Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Contabil in Bistrita Nasaud

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Contabil in Bistrita Nasaud

Cauta printr-o varietate mare de joburi Contabil in Bistrita Nasaud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal Anuntul de angajare se adreseaza atat celor fara experienta, cat si acelor persoane cu abilitati dobandite in ani de lucru anteriori.Pentru cei fara experienta, dar dorinta de munca, le oferim suport, indrumare si orientare catre acel post din organigrama in care si-ar gasi motivatia pentru propria dezvoltare profesionala. Ne mandrim cu povestile reale ale angajatilor nostri, care au inceput de la postul de casier / lucrator comercial / ajutor bucatar, iar azi, ocupa functii de conducere sau si-au dezvoltat carierele personale in cadrul unor companii nationale de succes.Caracterul sezonier al activitatii este un motiv bun pentru a petrece vacanta de vara activ si util.Impreuna gasim cea mai buna solutie de colaborare, tinand cont de capacitatile tale si motivatia ta.Perioada de desfasurare a activitatii este 1 aprilie 2022 - 1 noiembrie 2022.LOCUL DE DESFASURARE a activitatii: loc. VAMA VECHE, JUD. CONSTANTADescrierea jobului OPERATOR FACTURARE- Inregistrarea la zi a f
BIBI MARKET
Companie verificată
Aplica rapid
Pentru unul dintre clientii nostri, un important producator de componente electronice, angajam Operatori Productie cu relocare in Satu Mare. Cerințe: Minimum 8 clase;Disponibilitate pentru program de lucru in 3 schimburi;Atentie la detalii;Acuitate vizuala. Condiții: Salariu de incadrare - 2950 Lei Brut;Tichete de masa - 20 lei/zi;Bonus de prezenta;Spor ore suplimentare.Beneficii asigurate gratuit:Cazare;Masa;Transport. Responsabilități: Asamblarea si montarea componentelor conform instructiunilor primite;Utilizarea echipamentului de lucru si a utilajelor din productie respectand standardele impuse;Identificarea si semnalarea eventualelor defectiuni.
Lugera - The People Republic
Clubul Sportiv „Gloria 2018”, Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:Contabil, gradul I, M – 1 post – în cadrul Serviciului financiar-contabilitate, resurse umane, relații publice, logistic și achiziții publice, Compartimentul financiar-contabilitate.Inspector, gradul I, SSD – 1 post – în cadrul Serviciului financiar-contabilitate, resurse umane, relații publice, logistic și achiziții publice, Compartimentul resurse umane, relații publice, logistic.Inspector, gradul I, SSD – 1 post – în cadrul Serviciului financiar-contabilitate, resurse umane, relații publice, logistic și achiziții publice, Compartimentul achiziții publice.Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările
Instituii locale
Candidatul ideal Activitatea se va desfasura in magazine din strainatate, jobul NU este remote!Vino sa imbini utilul cu placutul si schimba-ti locul de munca monoton cu un job activ intr-unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa (Schiphol Amsterdam) !Candidatul ideal este sociabil, dinamic si ambitios, dornic sa lucreze intr-un mediu international in care are posibilitatea sa cunoasca oameni diferiti si sa se dezvolte profesional si personal.Daca va place sa comunicati si sa lucrati cu oamenii atunci sunteti candidatul ideal!Nu este nevoie sa aveti experienta in vanzari sau studii superioare, doar un nivel de engleza conversational si o atitudine pro-activa!Descrierea jobului - promovarea si vanzarea de produse cosmetice de lux in magazine din aeroportul Schiphol din Amsterdam- program de zi, intre 8-9 ore/zi, cu zile libere- abordarea potentialilor clienti intr-un mod respectuos si identificarea nevoilor acestora- efectuarea de demonstratii gratuite de produse pentru a ga
RIK
Pentru un proiect în zona Hünfeld din Germania, MeisterJob recrutează 3 OPERATORI CNC, vorbitori de limba germană (nivel conversațional) și cu minim 3 ani experiență, cu angajare la firma germanăCondiții de salarizare și alte beneficii:• salarizare: 2000 EUR net/168 ore lucrate• cazare plătită integral de firmă (utilități incluse)• contract de muncă legal încheiat în Germania• contribuțiile pentru asigurare medicală, asigurare socială achitate de către firmă• suport pe durata angajării în limba română din partea consultanților MeisterJob• consiliere de carieră Cerințele postului:• nivel conversațional al limbii germane• experiență pe același post sau un post similar Aplică cu CV la următoarea adresă de E-mail: [email protected] sau sună, de luni până vineri, între 09 și 17 la numărul de telefon: 0040 771 454 060 sau 0040 770 993 142
MEISTERJOB.RO
ANGAJAM CONTABIL EXPERT PENTRU 4 FIRME , 2 FARA ACTIVITAE, 1 CU ACTIVITATE REDUSA SI 1 CU ACTIVITATE,
PRO ALGOR COM SRL
Economista cu experienta, membra CECCAR, ofer servicii complete de evidenta contabila, resurse umane si servicii revisal privind salariatii, declaratii fiscale, intocmire bilant pentru orice domeniu de activitate atat la SRL cat si la ONG, PFA , II, prin firma de contabilitate.Preturi accesibile si negociabile in functie de complexitatea si volumul lucrarilor. Ma pot deplasa la sediul societatii dumneavoastra pentru ridicarea documentelor. Telefon .
IVAN ANGELA VIOLETA CONTABIL AUTORIZAT
Evidenta contabila de la receptii pina la balanta pe program Saga . Declaratii fiscale. Registru de casa . Preturi de la 150 lei . Inf. tel.
Silvy orion
Societatea ECO AUDIT EXPERT angajeaza persoane interesate sa isi desfasoare activitatea in domeniul economic. CANDIDATUL IDEAL: - atitudine pozitiva - abilitati de organizare - planificarea timpului pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu -responsabilitate, corectitudine, seriozitate, promptitudine -capacitate de adaptare si invatare rapida -respectarea termenelor limita REPREZINTA AVANTAJE: -cunoasterea programului SAGA CE OFERIM NOI: - o echipa unita cu buna dispozitie - sansa ta de dezvoltare in cadrul echipei - salariu motivant, seriozitate. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra asteptam CV-urile dvs. pe adresa de email:
ECO AUDIT EXPERT
Descriere Cautam o persoana serioasa si resposabila preferabil cunoascatoare in programul PROMOLDEX . -Experienta constituie un avantaj. Asteptam CV-urile aici in mesaj si va contactam noi in vederea unui interviu. Programul de lucru si pachetul salarial se discuta in urma unui interviu.
LUTZ AUTOMOBILE SA
Ne marim echipa de vanzari, cautam persoane care vor sa inceapa sau sa continue o cariera in domeniul vanzarilor. Part-time / Full-time Studii: Diploma de bacalaureat. Pachetul Dvs. de beneficii: Sistem de bonusare + Sistem de beneficii foarte motivante, obiective tangibile. Venituri incepand de la 2.000 lei / luna Informatii la numarul de telefon de mai sus
GA
Utilaria - distribuitor motoutilaje de gradina si gospodarii cauta Consilier Vanzari in locatia noastra Cerinte: experienta in vanzari minim 2 ani studii medii permis categoria B- constituie avantaj proactiv dornic sa invete si sa se perfectioneze spirit de initiativa Responsabilitati: consilierea clientilor in vederea ofertarii produselor din portofoliu analiza pietei si concurentei locale promovoarea produselor prin mijloacele puse la dispozitie de companie montajul utilajelor mentinrea unui spatiu curat si placut de lucru evidenta facturilor si a altor acte contabile primare Oferim: mediu de lucru placut program de lucru fix libertatea de a initia proiecte sau puncte de vedere proactive traininguri gratuite periodice bonusare in functie de performanta salar atractiv Utilaria- Utilaje pentru gradina si gospodarii este partener pe piata locala inca din 2018 pe gama de produse Ruris, O-mac, Breckner, Agt, Bronto. Detalii la nr de telefon:
SC COCES TRANS SRL
Consultant Marketing
Chogangroupspa.​com
Firma Robedi Metal Consult SRL, angajeaza sudor; Salariu motivant si mediu de lucru foarte placut; Un singur schimb; Tichete de masa;
Robedi Metal Consult
Angajam Consultant vanzari servicii fixe si mobile Cerințe: experiența anterioară în vânzări nu este obligatorie, dar constituie un avantaj; diplomație, proactivitate și orientare către client; foarte bune abilități d comunicare; Descrierea jobului Respons bilitati si b neficii: pr z ntare si promov r s rviciilor comp ni i cătr perso n l fizic ; prosp ct r a pieț i și id ntific r a de noi clienți negocierea și încheierea de contracte cu persoane fizice; preponderent activitate de teren. Ofertă (bonusuri, beneficii): contract de munca; salariu fix comisioane din vanzari bonusuri in functie de performanta; posibilitate de evolutie profesionala. Persoanele interesate ne pot contacta la tel :
Companie
Cu o tradiție de 125 de ani, Grupul TeraPlast este un exemplu de determinare, un reper pentru antreprenoriatul românesc. Căutăm operatori producție pentru fabricile noastre din Sărățel, Bistrița și Năsăud. Cerințe: - Școala generală/profesională/liceu - Îndemânare, aten ie i precizie în desfă urarea activită ii - Punctualitate și seriozitate - Disponibilitate pentru un program de lucru în schimburi Responsabilități: - Producția, verificarea și ambalarea de componente conform normelor și a instrucțiunilor de lucru - Manipularea și stivuirea produselor Beneficii: - Venit competitiv (salariu+ prime + bonusuri+ tichete de masă) - Transport gratuit cu microbuzele companiei sau decontare combustibil - Asigurare de sănătate și de accidente - Dezvoltare profesională și posibilități reale de avansare - Stabilitate într-o companie românească. Contactează-ne cu încredere pentru detalii!
TERAPLAST S.​A.​
Sala de Jocuri BIG WIN angajeaza pe postul de operator casier (fete si baieti) Candidatul ideal: Energic si zambitor. Activ si atent la detalii. Prietenos si comunicativ. Dornic sa se dezvolte personal si profesional. Motivat de mediile dinamice. Responsabilitati: Oferire de servicii de calitate clientilor. Prezinta clientilor promotiile aflate in desfasurare si explica modul de functionare ale aparatelor. Realizeaza platile catre clienti si documentele aferente.
SC Cash Gaming SRL
Angajam operatori asamblare pentru o fabrica din BISTRITA CERINTE 8 clase sau profesionala Disponibilitate pentru lucru in schimburi BENEFICII Salariu fix + Tichete de masa Bonus de prezenta, de productivitate, spor noapte Prime Paste, Craciun PROGRAM: 8 ore/zi, 2 sau 3 schimburi TRANSPORT GRATUIT!!!
Lhom Cart
BIG WIN angajeaza pe postul de operator la sala de jocuri si ospatar cafeanea. LOCATIE NOUA !!! Candidatul ideal: Energic si zambitor. Activ si atent la detalii. Prietenos si comunicativ. Dornic sa se dezvolte personal si profesional. Motivat de mediile dinamice. Responsabilitati: Oferire de servicii de calitate clientilor. Prezinta clientilor promotiile aflate in desfasurare si explica modul de functionare ale aparatelor. Realizeaza platile catre clienti si documentele aferente.
SC Cash Gaming SRL
Angajăm Operatori prelucrare mase plastice: confectionare ambalaje (femei si barbati) Responsabilitati : - Supravegherea functionarii echipamentului din procesul de productie; - Alimentarea utilajului conform retetei stabilite.; - Identificarea si semnalarea eventualelor neconformitati de proces. De ce sa te alături echipei noastre ? Pentru că oferim : Un loc de muncă stabil Un salariu atractiv negociabil Tichete de masă Prime cu ocazia sărbătorilor Dacă te-am convins . te a teptăm cu un CV la adresa de e-mail : Sau doar sună la :
Polimed Com SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.