Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

260 Locuri de Munca buldoexcavator - Joburi buldoexcavator

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

260 Locuri de Munca buldoexcavator - Joburi buldoexcavator

Cauta printr-o varietate mare de joburi buldoexcavator si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator/​deservent Buldoexcavator,​ Iasi


Candidatul ideal Permis categoria C; Experienta similara; Fara abateri de circulatie; Seriozitate.Descrierea jobului Localitate: Iasi, Iasi- Exploatare in parametrii optimi ai echipamentului;- Pastrarea echipamentului in conditii optime;- Incadrarea in consumurile specifice de carburant si lubrifianti- Avertizare conducere santier cand se ating numarul de ore de functionare in vederea efectuarii lucrarilor de mentenanta;- Avertizarea personalului superior cand apar defecte ale utilajului;- Participa alaturi de ceilalti angajati la actiunile organizate pentru inlaturarea incidentelor si avariilor precum si la actiunile de aparare impotriva fenomenelor hidrometeorologice periculoase;- Sa evite lasarea fara supraveghere in timpul programului de lucru a masinilor si instalatiilor in functiune;- Sa execute intreţinerea zilnica a utilajului, exploatarea sa se faca in condiţii corespunzatoare pentru reducerea cheltuielilor si prelungirea duratei de funcţionare;- Nu paraseste locul de munca de
PRIME KAPITAL DEVELOPMENT

Operator buldoexcavator


Estimare   5150 RON/Luna
Angajez operator Buldoexcavator. Punctul de lucru este in Stefanesti momentan. Detalii in privat,

Operator Buldoexcavator


Estimare   5150 RON/Luna
Angajam Operator cu experienta pe utilaj JCB 3CX - 4 CX buldoexcavator pentru sapaturi santuri infrastructura apa-canal

Buldoexcavatorist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 LEI pe lună
Angajam BULDOEXCAVATORIST CU EXPERIENTA si calificare pentru lucrari in Buzau. Se ofera: 4500 net + tichete masa 30 lei/zi (600 lei). Ocazional este necesara disponibilitatea pentru deplasari (platita dublu).
FURNICA ZILIERA

Stivuitorist Ploiesti


Companie verificată
Aplica rapid
Alătură-te și tu echipei Exact Systems din Ploiești!Căutăm stivuitorist! Candidatul ideal:Experiență pe stivuitor de minimum 6 luni;Experiență în activități de producție;Cunostinţe utilizare scaner constituie avantaj;Disponibilitate pentru a lucra program de 12 ore. Responsabilități:Alimentarea liniei de producție cu materie primă utilizând stivuitorul și scanerul;Participarea la diverse operațiuni conexe producției;Respectarea instrucţiunilor primite. Beneficii:Venit lunar 3500 - 3700 lei NET (format din salariu fix, bonus, tichete de 25 lei/zi);Plata orelor de noapte cu spor de 25 la suta;Plata orelor suplimentare cu spor de 75 la suta;Instruire la locul de muncă;Contract pe perioada nedeterminată;Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa.În prezent, compania are birouri în 13 țări.Lucrăm deja în peste 90
Exact Systems

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postului: Pentru clientul nostru, un important producator de piese pentru caroserie, recrutam Stivuitorist in Craiova. Beneficii:Pachet salarial atractiv;Posibilitatea de dezvoltare in cadrul companiei;Mediu de munca la standard inalte, avand acces la toate facilitatile;Program de lucru 8h/zi, L-V. Responsabilitati:Stivuirea marfurilor, produselor finite si a altor componente;Executarea transportului marfurilor pe rutele si traseele indicate;Furnizeaza operatorilor de la fiecare statie de lucru componentele si materia prima necesare productiei, conform instructiunilor.
Lugera - The People Republic

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru unul dintre clientii nostri, o companie care se ocupa cu transportul marfurilor, cautam Stivuitorist. Cerinte:Atestat ISCIR;Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi. Responsabilitati:Executarea activitatii de manipulare a marfurilor si depozitare cu ajutorul stivuitorului;Asezarea paletilor cu marfa pe locatiile din depozit conform alocarii in sistem si a indicatiilor primite;Pregatirea si transportarea paletilor din locul de depozitare in zona de livrare.
Lugera - The People Republic

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2600 LEI pe lună
Esti in cautarea unui nou loc de munca? Vino in echipa noastra!Angajam stivuitoristi in industriile automotive/alimentara/textila, la clienti importanti din jud. Brasov! Cerințe:Atestat ISCIR - obligatoriu;Disponibilitate de a lucra in 3/4 schimburi sau turede 12 ore;Responsabilitate, seriozitate, implicare;Dorinta de colaborare pe termen lung; Condiții:Program de lucru full-time;Contract de muncă legal;Concedii conform legislației;Tichete de masa;Transport gratuit pe mai multe rute din jud Brasov, Covasna si Prahova;Pachet salarial atractiv (salariu de baza + diferite sporuri + bonusuri). Responsabilități:Activitate de stivuitorist, conform fișei postului.
HUMAN SOLUTIONS & PROVIDER

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1800 până la 2000 LEI pe lună
Descrierea postuluiEfectuarea operatiilor de incarcare/descarcare si transport intern a sacilor si paletilor cu produse finite, in scopul depozitarii, pregatirii si livrarii acestora. Cerințele postului Studii medii;Autorizare in conformitate cu prescriptiile ISCIR. Responsabilitățile postuluiVerifica si exploateaza mijloacele de transport intern conform procedurilor de lucru in vigoare
SC Pambac

Operator buldozer (Islanda),​ 3072 EUR net/​lună


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3072 EURO pe lună
Vei beneficia de:un salariu de 3072 EUR net / lună (după retragerea tuturor taxelor și a costurilor pentru cazare);cazarea și echipamentul asigurate de firma angajatoare; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul islandez;contract de mediere transparent cu societatea Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe, fără clauze abuzive;posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate;dreptul la concediu;un bonus de 33 pentru orele suplimentare;traducerea actelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră;îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre;asigurări (medicală, în caz de accident);dezvoltare și avansare pe plan profesional;loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat; Atribuțiile postului:operarea buldozerului tip CATD6N pentru a muta pământul sau materialul de rocă dintr-o locație în alta;curățarea zilnică a șantierului de toate resturile pentru a asigura un mediu de lucru si
Silverhand.ro

Operator Buldozer


Candidatul ideal Calificare Masinist la masini pentru terasamente; Experienta minim 2 ani; Studii: minim 10 clase; Capacitate de adaptare, constiinciozitate, seriozitate; Atentie la detalii si orientat catre indeplinirea sarcinilor.Descrierea jobului Adecco Resurse Umane recruteaza, pentru clientul sau,o importanta companie de constructii si inginerie civila ,OPERATOR BULDOZERPrincipalele responsabilitati: Să cunoască şi să exploateze la parametrii normali utilajul din dotare; Exploatează la capacitate utilajul din dotare; Respectă încadrarea în consumurile specifice de carburanţi și lubrifianţi.
ADECCO RESURSE UMANE

Stivuitorist


Estimare   2600 RON/Luna
Candidatul ideal CERINTE:• Autorizatie ISCIR.• Studii medii.• Operare PC.• Experienta anterioara pe un post similar.Descrierea jobului Responsabilităţi:• Incarcarea - descarcarea camioanelor cu ajutorul stivuitorului.• Organizarea generala a depozitului.• Receptionarea marfurilor in depozit.• Pregatirea marfurilor pentru livrare.• Scanarea marfurilor de intrare si de iesire.• Intocmirea de rapoarte de descarcare si de HUB.• Etichetarea marfurilor.• Pastrarea curateniei spatiului de depozitare.
RABEN LOGISTICS ROMANIA

Stivuitorist


Estimare   2500 RON/Luna
Candidatul ideal - atitudine dinamica si proactiva;- atentie la detalii si responsabilitate;- abilitati dе lucru atat individual cat si in echipa;- flexibilitate si conditie fizica buna;- curs stivuitorist, autorizat I.S.C.I.R; (obligatoriu)- experienta anterioara in domeniu reprezinta un avantaj.Studii:- medii ( diploma bacalaureat/ diploma scoala profesionala), minim 10 clase.Descrierea jobului Responsаbilitati:Participa la incarcarea descarcarea marfurilor din mijlocaul de transportOpereaza utilajele companiei pentru indeplinirea task-urilor alocate- Efеctueаza rеceptia fizica a mаrfurilor la intrarеa in depozitul companiеi;- Depozitеаzа marfа pе locatii conform indicаtiilor primite;- Exеcuta comеnzile de marfa pe terminal sau alt tip de suport, prin scanare;- Pregateste picking-ul pe destinatii;- Ambaleaza si securizeaza marfa in vederea livrarii;- Eticheteaza marfa;- Realizeaza curatenia la locul de munca.Beneficii:- Salariu fix + bonuri de masa + decontarea transportului.
OTTER

Stivuitorist


Estimare   2500 RON/Luna
Candidatul ideal Viitorul nostru coleg stivuitorist trebuie sa aiba autorizatie de motostivuitorist valabila, un minim de experienta de 1 an pe functia respectiva, sa aiba disponibilitatea sa lucreze in 3 schimburi, sa fie adaptabil, responsabil, matur, sa stie sa lucreze in echipa, sa fie sociabil si foarte atent la ceea ce face. Atentia concentrata si distributiva foarte buna sunt conditii obligatorii.Descrierea jobului Activitati generale:Să deservească din punct de vedere tehnologic procesul de transport, încărcare, descărcare marfă şi deşeuri (span, etc.)
TEKFOR BRASOV

Buldoexcavatorist-avalon Estate-pipera


Candidatul ideal Buldoexcavatorist - obligatoriu certificat de calificare masinist/operator utilaje terasiere - preferabil cu permis categoria "C sau TR"Candidatul Ideal: Permis categoria C sau TR Experienta similara, minim 1-2 ani Posibilitate program prelungit si periodic lucru in weekend; Fara abateri de circulatie Seriozitate.Loc de desfasurare a activitatii: Santier Avalon Estate, Bulevardul Pipera, nr. 1-VIII M.Autobuze: 231, R416, R449, R450, R459: stație la 2 minute de mers pe jos.Metrou Aurel Vlaicu sau Pipera: 30 de minute de mers pe jos sau 10 minute cu mașina. Descrierea jobului Responsabilitati: Transportul materialelor către și de la locațiile specificate; Exploatarea in parametri optimi ai echipamentului; Pastrarea echipamentului in conditii optime; Inspectarea utilajului înainte și după fiecare călătorie, care include verificarea nivelului de combustibil, ulei și apă, precum și a luminilor și anvelopelor; Ungerea si intretinerea utilajului periodic conform manualului cu
PRIME KAPITAL DEVELOPMENT

Stivuitorist


Estimare   2600 RON/Luna
Candidatul ideal Persoana proactiva, punctuala, organizata, atenta la detalii;- Rapiditate si flexibilitate;- Calificare de Stivuitorist;- Capacitate de a lucra eficient cu un volum mare de marfa.Studii: liceuDescrierea jobului Oras de lucru: LOCALITATEA BELCIUGATELE, JUD CALARASIExperienta anterioara constituie avantaj, insa nu este obligatorie.Se ofera suport in vederea calificarii la locul de munca.Responsabilitati: Asigurarea transferului si manipularea de materii prime si produse finite conform fluxului din depozit. Responsabilitati care vor fi dobandite la locul de munca: Folosirea corecta si intretinerea mijloacelor tehnice (transpaleti, rafturi mobile) aflate in dotare. Depozitarea bunurilor firmei in locurile corespunzatoare. Asigura ambalarea matritelor pe toata perioada efectuarii lucrarilor. Program lucru: in shimburi (schimbul 1 si schimbul 2)Beneficii: Bonus trimestrial; Bonus aniversar; Transportul salariatilor este asigurat de catre companie, pe rute predefinite; Masa d
DYNAMIC DESIGN EUROPE RO S.​R.​L.​

Stivuitorist Depozit Farmaceutic - Chitila


Candidatul ideal Iti doresti sa ai ocazia de a face parte dintr-o companie care ajută oamenii să trăiască mai sănătos?Iti oferim aceasta oportunitate! Ca furnizor de top de servicii de logistică în domeniul sănătății, ambalare și etichetare, gestionare de comenzi și servicii de depozitare produse farmaceutice, ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA / ALLOGA este o opțiune de carieră pentru profesioniștii din logistică!Poti face si tu parte din echipa noastra daca:• esti absolvent de studii medii/Scoala profesionala/Liceu;• ai atestat ISCIR de stivuitorist sau iti doresti sa-l obtii in cadrul companiei noastre;• te consideri o persoana serioasa, organizata si responsabila;• ai abilitati de calcul matematic si de comunicare;Descrierea jobului Ce vei face tu pentru noi?• vei folosi stivuitorul cu lame laterale pentru a receptiona, urca sau cobora paletii cu marfa de pe rafturile depozitului;• vei pregati, in conditii de securitate, produsele paletizate in vederea livrarii acestora catre clienti;• ve
ALLIANCE HEALTHCARE ROMANIA

Buldoexcavatorist (211926)


Candidatul ideal Educaţie necesară: Şcoală profesională Experienţă practică necesară: Minim 1 an experienţă în domeniu Autorizatie EGD - constituie avantaj Altele: Permis de conducere categoria corespunzatoareDescrierea jobului Exploatezi, conduci și întreții utilajele tehnice în scopul oferirii de servicii în procesul de exploatare și întreținere a sistemului de distribuție gaze naturale şi pentru lucrări de construcţii-montaj Efectuezi lucrările de săpătură mecanizată la punctele de lucru care îţi sunt repartizate, respectând termenele și condițiile de siguranță în vederea finalizării acestora Verifici și întreții starea tehnică a utilajului înainte de plecarea la executarea lucrărilor, în scopul unei bune funcționări a acestuia la punctul de lucru Asiguri sprijin echipelor care efectuează mentenanţa reţelei de distribuţie gaze naturale şi pentru echipele care efectuează lucrări de construcţii-montajRealizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoș
DELGAZ GRID

Buldoexcavatorist (211265)


Candidatul ideal Educaţie necesară: Studii medii/ profesionale/ generale + curs calificare Experienţă practică necesară: Minim 1 an, autorizări în domeniu Altele: Deţinere permis de conducere categoria corespunzătoareDescrierea jobului Exploatarea, conducerea și întreținerea utilajelor tehnice în scopul oferirii de servicii în procesul de exploatare și întreținere a sistemului de distribuție gaze naturale şi pentru lucrări de construcţii-montaj Efectuezi lucrările de săpatură mecanizată la punctele de lucru care îți sunt repartizate respectând termenele și condițiile de siguranță în vederea finalizării acestora Revizia reţelelor de gaz (conducte, branşamente, vane şi cămine de vană) Realizezi operațiuni aferente lucrărilor de remediere a defectelor din sistemul de distribuție al gazelor Realizezi manevre în rețele de distribuție pentru punerea în funcțiune de branșamente/ conducte aferente lucrărilor de investițiiRealizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adapt
DELGAZ GRID

Stivuitorist Depozit Congelate - Bolintin Deal


Candidatul ideal Ce facem noi pentru tine?Iti oferim oportunitatea de a lucra în rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din RomâniaIti oferim posibilitati reale de avansareIti oferim training la locul de muncaIti oferim un venit net motivant compus din: salariu fix + bonus de performanta + bonus de temperatura controlata + spor de noapte (daca e cazul) + tichete de masaIti asiguram un contract de munca pe perioada nedeterminataAsiguram transportDescrierea jobului Ce vei face tu pentru noi?Vei folosi stivuitorul cu lame laterale pentru a urca sau cobora paletii cu marfa de pe rafturile depozitului.Vei confirma urcarea/coborarea paletului prin scanner.Cerinte:Autorizatie ISCIR de stivuitoristDaca esti:Persoana perseverenta, muncitoareCu rezistenta la efort fizic sustinutPersoana integra, care respecta regulile companieiDisponibil sa lucrezi in tureAi atestat ISCIR de stivuitoristAi rezistenta la temperaturi controlate(- 20 grade)...aplica cu incredere,E momentul pe
PROFI ROM FOOD
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 260 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.