Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

794 Locuri de Munca Fabrica - Joburi Fabrica

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

794 Locuri de Munca Fabrica - Joburi Fabrica

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fabrica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fabrica si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Fabrica angajeaza MUNCITORI NECALIFICATI


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Fabrica situata la Frasinu angajeaza MUNCITORI NECALIFICATI pentru reciclarea de aparatura electrica si electrocasnica.Munca consta in sortarea si dezmembrarea aparaturii electrice. Se ofera:- salariu pornind de la 3500 lei brut- tichete de masa in valoare de 40 lei/zi- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc dublu- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou. Program de lucru: 3 sau 2 schimburi, in functie de tipul de activitate desfasurata - 8h/zi.
FURNICA ZILIERA SRL

FABRICA DIN RAMNICU SARAT- ANGAJEAZA MANIPULANTI


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Fabrica din Ramnicu Sarat angajeaza MANIPULANTI. Cautam persoane muncitoare si serioase, care isi doresc un loc de munca stabil si de lunga durata.Constituie avantaj lucrul pe motostivuitor!!! Program de lucru: luni- vineri 7:00-16:00 (pauza masa) si 2 sambete/luna lucrate.Salariul porneste de la 3500 lei in mana.
FURNICA ZILIERA SRL

Responsabil Achizitii - Fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 LEI pe lună
Angajam RESPONSABIL ACHIZITII pentru fabrica din domeniul alimentar, situata in Ramnicu Sarat. Cautam o persoana serioasa, atenta , care a mai lucrat in domeniul achizitiilor. Program de lucru: luni- vineri . Se ofera: salariul pornind de la 4000 lei net + transport decontat.
FURNICA ZILIERA SRL

Manipulant /​ Motostivuitorist fabrica conserve


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Fabrica din domeniul alimentar angajeaza, pentru productia de conserve fructe si legume, MANIPULANT SI MOTOSTIVUITORIST. Se cauta o persoana isteata, atenta, dornica sa invete lucruri noi.Acesta va lucra direct cu inginerul de productie, respecta si aplica retetele de fabricatie.!!!! Este necesara experienta in domeniul alimentar si lucrul pe motostivuitor. Program : luni- vineri 7:00-16:00 ( 2 sambete/luna lucrate- 2 libere). Se ofera: salariul net cuprins intre 3500- 4000 lei.
FURNICA ZILIERA SRL

Strungar - fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Angajam STRUNGAR CU EXPERIENTA pentru fabrica din Buzau. Program de lucru: 8h/zi. Se ofera: salariul 6000 brut + tichete masa 35 lei/zi + decontare transport.
FURNICA ZILIERA SRL

Muncitori fabrica calificati si necalificati


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3700 până la 4600 LEI pe lună
Căutăm personal calificat/necalificate pentru o fabrică din București, Sector 3.Operator paletizareOperator producțieOperator amestec StivuitoristLăcătuș mecanicElectrician automatizare Sculer matrițer Cerințe:Studii mediiExperiența nu este necesară, se va dobândi Salariu 3700 -4600 netAl 13 salariu Bonuri de masa în valoare de 25 lei/zi Relații la telefonul afisat.
JURMY CONS FAYER SRL

Motostivuitorist Experienta - Fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 LEI pe lună
Angajam MOTOSTIVUITORIST cu calificare/ autorizatie ISCIR si experienta pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Program de lucru: in 2 sau 3 schimburi - 8h/zi. Se ofera:- salariu pornind de la 3800 lei brut- tichete de masa in valoare de 30 lei/zi- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc 200 la suta- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou.
FURNICA ZILIERA SRL

Sef de schimb fabrica de extrudare mase plastice - Bucuresti si lfov


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 7500 până la 7600 LEI pe lună
Intra Interim, agent de muncă temporară Autorizat de către Ministerul Muncii, activează pe piața de recrutare din 2018. Suntem prezenți atât in România, cât și în Franța, Belgia sau Germania pentru ca misiunea dvs să fie un adevărat succes!Angajăm sef de schimb - fabrică de extrudare țevi polietilenă pentru fabrica de extrudare țevi PEHD în Măgurele, județul Ilfov. Cerințe post:Studii superioare sau medii (liceu teoretic sau industrial)Cunoștințe operare P.C.Experiența dovedită în lucrul pe liniile de extrudere P.E.Abilități de a programa imprimanta și interpretarea datelor de cătreinstalația de gravimetrieAbilitatea de a preveni o defecțiune majoră a liniei de extrudereAbilitatea de a conduce o echipăAtribuții și responsabilități:Are în subordine toata echipa din schimbul în care lucreazăAre responsabilitatea producției pe tura pe care lucreazăAre obligația de a completa caietul de turaAre obligația de a face balanța materiei prime consumate și a produselor finite conforme,
HR Intra Interim SRL

Operator banda fabrica de biscuiti Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1600 până la 1800 EURO pe lună
Iti doresti un venit pe merit pentru munca depusa? Vino sa lucrezi in echipa noastra! Se cauta operatori banda la fabrica de biscuiti in orasele Frankfurt, Hamburg sau Stuttgard. Se lucreaza minim 40 ore pe saptaman cu posibilitatea de a face ore suplimentare . Cazarea este asigurata de angajator , salarizare de 1600-1800 eu/net in mana , contract de munca pe o perioada de 6 luni cu posibilitatea de prelungire. Pentru detalii nu ezitati sa ne sunati la telefonul afisat.
DEUSCHE SAISONARBEIT KRAEFTE SRL

Director De Vanzari Fabrica De Lapte


Candidatul ideal Candidatul Ideal pentru Postul de Director Vânzări - Fabrică de Lapte Fraher din localitatea Traian, comuna Cerna, judetul TulceaProfilul Candidatului:Experiență Relevantă:Minim 5-7 ani de experiență în vânzări, cu cel puțin 3 ani în poziții de conducere.Experiență anterioară în industria alimentară sau într-un domeniu conex este esențială; experiența specifică în industria lactatelor constituie un avantaj major.Abilități de Conducere:Demonstrate abilități de leadership și management al echipei de vânzări.Capacitatea de a motiva și de a dezvolta echipa pentru a atinge și depăși obiectivele de vânzări.Competențe Comerciale:Cunoștințe solide despre piețele de desfacere, canalele de distribuție și strategiile de vânzare.Abilitatea de a dezvolta și implementa strategii eficiente de vânzări și marketing.Orientare către Rezultate:Mentalitate orientată spre rezultate, cu capacitatea de a atinge și depăși targetele de vânzări.Abilitatea de a analiza datele de vânzări și de a l
FRAHER SRL

Inginer Productie - Fabrica Makita Eu


Candidatul ideal Studii superioare tehnice, absolventi Inginerie Electrica, TCM, Masini Unelte, Mecanica, Roboti Industriali. Cunostinte de limba engleza; Cunostinte desen tehnic, programe de proiectare (Auto Cad, Catia, Solidworks etc); Cunostinte despre hidraulica si pneumatica; Cunostinte CNC reprezinta un avantaj; Persoană centrată pe rezolvarea problemelor; Dispus la deplasări în tară si strainatate; Constitue avantaj experienta profesionala pe un post similar.Descrierea jobului Responsabil implementare de tehnologii; Implicare in procesul de productie- Asigura buna functionare a echipamentelor si intervine activ in cazul neconformitatilor; Responsabil de proiect (implementare flux productie - din faza de comisionare pana in cea de optimizare productie); Participa la programul de revizii al utilajelor; Gestioneaza piese de schimb si consumabile; Verifica, avizeaza si executa analize de costuri.Beneficii pentru angajatii nostri: Asiguram transportul gratuit O masa calda pe zi gratu
MAKITA EU SRL

Inginer Electronist,​ Fabrica De Volane


Candidatul ideal — Studii superioare tehnice;— Cunoştinţe de programare STEP 7 şi/sau TIA Portal, Sisteme Vision (Keyence, Wenglor, IFM), Roboti Industriali (Mitsubishi, Yaskawa, Kuka) - prezinta avantaj;— Experiență în depanarea, repararea, întreținerea echipamentelor de producție - prezintă avantaj;— Cunoştinţe de operare PC;— Cunoştinţe limba engleză – nivel conversațional;— Persoană cu spirit practic, dinamic, inovativ, abilităţi de comunicare şi lucru în echipă;— Inițiativă și adaptabilitate rapidă într-un mediu dinamic. Descrierea jobului — Întreţinerea echipamentelor din producţie;— Urmărirea menţinerii în parametri normali de funcţionare a echipamentelor în timpul programului de producţie;— Executarea programului de întreţinere preventivă a echipamentelor;— Participarea la revizii curente, revizii tehnice şi reparaţii capitale;— Implementarea de noi proiecte de îmbunătăţiri pentru echipamente.
JOYSON SAFETY SYSTEMS ARAD S.​R.​L.​

Mecanic Intretinere Fabrica


Candidatul ideal Experienta anterioara in domeniul intretinerii echipamentelor industriale.Cunostinte solide de mecanica si electrotehnica.Capacitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa.Atentie la detalii si orientare catre rezultate de calitate.Disponibilitate pentru program de lucru flexibil, inclusiv in weekend, daca este necesar.Descrierea jobului Descriere post: Mecanic IntretinereCompania noastra, Casa Antonie este in cautarea unui Mecanic de Intretinere pasionat si dedicat pentru a se alatura echipei noastre. Daca esti o persoana priceputa, cu experienta in domeniu si dornica sa lucreze intr-un mediu dinamic, atunci aceasta pozitie ar putea fi potrivita pentru tine.Responsabilitati principale:Realizarea operatiunilor de intretinere preventiva si corectiva a echipamentelor si utilajelor din cadrul companiei.Diagnosticarea si remedierea defectiunilor tehnice.Asigurarea bunei functionari a utilajelor conform standardelor de calitate.Colaborarea cu echipa de productie pent
A A EXPRODCOM SRL

It Application Administrator - Fabrica Makita Eu


Candidatul ideal Mandatory knowledge: Application implementation experience Program development experience in (C#, VBA, javascript, php, Excel macro, T-SQL) English Spoken/Written – medium Positive attitude towards workDescrierea jobului Deployment of applications for the entire company Application configuration and maintenance User management and permission management Application training for employees Creation and maintenance of documentationBenefit for our employees:Web-based education coursesFree minibus transportation from home to work and backOne free hot meal per dayBonus depending on performanceAdditional bonus, annuallyHoliday premiums, gifts for childrenJob stabilityLong-term financial stabilityAccommodation Facilities (https://makitajobs.ro/facilitati-cazare/)
MAKITA EU SRL

Responsabil Clienti Fabrica Arad


Candidatul ideal - studii superioare finalizate, de preferat;- experienta in vanzari reprezinta un avantaj;- abilitati de negociere si persuasiune;- abilitati de comunicare si relationare;- abilitati de calcul matematic;- ambitie, perseverenta, competitivitate;- orientare catre client si catre rezultat;- cunostinte operare PC - Word, Excel;- persoana fara alte obligatii profesionale: job secundar sau firma proprie;- posesor carnet conducere categ. B;- persoana cu potential pentru dezvoltare profesionala;- pot aplica si candidatii din zonele adiacente;- pot aplica si candidati fara experienta, dar care au o atitudine de invingator.Descrierea jobului ​- job-ul nu implica deplasarea la clienti, ci intapinarea celor ce sosesc la fabrica;- reprezinta interesele comerciale ale Companiei si partenerilor;- mentine relatiile cu clientii existenti;- realizeaza prezentari ale produselor si serviciilor companiei, oferind informaţii tehnice;- negociaza si incheie contracte si acorduri de plata si s
SYMMETRICA SRL

Sef Schimb Productie – Fabrica De Medicamente


Candidatul ideal Cerinte:inginer chimist, chimist, farmacist, biochimist•experienta in activitatea de producţie produse medicamentoase reprezinta un avantaj;• disponibilitate de lucru in trei schimburi;•abilităţi de planificare, organizare şi coordonare;•cunosţinţe operare PC;•capacitate de decizie pe solutii tehnice;•capacitate de decizie rapida in situatie critica sau majora;•capacitate de comunicare si spirit de echipa;•spirit de observatie, rigurozitate.Descrierea jobului •organizeaza, coordoneaza, planifica si controleaza activitatea de productie pentru un flux de fabricatie, cu respectarea cerintelor GMP si EHS•defineste sarcinile si verifica indeplinirea acestora•valorifica la maxim resursele umane si echipamentele pentru indeplinirea planului de productie;•este responsabil de coordonarea activitatii angajatilor din zona de productie alocata;•responsabilitate pentru utilizarea corecta si economica a mijloacelor de protectie si a altor materiale in vederea minimizarii costurilor.
INFOMED FLUIDS SRL

Operator Microdozare (fabricare Nutreturi Combinate)


Candidatul ideal Pentru fabrica de furaje pentru animale Cargill din Șura Mică recrutăm Operator Microdozare.Obiectivul postuluiPregatirea microingredientelor in vederea mixarii, receptia si evidenta stocurilor de microingrediente si obtinerea produselor finite, prin respectarea retetelor de fabricatie cu respectarea indicatorilor de calitate si cantitateCerințe Studii medii tehnice Cunoștințe operare PC Experiență într-un post similar minim 12 luni (este un avantaj)Descrierea jobului Efectueaza dozarea microingredintelor conform instructiunilor de lucru Receptioneaza, depoziteaza si face inventarul zilnic al microingredientelor Efectueaza lucrari de curatenie si pastreaza curatenia in spatiul de productie in care isi desfasoara activitatea Verifica zilnic valabilitatea loturilor de materii prime pe care le foloseste.Conditii de lucru Program de lucru în ture: 8h/zi, Luni-Vineri Contract de muncă pe perioadă nedeterminatăBeneficii Abonament servicii medicale private și asigurare de via
CARGILL AGRICULTURA SRL

Director Fabrica


Scurta descriere a companiei Cerinte 3 – 5 ani experiență într-un post similar, de preferat companie de producție;Cunoștințe bune despre principiile de business și de management (bugetare, planificare strategică, alocare resurse, resurse umane, managementul echipelor, etc.);Cunoștințele tehnice reprezintă un avantaj;Vorbitor fluent de limbă engleză;Permis de conducere cat B;Persoană orientată către oameni, cu foarte bune abilități de luare de decizii, capacitate de gestionare a conflictelor, de planificare și gândire analitică și strategică. Responsabilitati Planifică, organizează, coordonează întreaga activitate de producție la nivel local (fabrica din București) și se asigură de atingerea obiectivelor cantitative și de calitate setate;Se implică activ în procesele de recrutare, integrare, instruirea periodică și evaluarea colegilor din subordine;Implementează strategia pe termen mediu și lung a activității de producție – optimizări fluxuri, creșterea capacității de producție, investi
Salesianer

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 9000 RON/Luna

Fabrica De Mobila Din Stefanesti Angajeaza


Candidatul ideal Fabrica din Stefanesti Arges cauta canditati pe posturile de:-vopsitor-operator la masina de CNC-operator la masina de cantuit-operator la masina de debitat pal-muncitori necalificati-desenator tehnic(proiectant)Se cere experienta in vopsirea si pregatirea suprafetelor,amestecarea si aplicarea vopselei,prelucrarea lemnului,cunoasterea programului AUTOCAD sI COREL(cunostinte tehnice),pregatirea echipamentului(CNC),programarea si monitorizarea procesului(CNC),intretinerea echipamentului.Descrierea jobului Se cere experienta in vopsirea si pregatirea suprafetelor,amestecarea si aplicarea vopselei,prelucrarea lemnului,cunoasterea programului AUTOCAD sI COREL(cunostinte tehnice),pregatirea echipamentului,programarea si monitorizarea procesului,intretinerea echipamentului.
HERIVA KITCHEN S.​R.​L.​

Operator La Fabricarea Berii - Brasov


Candidatul ideal · Studii medii (liceu sau scoală profesională) – calificarea sau experiența în domeniu reprezintă un avantaj;· Cunoștințe și abilități de operare pe calculator;· Bune abilitați de comunicare și de lucru în echipa, spirit de inițiativă și abilități de învățare;· Capacitate de adaptare rapidă la solicitările specifice postului;· Disponibilitatea de a lucra în schimburi (3 schimburi) și în program de tură continuă; · Corectitudine și seriozitate;· Disponibil de a efectua muncă fizică normală.Descrierea jobului Activitățile de control și autocontrol ale procesului sunt efectuate corespunzător; Exploatarea optimă a echipamentelor și utilajelor pentru desfășurarea în conditii normale a procesului tehnologic; Urmărește încadrarea parametrilor cantitativi/calitativi ai procesului și ai produsului conform specificațiilor prescrise; Comunică eficient cu echipa și coordonatorii de schimb, informandu-se reciproc asupra modificărilor, problemelor apărute. Pachet oferit: • Contract
URSUS BREWERIES SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 794 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.