Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Dona Logistica in Piatra Neamt

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Dona Logistica in Piatra Neamt

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dona Logistica in Piatra Neamt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dona Logistica in Piatra Neamt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Coordonator Farmacii Regiunea Moldova


Candidatul ideal Dona. Logistica isi mareste echipa!Cautam un coleg nou care sa se alature echipei noastre tinere si dinamice astfel incat sa construim impreuna succesul Dona. Logistica!Cautam persoane asemeni tie pentru pozitia de Coordonator Farmacii Regiunea Moldova, locat intr-unul dintre judetele Botosani, Neamt sau Vaslui.Ne-am dori sa fii absolvent al unei institutii de invatamant universitar, sa ai experienta in vanzari initiate (de preferat in piata farmaceutica) si sa vedem la tine: Orientare pe rezultate si cu focus pe realizarea obiectivelor trasate; Cunostințe bune dе utilizare a pachetului Microsoft Office (constituie criteriu eliminatoriu); Inteligență nativă, abilități de calcul matematic rapid, capacitate de analiză și sinteză a informațiilor; Bune abilități de comunicare, relaționare, persuasiune și negociere; Potential pentru abilitati de coordonare, planificare si organizare a unei echipe; Adaptabilitate/flexibilitate si gandire analitica; Spirit altruist, cu înclin
DONA. LOGISTICA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.