Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

97 Locuri de Munca Controlor Calitate - Joburi Controlor Calitate

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

97 Locuri de Munca Controlor Calitate - Joburi Controlor Calitate

Cauta printr-o varietate mare de joburi Controlor Calitate si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Controlor Calitate si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inspector Controlor Calitate


temPERSO Romania anjagaza CONTROLOR CALITATE! Cerinte : - Studii gimnaziale absolvite; - Nu este obligatorie experiența anterioară pe un post similar, dar prezintă un avantaj experiența de inspector de calitate; - Capacitatea de selectare a detaliilor; - Îndemânare, precizie şi rigurozitate în efectuarea operaţiilor specifice; Sarcini specifice: - Verificarea datelor de expirare a materialelor folosite pentru realizarea componentelor în cadrul verificărilor intermediare; - Marcarea produselor identificate și documentarea lor pe documentele de verificare; - Ducerea la îndeplinire a oricărei activități desemnate de personalul ierarhic superior în vederea desfășurării în bune condiții a activității în cadrul firmei, în legătură cu postul său; - Realizarea de verificări intermediare, ale componentelor și documentarea rezultatelor obținute; - Realizarea verificărilor finale, 100%, ale produselor finite și documentarea rezultatelor obținute; - Tratarea produselor neconforme respectând proced
SC TEMEPRSO SRL

Controlor Calitate - Cateasca


Angajam controlor calitate pentru unul dintre clientii nostri din domeniul automotive: Căutam candidați cu: - experienta in calitate minim 6 luni,constutuie avantaj; - disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi; - capacitate de a lucra stand in picioare, seriozitate, dexteritate; Oferim: - Pachet salarial; - Tichete de masă de 35 lei zi ; - Bonus de prezenta; - Marire salariala dupa 6 luni; - Prime de sărbători și de vacanță. Transport asigurat din: Pitesti, Catanele, Oarja, Ciresu, Stefanesti, Valeni, Vranesti, Calinesti, Topoloveni, Coseri, Leordeni, Cateasca, Ratesti, Patuleni, Furduiesti, Priboieni, Bogati sau decont transport Telefon de contact: 0729 800 109
SOLOMON CLAUDIA

Controlor Calitate - Marquardt Romania


Vrei sa lucrezi in domeniul calitatii? Atunci te vrem in echipa noastra ! Ce trebuie sa faca un controlor calitate? -Controlează piesele pe fluxul de producție la intervale prescrise de documentația existenta; -Prelevează mostre; -Verifică piesele, prin măsurători sau aprecieri vizuala, în conformitate cu instrucțiunile de verificare, desene, alte specificații tehnice; -Înregistrează datele de verificare in programul CASQ. -Analizează mostrelor inițiale la pornirea comenzilor; -Execută și documentează controlului la producția de mostre, serii 0 , etc.; -Documentează rezultatele. -Informează șeful de schimb, șeful de secție si inginerul de calitate cu privire la eventualele neconformități; -Urmărește și ia măsuri de blocare a produsului neconform; -Verifică sortările produselor neconforme; -Întocmește rapoarte de neconformități și urmărește realizarea măsurilor corespunzătoare pentru piese. Ce ne dorim de la angajati? -Experiența in domeniul calității prezinta un avantaj; -Cunoștințe de
Marquardt

Controlori Calitate Si Operatori Productie Mioveni


Îți oferim posibilitatea de a lucra pe platforma celui mai mare producător de automobile din România, situat în Mioveni! Angajăm Controlori Calitate Operatori suport producție! Ești candidatul ideal dacă: Ai experiență în calitate producție în domeniul auto; Ai rezistență la efort fizic; Ai disponibilitate pentru munca în 3 schimburi. Oferim: Salariu fix; Tichete de masă de 35 lei zi lucrată; Spor pentru ore de noapte 25%; Spor pentru ore suplimentare și de weekend cu 75%; Bonus anual vechime; Contract pe perioadă nedeterminată; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.
Exact Systems

Manpower Angajeaza Controlor Calitate In Cateasca


Descriere Suntem în căutarea unui controlor de calitate dedicat și meticulos pentru a se alătura echipei noastre. Dacă sunteți o persoană atentă la detalii, cu experiență în domeniul controlului calității și dornică să contribuie la asigurarea calității produselor noastre, vă invităm să aplicați pentru acest post. Responsabilități: Inspectarea și testarea produselor finite pentru a verifica conformitatea cu specificațiile și standardele companiei Identificarea și raportarea non-conformităților sau a defectelor de fabricație Monitorizarea proceselor de producție pentru a identifica și remedia potențialele probleme de calitate Colaborarea cu echipa de producție pentru a îmbunătăți procesele și a asigura calitatea constantă a produselor Întocmirea rapoartelor de control calitate și documentarea rezultatelor inspecțiilor Cerințe: Experiență anterioară în domeniul controlului calității, preferabil într-un mediu industrial Cunoștințe solide în interpretarea specificațiilor tehnice și a stand
Manpower Timisoara

Angajam Controlor Calitate Si Manipulanti Marfa


DELANOI FRUCT SERVICE SRL Depozit logistica fructe si legume - Angajam Controlor Calitate si Manipulanti marfa Cerinte: - studii medii - persoana activa, responsabila, atenta la detalii - cunostinte de operare PC ( avantaj ) - permis de conducere B,C ( avantaj ) - cunostinte de limba spaniola sau engleza ( avantaj ) Beneficii: - salariu fix + bonuri masa - prime de Sarbatori - transport decontat Asteptam CV-ul dvs la adresa de mail: Sau depunere personala la depozitul nostru din Aricestii Rahtivani Strada Londra nr.7 ( Parcul Industrial Alinso ) Telefon:
DELANOI FRUCT SERVICE SRL

Angajam Controlori Calitate - Brasov -timisoara


Angajam controlori calitate, fara experienta, in fabrica de componente auto din Brasov și Timișoara. Oferim: -Instruire la locul de munca; -Contract de munca; -Posibilitatea de cazare in apartamente mobilate,utilate (plata utilitatilor si a chiriei este asigurata de societatea noastra); -Transport asigurat sau decontat; -Ore suplimentare platite dublu (200%); -Ore de noapte platite 25 %; -Program de lucru de 8 h zi - in 3 schimburi. Pentru mai multe detalii sunați direct la numarul:
Image Quality Control Division

Cautam Controlori Calitate Piscani (pentru Weekend)


SC Decomar Logistic angajeaza controlori calitate in Piscani, in industria automotive: Se ofera : - scolarizare profesionala - tichete si bonusuri lunare - contract de munca pe perioada nedeterminata; - Transport gratuit sau decontat -Program de lucru in 2 schimburi (doar sambata si duminica la 12 ore)
DECOMAR LOGISTIC

Angajam Controlori Calitate Si Operatori Productie!


Avem OPORTUNITATI de job-uri noi, in cadrul unei companii multinationale din Popesti Leordeni Judetul Ilfov: Controlor calitate (experienta in domeniu constituie avantaj); Operatori masini (experienta in domeniu constituie avantaj); Reglori masini (experienta in domeniu constituie avantaj); Operatori manuali (fara experienta). Daca esti interesat suna la: Puteti trimite CV la: Cerinte: Studii medii; Experienta pe un post similar constituie avantaj; Program de lucru: 3 schimburi (cu spor de noapte, conform legislatiei in vigoare). Oferim: Salariu motivant + tichete de masa (30 ron/zi); Beneficii: al 13-lea salariu; prima de vacanta, prima de Paste si alte beneficii, conform CCM.
Kern

Angajam Controlori Calitate In Mioveni Pitesti Piscani


SC Decomar Logistic angajeaza controlori calitate in domeniul automotive. Se ofera: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet salarial atractiv - Bonusuri - Tichete de masa - Scolarizare, formare profesioanala -Transport asigurat decontat
DECOMAR LOGISTIC

Angajăm în Brașov - Controlor Calitate - 3 Schimburi


Angajăm în Brașov - Controlor Calitate Cerințe: - Cunoștințe de desen tehnic; - Cunoștințe în utilizarea instrumentelor de măsurare (micrometru, alezometru, șubler); - Urmărirea și verificarea tuturor condițiilor de calitate ale pieselor; - O bună capacitate de organizare și atenție la detalii; - Disponibilitate de a lucra în trei schimburi. Beneficii: - transport asigurat; - tichete de masă în valoare de 30 de lei; - prime de randament; - prime de fidelitate; - Card Medlife.
SC AATEQ SRL

Urgent! Angajam Controlori Calitate In Piscani,​ Arges


SC Decomar Logistic angajeaza controlori calitate in Piscani, Arges, in industria automotive: Se ofera : - Scolarizare profesionala - Tichete si bonusuri lunare - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Transport gratuit; - Program de lucru in 2 schimburi in weekend (doar sambata si duminica la 12 ore ). Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie numarul nostru de telefon.
Decomar Logistic

Urgent! Angajam Controlori Calitate In Mioveni Si Pitesti


SC Decomar Logistic angajeaza controlor calitate in Mioveni si Pitesti domeniul automotive . Se ofera : - Tichete de masa; - Bonusuri lunare; - Program de lucru in 3 schimburi; - Transport asigurat. Pachet salarial: 2700 lei net. Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie numarul de telefon :
Decomar Logistic

Urgent! Angajam Controlori Calitate In Pitesti,​ Arges


Daca esti in cautarea unui loc de munca sigur si stabil, Decomar Logistic angajeaza controlor calitate in fabrica, domeniul automotive. Se ofera: - Pachet salarial format din salariu fix si tichete de masă; - Bonus lunar; - Transport gratuit pe raza județului Brașov - Program de lucru: L-V 3 schimburi 8 ore. Venit lunar 3100 lei NET (compus din salariu, tichete de masa si bonus). Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie numarul nostru de telefon.
Decomar Logistic

Urgent: Angajare Imediata ,​ Controlor Calitate Si Sculer Matrițer (lăcătuș Mecanic)


OPORTUNITATE ANGAJARE IMEDIATA - pozitii noi Descriere pozitii 1) SCULER-MATRITER (LACATUS MECANIC) angajare perioada nedeterminata Lucru în 2 schimburi, 5 zile pe săptămână, cele două zile libere nu cad neapărat cu sâmbăta duminica sau sărbători legale, program: Schimbul 1: 06.30 14.30 Schimbul 2: 14.00 22.00 Descriere cerințe candidat: Absolvent studii medii sau școală profesională profil mecanic; Cunoștințe de citire a desenului tehnic; Cunoștințe privind utilizarea echipamentelor pentru controlul dimensional; Persoană atentă la detalii, sociabilă, serioasă și responsabilă. Constituie un avantaj: Experiența în utilizarea biaxului pentru lustruirea suprafețelor. Beneficii: min 4080lei net lunar 2) CONTROLOR CALITATE angajare perioada nedeterminata Lucru in 3 schimburi: Descriere cerințe candidat: - studii liceale scoala profesionala - experienta nu este necesara - conostinte PC Responsabilități: resortare sticle paleţi refuzaţi; ambalare manuală a produselor din sticlă; sortarea prod
Glass Romania

Controlori Calitate Operatori Suport Productie Logistica - Oarja Arges


EXPERT QUALITY - societate prestatoare de servicii in industria Automotive, angajeaza in judetul Arges operatori Controlori calitate operatori suport Productie Logistica. Cerinte: Studii medii Experienta in domeniu reprezinta un avantaj Vedere buna, seriozitate, implicare si deschidere spre invatare Capacitate de adaptare la cerintele postului Disponibilitate pentru program in 2 sau 3 schimburi Responsabilitati: Realizarea activitatilor specifice Controlului calitatii - Training in conformitate cu instructiunea de control primita, realizare inspectie vizuala, identificare si izolare piese cu defecte de calitate Realizare activitati de rework (retus), activitati suport productie logistica Întocmirea rapoartelor aferente activitatii prestate. Realizarea productivitatii impuse de angajator Respectare program lucru, pauze, in conformitate cu regulamentul intern al angajatorului cat si al fabricii in care se va desfasura activitatea Beneficii: Pachet salarial lunar competitiv format din sal
Expert Quality Service

Angajam Controlor Calitate,​sculer Matriter Si Stivuitorist Pentru Fabrica Din Sector 3


Recrutam pentru fabrica din sectorul 3: -operator paletizoare -sculer matriter -controlor calitate -stivuitorist Program de lucru in ture. Salariu fix+ beneficii ( tichete de masa, spor de noapte, prime, bonusuri) Detalii la:
Randstad Romania
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 97 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.