Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca pentru compania:

Cariere Clarismart Consulting - 40 posturi vacante

Website: Lipsă informații
Locuri de munca disponibile in: Arad, Lugoj, Remote, Timisoara, Timisoara


Cuvinte cheie:

Agent call-center cu limba italiana

Agent call-center cu limba italiana


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba italiana - nivel avansat. Cerinte- cunostinte foarte bune de limba italiana- abilitati de comunicare, de ascultare- capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor- spirit de echipa si initiativa Beneficii:- salariu fix- tichete de masa- sporuri- asigurare medicala SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Operator call-center cu germana si engleza

Operator call-center cu germana si engleza


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:-Limba engleză și germană la nivel avansat - obligatoriu;-Abilitati de comunicare, de ascultare-Capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor-Spirit de echipa si initiativa Beneficii:-Program de lucru full-time, doar ture de zi-Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată;-Concedii conform legislației;-Asigurare medicală:-Tichete de masă;-Salariu motivant fix. Responsabilități:-Raspunde la apelurile clientilor;-Rezolva solicitarile clientilor atat la telefon, cat si pe e-mail;-Ofera asistenta in acord cu conditiile si procedura companiei;-Ofera supot tehnic;-Cauta informatiile necesare in functie de fiecare situatie, folosind resursee puse la dispozitie de companie. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Lacatus mecanic

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:- Scoala profesionala sau liceu tehnic/ industrial-Cunostinte si experienta in domeniu- Disponibilitate de invatare si implicare in munca-Disponibilitate pentru depasari Beneficii:- salariu atractiv- program de lucru un singur schimb de L- V- prime de Paste si de Craciun- tichete de masa- transport asigurat Responsabilități:- Executa lucrari in atelier mecanic Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Frezor CNC

Frezor CNC


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4500 LEI pe lună
Cerinte:- seriozitate si atentie la detalii- capabil sa lucrezi independent- cunostinte foarte bune de prelucrari prin aschiere- calificare , frezor- experienta în domeniu- cunostinte programare direct pe masina (FANUC ) Beneficii- contract de munca pe perioada nedeterminata- bonuri de masa 20 RON- transport asigurat- prima de Craciun- prima de Paste- program de lucru L - V de la 7 - 15 30 ( doar 1 schimb ) SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Agent call-center cu limba spaniola

Agent call-center cu limba spaniola


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Agent suport clienti, cunoscatori de limba spaniola - nivel avansat. Cerinte- cunostinte foarte bune de limba spaniola- abilitati de comunicare, de ascultare- capacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilor- spirit de echipa si initiativa Beneficii:- salariu fix- tichete de masa- sporuri- asigurare medicala SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Consilier vanzari instalatii si bricolaj

Consilier vanzari instalatii si bricolaj


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3150 până la 5000 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza pentru depozit-magazin in domeniul constructiilor din Timisoara , o persoana pentru postul de Consilier vanzari. Cerințe:-Studii medii sau superioare- Excelente abilitati de comunicare, interrelationare si lucru in echipa;- Harnicia, perseverenta, onestitatea si simtul responsabilitatii;- Orientare spre invatare, cu initiativa si capacitate de analiza ;- Disponibilitate la efort fizic si manipulare de marfa;- Operare MS Office ( Excel, Word) .-Permis conducere categ.B Beneficii:-Salariu atractiv-Tichete de masa de 20 Ron/zi-Transport decontat-Lucrul intr-un singur schimb Responsabilități:- Consilierea clientilor in scopul satisfacerii nevoilor acestora si atingerii obiectivelor postului ;- Acumularea unor bune cunostinte si experienta in domeniul instalatiilor termice,sanitare ;- Asezarea si expunerea marfii conform procedurilor interne ;- Implicarea activa in activitatile de promotie desfasurate in cadrul magazinului- Respectarea si aplicarea principiil
Clarismart Consulting

Stivuitorist

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2800 până la 3500 LEI pe lună
Cerinte- Autorizatie ISCIR manipulare echipamente de ridicare/transport marfa- Experienta in domeniu-Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Responsabilitati:-Sa conduca motostivuitorul in conformitate cu regulile de Protectia Muncii;-Sa participle la inventarele planificate. Beneficii:-Salariu atractiv-Tichete de masa de 20 Ron/ zi-Transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Sofer categ C

Sofer categ C


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4500 LEI pe lună
Cerințe:- permis conducere categ C, E- card tahograf- atestat transport marfa Beneficii:- salariu fix- tichete de masa- prima de concediu- prime de Sarbatori Responsabilități:-Efectueaza transport containere in Timisoara SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon afisat.
Clarismart Consulting

Tehnician retele telecomunicatii

Tehnician retele telecomunicatii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 5000 LEI pe lună
Descrierea oferteiClarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, o persoana pentru postul de Tehnician retea telecomunicatii Cerinte :-Studii tehnice-Cunostinţe generale tehnice specifice domeniului cablu TV si date : reglaj TV, montare cabluri, configurare retea Wifi pe router-Cunostinţe de utilizare laptop/PC, tableta , sisteme de operare Windows, Android , IOS-Posesor carnet de conducere auto categoria B (constituie avantaj)-Apt pentru lucru la inaltime Responsabilitati :-Instalează servicii de cablu TV/date/telefonie la clienţi în termenul agreat cu acestia; modifică instalaţia interioară a clientului la solicitarea -acestuia, etc.-Deconecteaza/decupleaza clientii restantieri sau la cererea acestora (definitiv sau pentru conservare)-Reconectează/recuplează clienţii care si-au plătit datoriile sau îi reconectează pe cei care doresc să iasă din perioada de conservare-Realizează transferuri decuplarea/recuplarea de la/la locaţie-Recuperează echipamente de la clienţii care
Clarismart Consulting

Operator productie

Operator productie


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3000 LEI pe lună
Cerințe:-studii minim 8 clase Beneficii:-salariu motivant-tichete de masa de 20 lei/zi-transport asigurat pe raza municipiului Lugoj si pe ruta Olosag-Zgribesti-Dragomiresti-Stiuca Responsabilități:-presarea produselor cu ajutorul masinilor unelte automate si semiautomate-operarea masinilor de taiat furnir-sortarea foilor pe categorii de calitate-ambalarea marfii finite pregatita de expediere-taierea foliei-frezarea placilor SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura
Clarismart Consulting

Operatori mase plastice

Operatori mase plastice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3500 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-experienta in domeniul maselor plastice-cunostinte tehnice-se lucreaza in trei schimburi Beneficii:-salariu motivant-tichete de masa 20 lei-prime de pasti-prime de concediu-al 13-lea salariu-bonus de productie dupa 3 luni Responsabilități:-verifica starea masinilor de injectie-participa la intretinerea preventiva a masinilor de injectie-pregateste materiile prime,identifica materialele plastice folosite si stabileste materialele auxiliare-inregistrarea zilnica a productiei-verifica rezultatele productie SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Instalator cu cazare

Instalator cu cazare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 până la 5500 LEI pe lună
Cerințe:-studii medii-calificare instalator constituie avantaj-se lucreaza pe santiere-experienta constituie avantaj Beneficii:-salariu motivant-masina de serviciu-decontare servicii medicale Responsabilități:-executa trecerile prin plansee si ziduri pentru instalatii de climatizare-motaeaza tuburile,coturile.elementele de ramificatie-monteaza recipiente conform normelor ISCIR-intocmeste rapoarte SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Electrician cu cazare

Electrician cu cazare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 5500 LEI pe lună
Clarismart Consulting, companie de recrutare si selectie de personal, cauta pentru companie de instlatii din Timisoara, persoane pentru postul de Electrician instalatii electrice. Descrierea postului:- Executa instalatii electrice Cerinte:- Studii tehnice_liceu/ scoala profesionala- Cunostinte in domeniul electricitatii Beneficii:- Salariu fix- Bonus lunar SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Masinist pod rulant

Masinist pod rulant


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:-Calificare masinist pod rulant-Experienta in constructii-Rezistenta fizica si psihica, acuitate vizuala-Integritate psihomotorie-Atentie distributiva, receptivitate, viteza de reactie, dexteritate-Asumarea responsabilitatilor-Capabil sa lucreze in echipa-Disponibil pentru deplasari Beneficii:-Salariu atractiv-Tichete masa val.tichet 20 lei ,-Prime de sarbator-Bonus productie Responsabilități:-Execută lucrări de ridicare, manipulare,transport si depozitare materiale in limita sarcini admise ;-Nu permite legarea sarcinii in carlig decat de personal autorizat ca legator de sarcina ;-Nu permite intrarea personalului sub incarcatura si nu manevreaza sarcina peste lucratori ;-Insiinteaza conducatorul locului de munca si operatorul RSVTI despre anomalii in functionarea instalatiei ;-Asigură folosirea in siguranta si intretinerea masinilor si utilajelor de ridicat din dotare.-Sa execute decofrarea, curatirea si ungerea tiparelor. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personal
Clarismart Consulting

Operator call center cu franceza/​engleza si germana/​engleza

Operator call center cu franceza/​engleza si germana/​engleza


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5500 LEI pe lună
Cerințe:Limba engleză și germană sau engleză și franceză la nivel avansat - obligatoriu;Abilitati de comunicare, de ascultareCapacitatea de a oferi suport clientilor conform solicitarilorSpirit de echipa si initiativa Beneficii:Program de lucru full-time, remote;Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată;Concedii conform legislației;Asigurare medicală:Tichete de masă;Sporuri de weekend;Salariu motivant fix. Responsabilități:Raspunde la apelurile clientilor;Rezolva solicitarile clientilor atat la telefon, cat si pe e-mail;Ofera asistenta in acord cu conditiile si procedura companiei;Ofera supot tehnic;Cauta informatiile necesare in functie de fiecare situatie, folosind resursee puse la dispozitie de companie. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Opertator cantarire marfa

Opertator cantarire marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3000 LEI pe lună
Responsabilitati principale:-Execută lucrări de cântărire, întocmirea tuturor documentelor;-Întocmește centralizatoarele zilnice respectiv lunare pentru o bună transparență a activității de la punctul de lucru;-Informează zilnic șeful ierarhic despre activitatea desfășurată și problemele ivite în cadrul acesteia ( neconformități privind actele de transport a deșeurilor, etc.)-Colaborează cu colegii din amplasament sau din companie pentru identificarea cauzelor neconformităților;-Răspunde de executarea corectă și la timp a lucrărilor repartizate. Cerinte:-Studii medii;-Utilizarea tehnicii de calcul;-Confidențialitate, loialitate, spirit de echipă, rezistent fizic;-Abilități de comunicare;-Disponibilitate la program prelungit. Beneficii:- pachet salarial competitiv;- contract individual de munca pe perioada nedeterminata;- tichete de masa;- al 13-lea salariu;- prima de Paste si de Craciun;- pachet Medical.
Clarismart Consulting

Operator productie Timisoara,​ Uihei,​ Biled,​ Sandra,​ Becicherec,​ Dudesti

Operator productie Timisoara,​ Uihei,​ Biled,​ Sandra,​ Becicherec,​ Dudesti


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3500 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta in vederea angajarii persoane pentru postul de Operator productie. Cerinte- seriozitate si responsabilitate Descriere post- realizeaza activitati in sectie .- persoana dornica sa invete. Beneficii- salariu fix- tichete de masa- prima anuala de concediu si prime de sarbatori- bonusuri de performanta- asigurare transport - se lucreaza in 3 schimburi.- transport din Timisoara, Uihei, Biled, Sandra, Becicherec, Dudesti, Sanandrei, Periam, Pesac, Carani, Barateaz, Gelu SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura
Clarismart Consulting

Tehnician montaj

Tehnician montaj


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru unul dintre partenerii sai, persoane pentru postul de Tehnician montaj usi industriale. Cerinte- studii minim 8 clase-experienta in domeniu- abilitati tehnice- permis auto categ. B- apt pentru a lucra la inaltime- disponibilitate de a lucra pe santier Descriere post:- efectueaza activitati de montare usi industriale si asigura service-ul acestora- se lucreaza pe santier intr-un singur schimb, 8-17 Beneficii:- salariu fix- diurna Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta proced
Clarismart Consulting

Manipulant marfa

Manipulant marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3200 LEI pe lună
Descrierea postului- Eliberarea mărfii fin depozit-Aranjarea produselor pe rafturi-Încărcarea și descărcarea mărfii Cerințele postului-Responsabilitate, seriozitate Beneficii-salariu stractiv-tichete de masa-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Ambalator - 1 schimb

Ambalator - 1 schimb


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 2400 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta pentru companie din Timisoara, persoane pentru postul de Ambalator Responsabilitati:- mascarea cu folie scotch a produselor Cerinte:- Minim 8 clase- persoana organizata, meticuloasa, corecta. Beneficii:- Salariu motivant-Tichetede masa- Bonusuri- Se lucreaza 1 schimb de L-V, 07:00-15:30 Pesoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul sau sa apeleze nr de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Operator salubrizare

Operator salubrizare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 3000 LEI pe lună
Descrierea oferteiClarismart Consulting angajeaza operatori salubrizare in Timisoara. Cerinte-persoana onesta si harnica-dorinta de a munci Beneficii:- salariu fix- tichete de masa-prima lunara- prima de concediu- prime de Sarbatori-ore suplimentare platite dublu-asigurare medicala-al 13-lea salariu Responsabilități:- Executa lucrari de incarcare reziduuri menajere si industriale din recipientii in care acestea sunt depozitate in autovehicul- Executa lucrari de incarcare recipienti colectare duala - peturi, plastic, hartie, carton, etc.- Executa lucrari de incarcare a utilajelor cu materiale diverse in cazul curateniei de primavara si curateniei de toamna.- Executa lucrari de igienizare (spalare) a autovehicolelor societatii- Efectueaza curatenia la locul unde a stationat autovehiculul, dupa terminarea operatiei de golire a recipientilor. Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare,
Clarismart Consulting

Manipulant marfa

Manipulant marfa


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3600 LEI pe lună
Descrierea postului-Eliberarea mărfii fin depozit-Aranjarea produselor pe rafturi-Încărcarea și descărcarea mărfii Cerințele postului-Responsabilitate, seriozitate Beneficii-salariu stractiv-tichete de masa-transport asigurat Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Referent vanzari

Referent vanzari


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 6000 LEI pe lună
Cerinte:- Studii superioare- Experienta in domeniul vanzarilor- Sa detina cunostinte foarte bune de operare PC - MS Office- Interes domeniul IT (software) reprezinta avantaj,- Spirit de echipa. Beneficii:-Salariu fix-Tichete de masa de 20Ron/zi-Bonus lunar Responsabilități:- Desfasoara activitati de vanzare in cadrul companiei: case, blocuri, terenuri, hale;- Intampina clientii si gestioneaza eficient situatiile si informatiile solicitate de acestia;- Identifica nevoile clientului si-i propune acestuia solutii potrivite;- Programeaza si /sau reprogrameaza diverse intalniri;- Contribuie la atingerea obiectivelor si targetelor de vanzari . SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest pos
Clarismart Consulting

Tehnician CNC

Tehnician CNC


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Clarismart Consulting angajeaza pentru o companie de prelucrari mecanice din Timisoara, persoane pentru postul Operator CNC . Cerințe:- Studii medii- Experienta in domeniu- Acuitate vizuala- Atentie sporita la detalii Atributii:- Verificarea, reglarea si setarea functionarii masinilor inainte de pornire si pe durata desfasurarii activitatii- Dotarea corecta a masinilor cu scule- Verificarea calitatii produselor finite Beneficii:- Salariu motivant- Program de lucru intr-un singur schimb- Prime de sarbatori- Mediu de lucru placut- Sansa de a face parte dintr-o echipa de profesionisti;- Posibilitatea dezvoltarii pe plan profesional. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Electrician

Electrician


Companie verificată
Aplica rapid
CERINTE:-Studii medii;-Certificat calificare;- Experienta pe un post similar;-Persoană dinamică, atentă la detalii;-Seriozitate si stabilitate;- Bune abilități de comunicare și de lucru în echipă;- Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi. RESPONSABILITATI PRINCIPALE:-Aplică procedurile de întreținere preventivă și inspecție ale instalațiilor electrice, în conformitate cu procedurile interne și planul de lucru comunicat.-Efectuează intervențiile corective asupra instalațiilor electrice în conformitate cu planul de acțiune comunicat.-Efectuează lucrările de întreținere și de reparație ale instalațiilor electrice în conformitate cu instrucțiunile și procedurile de lucru și cu manualele de operare, asigurând respectarea standardelor de calitate ale proceselor și produselor. BENEFICII:-Pachet salarial atractiv;-Tichete de masa in valoare de 20 lei din prima zi lucrata;- Transport gratuit pe raza municipiului Lugoj si zonele limitrofe;-Ore suplimentare platite;- Prima de prezenta;- Spor d
Clarismart Consulting

Media netă estimată pe baza celor 1313 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Cuvinte cheie:
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.