Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Bioclinica in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Bioclinica in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bioclinica in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Bioclinica in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Curier


Candidatul ideal Cautam o persoana responsabila, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in relatia cu persoanele din colectiv, cat mai ales in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie.CERINTE:- Studii medii;- Permis de conducere categoria B;- Seriozitate, abilitati de comunicare, rezistenta la stres;- Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj.Descrierea jobului ATRIBUTII:- transporta cu autoturismul din dotare conform unor trasee prestabilite si unei planificari anterioare probe, diferite materiale, colete;- distribuie materiale si rezultate colaboratorilor;- incaseaza bani de la clienti, colaboratori si emite chitante fiscale in schimbul acestora;- inmaneaza personal banii incasati la casierie;- transporta facturi la clienti si le inmaneaza;- asigura buna functionare a masinilor.Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati. De asemenea, SOCIETATEA BIOCLINICA S.A. va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter per
BIOCLINICA SA

Media netă estimată pe baza celor 667 de salarii introduse în Salario: 3300 RON/Luna

Biolog/​biochimist/​chimist


Candidatul ideal Cautam o persoana responsabila, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in relatia cu persoanele din colectiv, cat mai ales in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie.Cerinte:- Seriozitate, abilitati de comunicare, rezistenta la stres;- Orientare catre pacient;- Experienta intr-un laborator de analize medicale: 1 an;- Cunostinte operare PC- Autorizatie de libera practica medicala si certificat OBBCSSR vizat la zi.Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati. De asemenea, mentionam ca Societatea BIOCLINICA SA va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal.Descrierea jobului - Pregateste analizoarele si reactivii.- Pregateste probele biologice pentru analizat.- Analizeaza probele biologice pe analizoare automate,semiautomate, cat si prin tehnici manuale.
BIOCLINICA SA

Medic Medicina De Laborator - Microbiologie


Candidatul ideal Cautam o persoana responsabila, dornica sa invete lucruri noi, deschisa atat in relatia cu persoanele din colectiv, cat mai ales in relatia cu pacientii, carora le acordam intreaga atentie.Descrierea jobului Cerinte:- Orientare catre pacient;- Experienta intr-un laborator de analize medicale: 1an;- Cunostinte de managementul calitatii;- Cunostinte operare PC;- Certificat CMR vizat la zi.Mentionam ca doar candidatii considerati eligibili vor fi contactati.De asemenea, mentionam ca Societatea BIOCLINICA SA va pastra confidentialitatea asupra datelor dvs. cu caracter personal.
BIOCLINICA SA
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.