jobradar24. Prin intermediul Jobradar24, Utilizatorii Recrutori pot cauta si selecta Utilizatori Candidati in vederea angajarii.

2.4.1. Cum se pot publica anunturi de recrutare (job-uri) pe platforma Jobradar24

Anunturile adaugate direct pe Platforma Jobradar24 sunt gratuite si sunt valabile pe o perioada de minim 30 de zile. Jobul dumneavoastra este trimis prin email tuturor Utilizatorilor Candidati care corespund profilului jobului si care sunt abonati la astfel de notificari. Profilul jobului din anuntul validat spre publicare (Utilizatorul Recrutor a dat click pe butonul de publicare anunt) nu mai poate fi modificat dupa ce anuntul a fost afisat pe Platforma Jobradar24 si/sau a fost trimis catre Utilizatorii Candidati. .Anunturile de operatoare videochat sau altele asemanatoare nu sunt agreate pe site-ul nostru chiar daca au fost postate de persoane juridice.

2.4.2. Accesul la contul de Utilizator Recrutor pentru alte persoane din cadrul aceleiasi organizatii

Contul aferent Utilizatorului Recrutor nu permite setarea accesului si altor persoane (ex: angajati, colaboratori) la notificarile transmise de Societate catre contul de Utilizator Recrutor.

2.5. Publicarea CV-urilor / anunturilor de recrutare prin intermediul Platformei Jobradar24

Platforma Jobradar24 este o platforma de comunicare intre Utilizatori, acestia fiind responsabili de continutul publicat in Platforma Jobradar24 (CV-uri, Anunturi recrutare, etc), denumite in continuare "Continut Publicat de Utilizator”. Ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicare. Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre Utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a Platformei Jobradar24.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru Continutul Publicat de Utilizatorul respectiv. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje prin intermediul Platformei Jobradar24 este supusa urmatoarelor conditii si limitari:

 • Anunturile publicate trebuie sa fie complete, continand toate informatiile sau conditiile aflate in legatura cu anuntul. Un anunt corespunde unui singur post.
 • NU puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
 • NU puteti publica, transmite sau recomanda Utilizatorilor niciun fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Jobradar24 sau prin intermediul altor mijloace de comunicatii, dar utilizand datele obtinute prin intermediul Platformei Jobradar24.
 • NU puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata a unui produs sau serviciu.
 • NU puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, discriminatorii sau care incalca in orice fel drepturi ale tertilor sau prevederi legale.
 • NU puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Platformei Jobradar24 sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
 • NU puteti colecta in niciun fel informatie identificabila personal de la utilizatorii sau membrii Jobradar24, decat cu scopul unic si direct de a accesa Serviciile puse la dispozitie de Jobradar24 (i.e. aplicarea la post de munca la un Utilizator Recrutor sau contactarea Utilizatorilor Candidati in scop de recrutare).
 • NU puteti restrictiona sau elimina accesul altor Utilizatori la platformele de comunicare puse la dispozitie de Jobradar24.
 • NU puteti publica, transmite sau face referire in niciun fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
 • NU puteti publica, transmite sau face referire la niciun fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional ori potentialul de a insela increderea unui Utilizator al Serviciilor Jobradar24.
 • NU puteti publica anunturi care sa contina numere de telefon sau adrese de e-mail in descrierea anuntului.
 • NU puteti publica materiale care contravin oricaror altor prevederi ai acestui set de Termeni si Conditii, Jobradar24 putand in mod discretionar sa le elimine din Platforma Jobradar24, fara niciun fel de explicatie in acest sens.

Prin publicarea Continutului Publicat de Utilizator pe sau prin intermediul Platformei Jobradar24 sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Jobradar24 pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile conditiilor si limitarilor descrise mai sus.

Unii Utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest set de Termeni si Conditii si drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentata de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

3. Protectia Contului de Utilizator (Utilizator Candidat sau Utilizator Recrutor)

Accesul dvs. la contul de Utilizator al Platformei Jobradar24 este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Jobradar24 nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, va recomandam sa iesiti din contul de Utilizator (i.e. sa dati log off / sign out), la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Jobradar24. Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs.

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati Jobradar24 in legatura cu orice utilizare neautorizata a datelor dvs. de inregistrare in Platforma Jobradar24. Societatea nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea de catre dvs. a masurilor de securitate a datelor utilizate pentru accesarea Platformei Jobradar24.

4. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Platformei Jobradar24 (precum si orice alt material avand legatura cu Jobradar24) trimis catre dvs. prin email sau furnizat catre dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Jobradar24"), apartin Jobradar24 si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Jobradar24 sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a Platformei Jobradar24. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile Candidatilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea Jobradar24.

Puteti folosi continutul Platformei Jobradar24 doar pentru uzul dvs. si al companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in Platforma Jobradar24. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul Platformei Jobradar24 nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Jobradar24:

 • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
 • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Jobradar24 asupra continutului.
 • Orice utilizare a continutului Platformei Jobradar24 in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected].

De asemenea, este interzisa utilizarea de mijloace automate, inclusiv script-uri, aplicatii de tip robot, bot, spider, crawler si/sau sau orice aplicatii / programe de calculator ce pot insela, sau simula anumite activitati sau statusuri in Platforma Jobradar24 sau, in orice fel, exploata anumite functii sau vulnerabilitati ale Platformei Jobradar24 in vederea obtinerii unor avantaje, pentru sine sau pentru alti Utilizatori sau terti, in ceea ce priveste utilizarea Platformei Jobradar24 sau accesarea si utilizarea oricaror Servicii.

5. Protectia datelor cu caracter personal

Societatea trateaza cu seriozitate confidentialitatea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor. Politica de confidentialitate si aspectele privind modul in care Societatea prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor (inclusiv ale reprezentantilor Utilizatorilor Recrutori) sunt descrise in sectiunea Politica de Confidentialitate

De asemenea, trebuie mentionat ca Utilizatorii Recrutori actioneaza ca operatori de date cu caracter personal, conform legislatiei aplicabile, si in aceasta calitate acestora le revin o serie de drepturi si obligatii corelative cu privire la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidati accesate prin intermediul Platformei Jobradar24.

Atunci cand utilizeaza serviciile oferite prin intermediul platformei Jobradar24, utilizatorii recrutori accepta si sunt de acord sa respecte termenii si conditiile prevazute in acordul de prelucrare a datelor cu caracter personal, care face parte integranta din acest set de termeni si conditii.

De asemenea, in cazul Utilizatorilor Recrutori situati in state terte carora nu li s-a recunoscut un nivel de protectie adecvat, acestia vor putea avea acces la datele cu caracter personal ale Utilizatorilor Candidati doar in baza unui set de clauze contractuale standard incheiate privind introducerea unui set alternativ de clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal catre tari terte aprobat de Comisia UE. Acordul de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal va include si un set de clauze contractuale standard care trebuie acceptate de un astfel de Utilizator Recrutor inainte sa aiba acces la datele Utilizatorilor Candidati.

In lipsa clauzelor contractuale standard semnate cu Utilizatorul Recrutor, transferul se va putea face doar in baza unor alte mecanisme care asigura garantii adecvate conform Art. 46 din GDPR sau daca transferul este necesar pentru executarea unui contract cu persoana vizata (respectiv atunci cand Utilizatorul Candidat aplica in mod direct la un anunt de angajare publicat de un Utilizator Recrutor situat intr-un stat tert).

6. Modificari si Suspendarea accesului

Jobradar24 isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului Platformei Jobradar24. De asemenea, Jobradar24 isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Jobradar24 poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul Platformei Jobradar24 sau la o parte a acestui continut. In acest sens, Jobradar24 poate bloca accesul, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul Serviciilor, pentru orice motiv. Jobradar24 poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea Serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

7. Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii datelor publicate in Platforma Jobradar24, Jobradar24 nu poate garanta in privinta continutului sau, a caracterului corect, complet si actual al informatiilor prezentate in CV-urile Utilizatorilor Candidati si anunturile de recrutare postate de Utilizatorii Recrutori, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa pe Platforma Jobradar24. Jobradar24 nu va fi tinut raspunzator, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si Serviciilor furnizate de Jobradar24.

Jobradar24 nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori Serviciilor furnizate de Jobradar24. De asemenea, Jobradar24 nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de Jobradar24 pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe Platforma Jobradar24 sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

In masura in care legea aplicabila permite, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Jobradar24 pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor acestui set de Termeni si Conditii.

8. Forta Majora

Jobradar24, afiliatii sau, in general, furnizorii de informatie catre Jobradar24 nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Jobradar24. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Jobradar24, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Jobradar24, erorile de operare, greva, alte evenimente prevazute de legea civila etc.

9. Diverse

9.1. Schimbarea termenilor prezentului acord

Societatea isi rezerva dreptul de a actualiza periodic acest set de termeni si conditii (ex: pentru a corespunde schimbarilor survenite la nivelul legislatiei sau al serviciilor furnizate de societate). Utilizatorii vor fi notificati cu privire la operarea unor actualizari / modificari in setul de termeni si conditii si li se va solicita sa isi exprime acordul cu privire la setul de termeni si conditii actualizat. Refuzul de a accepta setul de termeni si conditii actualizat va atrage incetarea contractului cu societatea, iar utilizatorii nu vor mai putea utiliza platforma Jobradar24 si/sau serviciile societatii.

De asemenea, unele servicii oferite de Jobradar24 pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

9.2. Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in Jobradar24 pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Jobradar24 are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Jobradar24 pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Jobradar24 nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Jobradar24 nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.

Jobradar24 nu este responsabil de continutul anunturilor preluate din surse publice (site-uri de anunturi sau pagini de cariera).

9.3. Notificari

Orice notificare catre Jobradar24 trebuie trimisa in scris, prin e-mail sau prin intermediul postei. Cu exceptia cazului in care Utilizatorul comunica orice modificare, notificarile vor fi transmise la datele de contact furnizate de Utilizator, iar respectivele notificari vor fi considerate primite de catre Utilizator.

9.4. Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor competente de la sediul Jobradar24.