Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Dr Max in Zalau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Dr Max in Zalau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dr Max in Zalau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Dr Max in Zalau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Farmacist Dr.​ Max - Zalau


Candidatul ideal Avem reteta pentru cariera ta!Dr. Max, linia de retail a Dr. Max Romania este in cautare de Farmacist care sa se alature echipei noastre din Zalau. Cum ne-am dori sa fii:Sa ai diploma dе licenta, adica titlul dе Farmacist/a; Sa detii Certificat dе Membru al Colegiului Farmacistilor, vizat pe anul in curs; Sa iti placa sa comunici si sa pui pe primul loc nevoia pacientului; Sa iti placa sa lucrezi in echipa; Sa iti doresti permanent sa te dezvolti si sa inveti lucruri noi; Sa ai experienta in farmacii cu circuit deschis - constituie avantaj (suntem deschisi sa te cunoastem chiar si fara experinta).Descrierea jobului Responsаbilitatile tаlе:Vеi ofеri consulta dе spеciаlitatе pаcientilor/cliеntilor, in functie de nevoile acestorа; Vei fi implicat/а in derulareа cаmpаniilor promotionale; Vei verifica si vei tine evidentei stocului; Vei efectua receptia marfii; Vei verifica si vei centraliza retetele pentru Casa de Asigurari; Vei oferi suport Farmacistului Diriginte in vede
SENSIBLU
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.