Abonare alerta locuri noi de munca

Conecteaza-te rapid cu Facebook sau Google

Salveaza Job

Conecteaza-te rapid cu Facebook sau Google

Sau continua cu adresa de email

Or your alerts
F

Account Executive - Full-Time

Adaugat: 2 săptămâni în urmă

Aplicare Externa

Acest anunt este cu aplicare externa. Cand dati click pe Aplicare Externa veti fi redirectionat pe un alt site pentru a aplica.

Sfaturi de siguranta

  • Nu trimiteti niciodata BANI in avans sau acte de identitate pentru aplicarea la un loc de munca. Nu trimiteti bani in avans pentru promisiuni de angajare sau alte oferte similare.
  • Daca aveti impresia ca acest anunt nu este real, va rugam sa il raportati apasand butonul "Raporteaza Job"
Raporteaza Job
Companie:
Fieldstar
Industrie:
Publicitate, media si comunicare
Locatie & Tipul Jobului:
Bucuresti | Program Full Time
Nivel experienta:
Nivel mediu
Vechime:
3 ani
Descriere:

Ai acumulat suficientă experiență într-o agenție de marketing BTL sau într-o echipă de trade marketing și vrei să faci următorul pas în dezvoltarea ta profesională? Hai să vorbim despre oportunitățile pe care noi ți le putem oferi! Vrem să ne mărim echipa cu un Account Executive talentat ca tineResponsabilități:Vei construi și menține relații de durată cu clienții și partenerii noștri;Vei fi owner pe proces și vei fi responsabil pentru coordonarea proiectelor BTL;Vei păstra legătura cu departamentele organizației și cu partenerii acesteia pentru o bună implementare a proiectelor;Vei participa la evenimente în București și în țară;Vei fi responsabil pentru negocierea de contracte;Vei concepe rapoarte pentru echipa de management și clienții din portofoliu;Vei păstra constant în atenție profitabilitatea proiectelor;Vei identifica noi variante de dezvoltare a businessului;Te vei informa constant cu privire la dinamica pieței și competitori.Cerințe:Aproximativ 2-3 ani experiență intr-o agentie de marketing BTL sau într-o echipă de trade marketing;Bune cunoștințe de MS Office;Experiență în coordonarea de proiecte BTL;Experiență în păstrarea legăturii cu clienții;Orientarea către dezvoltarea businessului și creșterea marjei de profit;Experiență anterioară în negocierea de contracte și implicarea activă în derularea fiecărei etape de proiect;Obișnuința de a lucra sub presiune;Permis de conducere categoria B.Detalii post:Program 09:00 – 18:00, flexibil în funcție de evenimentele la care vei participa;Salariu în funcție de experiență; Tichete de masă; Bonusuri de performanță;Contract de munca pe perioadă nedeterminată;Pentru informații suplimentare, la 0738747455.sau aplicati acest anunt cu CV-ul dumneavoastra.

This action will pause all job alerts. Are you sure?

Cancel Proceed
Numele anuntului: Account Executive - Full-Time
Autentificare si aplica acum: Utilizati email si parola pentru a va autentifica:
Raporteaza
Share Job Via Sms

Fii informat

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si primeste cele mai recente oferte de munca si informatii despre cariera direct in inbox-ul tau.

Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Citeste Politica de confidentialitate.

Raporteaza o problema

B-dul Dimitrie Pompeiu Nr. 9 - 9A, Iride Business Park, Bucuresti

© 2024 Jobradar24. Toate drepturile rezervate.