Blog jobradar24

Un makeup artist priceput este o adevărată comoară. Numai că această meserie presupune mult mai mult decât ar putea părea la prima vedere. Căci implică mult efort, talent și dedicare până la a face performanță în domeniu.
Operatori CNC se caută constant pe piața muncii. Este o meserie bănoasă, dar necesită anumite aptitudini și o pregătire adecvată. Din fericire, există cursuri acreditate, care oferă diplome recunoscute la nivel internațional.
Meseria de sudor este cu adevărat o brățară de aur, cum spune proverbul. Căci, deși foarte bine plătită, nu sunt mulți cei dornici să o învețe. Iar piața locurilor de muncă, atât din România cât și din străinătate este plină de oferte pentru meseriașii pricepuți în domeniu.
Vine un moment, în viața fiecăruia, în care nu ne mai regăsim în ceea ce facem și simțim nevoia de schimbare în carieră. Însă teama de necunoscut ne împiedică. Or, acesta este un mare imoediment, căci, pe lângă o serie de avantaje, schimbarea poate veni și cu satisfacții nebănuite.
A venit momentul să-ți faci sau să-ți refaci CV-ul. Cu speranțe multe, te apuci de treabă. Dar te blochezi când vine vorba de referințe. Chiar trebuie introduse în CV? Și dacă da, cum faci? În ce persoane alegi să-ți pui încrederea?
Sporuri la salariu pot să primească anumite categorii de angajați, în principal cei din sectorul public, dar și cei din sectorul privat (de exemplu, personalul din sistemul de învățământ, sănătate), care lucrează în condiții speciale.
Gătitul este o pasiune care se poate transforma cu ușurință într-o profesie, și chiar una bănoasă, dacă există răbdare și pasiune. Dacă te numeri printre cei care petrec cu drag ore întregi în bucătărie, experimentând rețete, poate acesta este drumul tău.
Un vechi proverb spune că „haina îl face pe om”, dar de mulți ani și tunsoarea este la fel de importantă. Din acest motiv, meseria de frizer este și va rămâne populară, iar unii dintre cei care activează în domeniu au ajuns să fie considerați adevărați artiști, fiind plătiți pe măsură.
Domeniul deja înflorise, dar în pandemie se poate spune că a fost chiar pe val. Iar asta nu s-a schimbat, pentru că odată cu criza Covid ne-am format alte obișnuințe. Comandăm mult mai des, așa că și nevoia de curieri a crescut mult.
Te-ai hotărât să faci primii pași spre o carieră în IT – Felicitări! Domeniul IT este unul dintre cele mai ofertante în prezent, atât din punct de vedere al oportunităților și al salariilor, cât și datorită posibilităților pe care le ai ca să avansezi în carieră. Dacă pentru mult timp acest domeniu a fost asociat cu solide cunoștințe de matematică ori de IT, iată că era tehnologiei l-a adus mai aproape și de cei care au studiat și în alte domenii, așa cum poate este și situația ta.