Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Dpd - Joburi Dpd

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Dpd - Joburi Dpd

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dpd si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dpd si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Curier Dpd Bragadiru


Angajam curier DPD cu experiență la depozitul din BRAGADIRU Cerințe: -Experienta în curierat constituie un avantaj -Permis categoria B , minim 1 an -Cazier judiciar curat ( fara antecende penale ) -Cazier auto curat -Domiciliu stabil în Bucuresti - Ilfov PROGRAM - Luni - Vineri 07:30 - pana la terminarea livrărilor și ridicarilor ! ZONE LIVRARE - Oraș BUCURESTI - sector 6 - zone în proporție de 95 % persoane fizice Seriozitate și promptitudine !!!
amdcurier

Lucru In Germania La Dpd Curierat


Angajam urgent soferi cat B in Germania la DPD in orasul Regensburg. Oferta angajatorului : salariu incepator 2000 E, contract de munca german cu posibilitate pe termen lung, haine de lucru, masina ramane la angajat. Asteptari de la angajator: - seriozotate, corectitudine, punctualitate. Constituie avans limba germana/ engleza. Pentru detalii:
DPD

Angajez Curier Dpd


Angajez șofer (curier) DPD pe zona tractorul vechii în brasov mai multe detalii la telefon nu răspund la mesaje.
tbo delivery solution srl

Loc De Munca In Germania La Dpd


Angajam urgent soferi cat B in Germania la DPD in orasul Regensburg. Oferta angajatorului: salariu net incepator 2000 E, contract de munca german cu posibilitate pe termen lung, haine de lucru, masina ramane la angajat. Asteptari de la angajator: seriozitate, corectitudine, punctualitate. Limba germana/ engleza constituie avans. Detalii la nr:
DPD

Angajare Dpd Curier Timisoara


Firma de curierat colete DPD CURIER angajaza in TIMISOARA livrare doar in oras pe duba 3,5 T. Angajam doar cu domiciliul in Timisoara.
DPD CURIER

Angajez Curier La Dpd!


Angajez curieir la DPD cluj napoca! Zona dispohibila.-Bulevardul Muncii! -Cartier Între lacuri Se lucreaza de Luni-Vineri! Salar atractiv! Pentru mai multe info contactati-ma!
DPD

Caut Sofer Curier Dpd- Germania


Oferim: Contract de muncă legal încheiat în Germania. Contribuțiile pentru asigurarea medicală plătite de către firmă. Cazarea asigurată în apropiere de depozit contra-cost. Scannerul este tradus în limba Română. Limba Germană nu este obligatorie. Salariu DPD : 1.800 Net - 2.100 Net ( În funcție de experiență ) Salariul îl primiți punctual pe data de 15 ale lunii. ( Cu posibilitate de avans saptamanal) Program de lucru: 8 ore + 1 oră pauză Luni-Vineri/Sambata cand este nevoie. Permis Categoria B. PENTRU DETALII SUNATI LA NR DE TELEFON DIN ANUNT
KROMS GROUP

Se Caută șoferi Germania Dpd


Se caut șoferi pentru curierat in Germania , angajator firma germana , salariu atractiv cu contrat de munca si suport in sistem , sistemul este in limba Romană , Mai multe detalii la Nr de telefon ,
VMD

Depozit Dpd-2023- Germania- Munchen


Cautam pentru firma colaboratoare din Germania, barbati cu varsta cuprinsa intr-e 18-50 de ani, conditie fizica buna, pentru munca in depozit incarcare descarcare colete si pachete. - Contract de munca oferit pe termen de 3-9 luni cu prelungire. -Cazare asigurat din partea firmei GRATUIT. - Salarizare de 12,43 brut/ora program de munca flexibil si pentru ore suplimentare, se lucreaza 6 zile din 7, 3 schimburi. Plecari in cateva zile de la inscriere. Nu se cere cunostinta de limba germana si nici vaccin Anti Covid Inscrierile se fac personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Mai multe detalii va oferim la nr de telefon intre orele 09:00-18:00 de luni-sambata.
Jobpartner2013

Angajez Soferi Dpd Germania 2000 Euro Net.​


Salut, angajez soferi DPD germania, ofer 2000 de euro net, si cazare la cerere(350 euro), cazari dotate fu tot ce va trebuie. Descriere job: Scanarea coletelor dimineata, incarcarea in masina, livrarea coletelor, ridicarea abholung-urilor, si lasarea abholungurilor inapoi la depozit. Masina se da acasa si se poate merge la supermarket etc unde aveti nevoie in jurul casei. De sarbatori vor fi bonusuri acordate, se acorda bonusuri de performanta si posibilitatea de a castiga extra livrand stopuri extra. Se poate lucra si sambata la alegere(jumatate de zi doar prio si express pakete 50 de euro/4 ore de munca) Lasati mesaj aici sau trimiteti-mi un cv pe email la:
Knob GMBH

Sofer Curierat Amazon/​dpd - 2600 Euro/​lunar


Oferim locuri de muncă pentru curierat în Germania! Partener Direct cu AMAZON & DPD Vă oferim: - Salariu începând de la 2.600 Brut/Lunar( Cu posibilitate de creștere în funcție de experiență și performanță ) + Bonusuri si prime lunare - Programul este de 8 ore - 9 ore pe zi/ 5-6 zile pe săptămâna - Se oferă cazare contra-cost . - Toate pachetele sunt deja pre-sortate pentru tururi fixe , trebuie doar să le livrați. - Livrarea coletelor către clienți cu un sistem de navigație inteligent care vă arată drumul direct la client. - 90 la sută dintre pachete cântăresc mai puțin de 4 kg. - Limba Germană nu este obligatorie. - Loc de muncă sigur într-o industrie orientată spre viitor și în creștere. - Atmosferă de lucru familiară și sprijin constant in orice situatie. - Autoutilitare moderne și noi pentru livrarea coletelor, precum și telefoane mobile ale companiei, încălțăminte de siguranță și uniforme. Cerințe: - Permis de conducere categoria B. - Seriozitate.
Kroms Group

Angajam Sofer Curierat Amazon Si Dpd In Germania


ATRIBUTII Transporta produsele societatii la domiciliul clientilor. Primirea si transmiterea coletelor. Respectarea programului de lucru legal stabilit şi folosirea integrală a timpului de muncă pentru îndeplinirea obligaţiilor de serviciu. Ridicarea continua a nivelului profesional in vederea realizarii sarcinilor de serviciu ce ii revin. Apararea si buna gospodarire a bunurilor proprietate a societatii. Respectarea secretului referitor la datele sau informatiile ce nu sunt date publicitatii sau in genreral nu trebuie divulgate persoanelor din afata societatii. Respectarea dispozitiilor privind accesul in locurile de munca unde intrarea este permisa numai inanumite conditii, nu va permite persoanelor straine accesul fara autorizare din partea conducerii CERINTE Cunoașterea limbii Germane nu este obligatorie; Experiența în Condus + Permis de conducere 12 Luni + ; Motivația și capacitatea de a lucra în echipă; Disponibilitate de a lucra pentru o perioadă mai lungă; Seriozitate; Oras de
Kroms Group

Se Cauta Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00-17:00, - cu domiciliu stabil Timișoara - salariu intre 2500 și 3500 lei. - se livrează pachete Mai multe detalii la telefon .
Dpd

Angajam Manipulanti Marfa Cluj


Firma de curierat angajeaza manipulanti marfa pentru depozitul din Cluj. Se ofera salariu atractiv si bonusuri in functie de realizari si implicare,tichete de masa, seriozitate si stabilitatea unui loc de munca pe termen lung. Pentru cei interesati, va rugam sa ne transmiteti un mesaj si va trimitem datele de contact ale Sefului de depozit cu care vezi discuta detaliile angajarii.
DPD

Angajez Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00 la 17:00 - domiciliu stabil in Timișoara - salariu între 2500 și 3500. - se livrează pachete. Mai multe detalii la telefon ...
DPD

Firma De Curierat Angajam Curier Cu Experienta


Firma de curierat din Onesti angajeaza curier. Cerinte - permis de conducere categoria B; - studii medii; - experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj; Descrierea jobului preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata; livreaza expeditiile in zona arondata; respecta standardele de calitate si procedurile de curierat. salariu motivant, program lejer, contract de munca perioada nedeterminata Pentru orice detaliu va rog sa sunati la
dpd

Depozit Logistică In Germania


Dpozit logistică in Germania zona Frankfurt
DPD

Se Cauta Curier Sofer (cat B)


Se caută șofer curier pentru Timișoara - permis categoria B - vechime permis minim 1 an - program luni-vineri de la ora 08:00-17:00, - cu domiciliu stabil Timișoara - salariu intre 2500 și 3500 lei. - se livrează pachete Mai multe detalii la telefon .
Dpd

Depozit Logistică


Angajam barbati la depozit de colete in Germania pentru scanare sortate încărcare descărcare începere imediata 11 net pe oră oferim transport din România cu reținere din salariu Mai multe detalii la
DPD

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 8500 RON/Luna

Angajam Agent Curier


DPD Targoviste angajeaza URGENT curier posesor carnet de conducere categoria B,bune abilități de relaționare și comunicare scris și verbal;adaptabilitate ,rezistenta la stres,orientare către client, prezenta agreabila;atenție distributiva, organizat, atenție la detalii. Descrierea jobului de curier: -preia plicurile și coletele de la clienți din zona alocata; -livrează expedițiile în zona arondata; -respecta standardele de calitate și procedurile de curierat; -încarcă și descarca expedițiile; -experienta intr-o firma de distribuție constituie un avantaj. Șalariu 2800 lei net. Contract de munca. Vârsta maxima 45 de ani. Rog contactare telefonica. Cerințe: -Experienta în curierat constituie un avantaj -Permis categoria B , minim 1 an -Cazier judiciar curat ( fara antecende penale ) -Cazier auto curat PROGRAM - Luni - Vineri 07:30 - pana la terminarea livrărilor și ridicarilor ! - zone în proporție de 95 % persoane fizice Seriozitate și promptitudine !!!
Dpd
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.