Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca FAN Courier in Arad

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca FAN Courier in Arad

Cauta printr-o varietate mare de joburi FAN Courier in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi FAN Courier in Arad si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manipulant Marfa (arad)


Candidatul ideal Persoana serioasa, constiincioasa si de incredere; Rezistenta la munca fizica presupusa de manipularea marfii din depozit, descarcare/incarcare; Abilitati de comunicare orala si scrisa, capacitatea de a comunica si de a a avea relatii de colegialitate cu ceilalti angajati; Corectitudine si seriozitate; Spirit de observatie dezvoltat; Cunostinte de incarcare, manevrare si descarcare a marfii in conditii de siguranta; Adaptare la schimbare, dinamica in stilul de munca, initiativa, corectitudine.Descrierea jobului Incarcarea si descarcarea expeditiilor din masinile curierilor; Verificarea numarului expeditiilor (coletelor) ce urmeaza a fi incarcate/descarcate; Scanarea tuturor expeditiilor.
FAN COURIER EXPRESS SRL

Fan Courier Arad Angajeaza Operator Pc


Obiectivul postului: - introducere și prelucrare date în sistemul FAN - preluare solicitari clienți pe mail și telefonic Cerințe: - absolvent studii medii sau superioare - cunoștințe operare PC: Excel, Word, Outlook - orientare către client - persoana bine organizata, responsabila, atenta la detalii, comunicativa și cu spirit de echipa. Pentru mai multe detalii sunați la între orele 09:00 - 17:00
courier service express srl

Fan Courier Arad Angajeaza Agenti Distributie Colete Si Manipulant Marfa


Dacă ești în căutarea unui loc de munca stabil și dorești sa îți dezvolți abilitățile de comunicare te așteptăm la un interviu pentru a ne cunoaște mai bine. Posturi disponibile: 1. Courier Oferim: - salar atractiv - tichete de masa - contract de munca pe perioada nedeterminata Cerințe: - permis categoria B de minim un an de zile - cazier judiciar curat - rezistenta la efort Angajările se fac pe bază de interviu cu programare telefonică în prealabil la numărul de telefon
courier service express

Manipulant Marfa - Hub Arad


Responsabilitati: - Scanarea masinilor la intrarea si iesirea din rampa de descarcare; - Descarcarea si presortarea expeditiilor; - Scanarea expeditiilor si consolidarea acestora pe destinatii; - Presortarea expeditiilor; - Punerea coletelor pe banda de sortare. Beneficii: - Salariu atractiv; - Tichete de masa; - Transport gratuit; - Bonus de performanta.
FAN Courier

Angajam Curieri


Angajăm curieri pentru depozitul Fan Courier din Arad. Postul presupune livrarea ridicarea coletelor si plicurilor catre persoanelor fizice si juridice. Oferim: - salariu atractiv - tichete de masa - condiții bune de muncă Cerințe: - permis categoria B minim 1 an - cazier judiciar curat Angajările se fac pe bază de interviu cu programare telefonică în prealabil la nr de tel .
FAN Courier Expres
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.