Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca amenajari gradini - Joburi amenajari gradini

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca amenajari gradini - Joburi amenajari gradini

Cauta printr-o varietate mare de joburi amenajari gradini si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi amenajari gradini si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Florist/​Lucrator comercial florarie


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3500 LEI pe lună
Floraria Blooms cauta o persoana potrivita cerintelor pentru a se alatura echipei. Canditatul ideal:persoana harnica care sa ajute clientii nostri in alegerea celor mai bune produsepersoana orientata catre nevoile clientilor, creativa, organizata si cu initiativapersoana care sa isi doreasca in primul rand sa lucreze in acest domeniu, sa acumuleze cu usurinta informatiile si sa le puna in practicaexperienta in comert si in vanzari reprezinta un avantaj Cerințele postului:cu sau fara experienta in domeniu Responsabilitățile postului:prelucrarea florilorservirea clientilor florarieirealizarea aranjamentelor floraleintretinerea plantelor si florilor taiategestionarea comenzilorcomunicarea cu clientiimentinerea magazinului in conditii optime
KARAMNA FLOWER SHOP SRL

Florist /​ Decorator floral


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3200 LEI pe lună
Daca ești o persoană creativa si pasionata de artă floristicii te așteptăm în echipă noastră. Florăria Design Floral își mărește echipa și caută un nou coleg/colega care sa se ocupe de vânzarea florilor și plantelor și de execuția buchetelor și aranjamentelor in magazinul nostru situat pe Sos. Stefan cel Mare. Beneficii:Contract de munca din prima zi.Bonusuri la sărbători.Posibilitatea de a lucra în atelier împreună cu echipa noastră de profesioniști.Posibilitate de a lucra în ture de 6 ore/zi sau o zi lucrata, una libera.Salariu negociabil în funcție de experiența și implicare. Cerințe:Căutăm o persoana cu atitudine pozitivă și orientată către client.Experiența în domeniu este obligatorie.
Heaven Flowers SRL

Florist /​ Lucrator Comercial Florarie


Candidatul ideal Cautam o persoana cu gandire pozitiva, creativa si dornica de a-si cultiva creativitatea si pasiunea pentru domeniul floristicii.Suntem o echipa tanara ce ofera si cere seriozitatea si corectitudine noilor colegi.Experienta de minim 6 luni in domeniul floristicii este obligatorie.Descrierea jobului Noul membru al echipei sa va ocupa cu precadere de vanzarea produselor din magazin ( plante, aranjament, buchete) , de ingrijirea acestora si de realizarea lor in functie de cerintele clientilor. Program in ture de 6 ore/ziCarte de munca din prima zi.Ore suplimentare platite.Bonusuri la sarbatori.Salariu negociabil in functie de experienta si de implicare.Posibilitatea de a lucra suplimentar in atelier (aranjamente pentru evenimente)
PURPLE BLOOMS

Florist


Estimare   2500 RON/Luna
Candidatul ideal Cautam o persoana harnica, cu o energie pozitiva, care sa intampine si sa ajute clientii nostri in alegerea celor mai bune produse. Dorim sa gasim o persoana orientata catre nevoile clientilor, creativa, organizata si cu initiativa.Descrierea jobului - Realizarea aranjamentelor florale/ buchetelor pentru florarie dar si pentru comenzile online- Asistarea clientilor in alegerea florilor si realizarea aranjamentelor conform cerintelor acestora,- Mentinerea curateniei in spatiul unde lucreaza,- Mentinerea unei relatii bune cu toti clientii florariei,- Curatarea si aranjarea florilor.
FIGARO FLOWERS

Florar Decorator Floraria Magnolia


Candidatul ideal 🌷 Iubeşti florile şi eşti atras/ă de design-ul floral?-Ai imaginaţie și simţ estetic?-Ai o dorinţă continuă de a crea lucruri noi şi frumoase cu mâinile tale?-Vrei să te înveți și să te perfecţionezi în arta florală?-Ești o persoană veselă din fire, iar zâmbetul nu-ți lipsește de pe buze?🌷Suntem în căutarea unei persoane creative, harnice și organizate, care poate răspunde cu un „DA” hotărât la cel puțin una dintre întrebările enumerate mai sus și care ar urma să se alăture echipei Magnolia pentru a duce misiunea noastră mai departe.Experiența nu este necesară, însă ea poate să reprezinte un avantaj!Noi ne vom ocupa de tine, te vom învăța tot ce trebuie să știi, însă ai nevoie de multă ambiție, dedicare și hărnicie!Descrierea jobului 🌷POSTUL ESTE DISPONIBIL DOAR LA NORMĂ FULL TIME!🌷Responsabilitățile zilnice ar fi următoarele:-Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale;-Consilierea clienților și servirea acestora;-Vânzarea produselor din florărie;-Preluarea co
Florariile Magnolia

Gradinar


Estimare   2900 RON/Luna
Cerinte: Limba germana nivel conversațional – constituie un avantaj; Experienta in pavaj si/sau gradinarit; Stare fizica si mentala buna; Flexibilitate; Permis de conducere categoria B – constituie un avantaj;Responsabilitati: Întreținerea de grădini private; Tunderea profesională a copacilor și arbuștilor; Îngrijirea intensivă a gazonului; Lucrări de construcție și pavare a căilor de acces, precum și amenajări noi. Realizarea de reamenajări și plantări noi; Întreținerea sistemelor de irigații;Beneficii: Cazare asigurata; Salariu motivant; Integrarea intr-o echipa tanara si performanta; Contract pe firma germana; Conform contractului beneficiati de asigurare medicala si asigurare sociala; Oportunitati de dezvoltare si avansare;Compania de ocupare a forței de muncă, IBB Personaldienstleistungen GmbH, face parte din grupul IBB Holding și desfășoară activități de ocuparea forței de muncă și leasing de personal în Germania. De la înființare din 2012 și până în prezent, IBB Holding a dezvol
IBB Holding

Florist,​ Decorator Floral


Candidatul ideal Candidatul ideal este o persoană creativă, cu simț estetic, amabilă cu clienții.Experienta de lucru în domeniul florilor și/sau al vânzării constituie un avantaj.Descrierea jobului Este o activitate creativă, într-un mediu plăcut.Atribuții:- prelucrarea florilor.- menținerea expunerii estetice a mărfii- consilierea și servirea clienților, preluarea comenzilor- asigurarea curățeniei în magazin- realizarea aranjamentelor florale.- intretinerea plantelor din magazin, dar si a florilor taiate.- comunicarea cu clientii cand este cazul.
TUFAN FLORENTINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ

Reprezentant Vanzari


Candidatul ideal Experienta minim 3 ani ca si reprezentant vanzari firma de distributie.Descrierea jobului INTERBRAND RICHTIG Botosani, distribuitor al brandurilor :Vady, Viscolor, Golden, Biodur, Noxarro, pe zona de nord a Moldovei, angajeaza reprezentant vanzari cu experienta, pe aria judetelor Botosani, Suceava.Produsele fac parte din gama de industriale, chimice, amenajari interioare, casa si gradina.www.interbrandrichtig.toBotosani, SuceavaReprezentant vanzari cu experienta. Salariu, Masina, Telefon, Bonus. Luni - Vineri.
INTERBRAND RICHTIG

Florist Decorator 3200 - 3500 Net


Candidatul ideal Florist DecoratorAtent la detalii si dornic sa lucreze cu flori ! Descrierea jobului Executie buchete , intretinere flori respectiv vinzarea lor .
ACOM DISTRIBUTIE

Decorator floral,​ florist


Echipa florariei Design-Floral.ro este in cautarea unui nou coleg. Cautam o persoana dinamica, pozitiva si pasionata de arta floristicii. Minim 6 luni experienta in domeniuNoul membru al echipei se va ocupa de vanzarea produselor companiei si de realizarea buchetelor si aranjamentelor florale.Salariu negociabil in urma interviului.

Decorator floral/​Florist


Floraria California Flowers isi mareste echipa! Daca iti plac florile si vrei sa faci parte din echipa noastra, asteptam CV-ul tau!Candidatul Ideal O persoana creativa, care iubeste, cunoaste florile si plantele; Experienta in domeniu constituie un mare avantaj;Descrierea jobuluiResponsabilitati:Preluare comenzi din lista de comenzi a sistemului nostru intern; Intretinere plante si flori din florarie/atelier; Evidenta stocuri; Intocmire lista cu flori / plante necesare pentru efectuarea comenzilor; Mentinerea curateniei si a ordinii in spatiul de lucru; Vanzarea produselor (flori, plante, accesorii ,etc); Realizarea buchetelor si aranjamentelor florale in functie de cerintele clientilor; Se informeaza permanent asupra tendintelor; Folosirea casei de marcat si incasarea platilor;Asigura un design adecvat al magazinului, in tendinte;Beneficii: Program in tureUn SALARIU COMPETITIV pentru aceasta pozitie, adaptat activitatii dar, mai ales, nivelului tau de experienta.SPIRIT echipa si de fa

Designer,​ Amenajări Interioare,​ Arhitectura,​ Gradina.​ Timisoara-miami-new York.​


Ing. constructor, designer, lucrez proiecte design ambiental, comercial, arhitectura interioara, design gradini, lacuri agrement. Tablourile sunt pictate de artistul Mircea Schlotter. Zonele fregvente in care ma aflu: Timisoara, Bucuresti, Frankfurt/M, New York si Miami. Imaginile sunt orientative.
ej studio

Angajez Floristă Sau Vânzătoare La Florărie In Cluj-napoca


Societate comercială angajează floristă sau vânzătoare la florărie in Cluj-Napoca.
SC ARICAS SRL

Amenajari Construcți Ezecut Lucrări În Particulare


Ne ocupam cu Confetionare de Structuri Scheleti Metalici Fier forjat Confecti Metalice Constructii Civile si industriale Montator si Asamblarea Mobilier de Grădină Montarea de Prefabricate Amenajări Terenuri Casa Curți Grădini Apartament Doar la cererea clientului EXECUT Direct pe poziti la fata locului Deținem Scule pentru A Ezecuta ori ce lucrare la gata de la A la Z Direct pe Pozitie la fata locului Răspundem doar la nr de tel afișat în anut Tel 07499190 Zero 7 Locuiesc in Brăila Sunați între orele de 9 și 18 Zilnic
Construci

Oferte Servicii


zugrav execut licrari de zugravire faianta ,gresie,zidarii ,tencuieli anvelopari cu polistiren ,parchet laminat,igienizari inoire si amenajari inprospatare diferite incaperi spatii de birouri cabinete medicale apartamente si vile casa scarii la blocuri ghene gunoi birouri administrative ,gradinite after scholl cu materile de calitate ,lucrari de calitate garantate la preturi uimitor de accesibile .nu ezitati sa ne contactati .
oriunde

Lucrator Comercial Florarie /​ Junior Florist


Floraria Design-floral.ro angajeaza personal fara experienta pentru magazine. Ocazia ideala de a cunoaste tainele floristicii. Responsabilitati ingrijirea florilor si plantelor din magazin. Angajam persoane fara experienta dar cu dorinta de a invata tainele floristicii. Floristul incepator se va ocupa in prima instanta de ingrijirea produselor din magazin si va invata alaturi de personalul nostru calificat timp de 3 luni tehnicile de lucru. Dupa cele 3 luni, salariul se va negocia in functie de informatiile asimilate.
Heaven Flowers

Angajez Vânzătoare La Florarie


Angajez vânzătoare la florarie cu sau fără experiența!program de la 15:00 la 23:00.floraria se găsește la Rotonda,Calea București!Detalii la
Trudi flora

Grădinar


Estimare   2900 RON/Luna
Agenție de ocuparea forței de muncă, angajăm pentru clienții noștri din Germania: Gradinar. Cerinte: Limba germana nivel conversațional constituie un avantaj; Experienta in pavaj si/sau gradinarit; Stare fizica si mentala buna; Flexibilitate; Permis de conducere categoria B constituie un avantaj; Responsabilitati: Întreținerea de grădini private; Tunderea profesională a copacilor și arbuștilor; Îngrijirea intensivă a gazonului; Lucrări de construcție și pavare a căilor de acces, precum și amenajări noi. Realizarea de reamenajări și plantări noi; Întreținerea sistemelor de irigații; Beneficii: Cazare asigurata; Salariu motivant; Integrarea intr-o echipa tanara si performanta; Contract pe firma germana; Conform contractului beneficiati de asigurare medicala si asigurare sociala; Oportunitati de dezvoltare si avansare; Compania de ocupare a forței de muncă, IBB Personaldienstleistungen GmbH, face parte din grupul IBB Holding și desfășoară activități de ocuparea forței de muncă și leasing
IBB Personaldienstleistungen GmbH

Floraria Luna Angajează


Angajez decorator floral (florist) cu experiență . Program flexibil. Salariu atractiv
FLORARIA LUNA

Decorator Floral/​florist


Candidatul Ideal O persoana creativa, care iubeste, cunoaste florile si plantele; Experienta in domeniu constituie un mare avantaj; Descrierea jobului Responsabilitati: Preluare comenzi din lista de comenzi a sistemului nostru intern; Intretinere plante si flori din florarie/atelier; Evidenta stocuri; Intocmire lista cu flori / plante necesare pentru efectuarea comenzilor; Mentinerea curateniei si a ordinii in spatiul de lucru; Vanzarea produselor (flori, plante, accesorii ,etc); Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale în funcție de cerințele clienților; Se informeaza permanent asupra tendintelor; Folosirea casei de marcat si incasarea platilor; Asigura un design adecvat al magazinului, in tendinte; Beneficii: Program in ture Un SALARIU COMPETITIV pentru această poziție, adaptat activității dar, mai ales, nivelului tău de experiență. SPIRIT echipă și de familie suntem împreună pentru pentru clienți. Ne bucurăm împreună la bine, ne susținem în perioade de vârf și, câteodată, ne
California Flowers
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.