Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

32654 Locuri de Munca Fara Experienta - Joburi Fara Experienta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

32654 Locuri de Munca Fara Experienta - Joburi Fara Experienta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Croitoreasă cu experiență în retușări,​ modificări


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 2800 LEI pe lună
Retușier confecții preluare articole si retușarea acestoraPloiești Salariu : 2200 net + comision , carte de munca perioada nedeterminata6 ore/zi , in 2 schimburi + pauza2 sâmbete / lunaVÂRSTA POATE FI PESTE 45 ANI2 POSTURI DISPONIBILEVOLUM FOARTE MIC DE MUNCAConditii : Utilaje noi ( liniara, triploc ), salariu,bonuri de masa Cerinte : experienta, atentie la detalii, serioasă Responsabilitati : preluare articole curățătorie si retușarea acestora : scurtat,stramtat, schimbat fermoar, etc.
S.C.Spalatorescu S.R.L.

Electrician fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4046 până la 4600 LEI pe lună
Angajam Electrician/ Lacatus Mecanic/ Sculer matriter pentru fabrica producatoare de sticla.Locatie: Bucuresti, Sector 3 Cerinte: Calificare de Electrician/ Lacatus Mecanic/ Sculer matriter + dorinta de invatare si dezvoltare (nu este necesara experienta) Se poate lucra un singur schimb sau 3 schimburi. Se ofera:Salariu: 4046 LEI NETContract pe perioada nedeterminata;Training gratuit;Bonuri de masa: 25 lei/zi lucrataPrima de Craciun - 1 salariu( 4046 Ron Net)Prina de Paste si Prima de Vacanta- 1/2 din salariu25 zile concediu odihna/an
Randstad Romania

Mecanic fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3700 până la 4200 LEI pe lună
Recrutam Sculer Matriter (este acceptata calificare de Prelucrator prin aschiere, Lacatus mecanic, Operator CNC, Strungar, Mecanic, Lacatus Mecanic), pentru fabrica producatoare de sticla, din Sectorul 3, Bucuresti. Program: 2 schimburi- 5 zile cu 2 libere(L-D) Cerinte: Calificare de Strungar/Frezor/ Prelucrator prin aschiere/ Mecanic/ Lacatus Mecanic Responsabilitati:- execută operații de lăcătușerie și cizelură:- lucrări cu biaxul pentru lustruirea matrițelor;- operații de trasare, găurire și filetare;- lustruire pe mașini de lustruit a tuturor anexelor setului de matrițe. Beneficii:Salariul NET: 3700 LEI ( este inclus sporul de foc continuu, deoarece se lucreaza in 2 ture)Bonuri de masă 25 lei/zi lucrataBonus Crăciun 1 salariu Net,Bonus Paște jumatate din salariul Net,Bonus Vacanță jumatate din salariul Net;Asigurare medicala privataContract pe perioada nedeterminata+ alte beneficii
Randstad Romania

Muncitori cu experienta in Amenajari interioare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4500 LEI pe lună
DescriereSocietate cu experienta pe piata Constructiilor civile si industriale, cu proiecte in derulare, angajeaza Muncitori cu EXPERIENTĂ in AMENAJARI INTERIOARE in Constructii civile (Case, Cladiri, etc.) . AVANTAJE :- Salariu cu plata la ora, se plateste de 2 ori/luna, bani in mana;- Orele suplimentare se platesc ( pt urgente).- Program lucru: 8 ore, L-V . Sambata nu se lucreaza- Lucrarile se desfasoara DOAR in Galati .- Carte de munca pe perioada nedeterminata;- Se lucreaza un singur schimb;- Avem de lucru si IARNA !!!- Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici ! CERINTE Candidat:- experienta minim 3 ANI in AMENAJARI INTERIOARE Case , Cladiri ;- certificat calificare in domeniu ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu);- sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui- prezenta la timp la lucru , in conditii apt de munca (fara urme de alcool);- domiciliu in Galati/apropiere ( NU oferim cazare);- dorinta de munca ;- initiativa la locul de munca;- capacitate de lucru in echipa;-
EKOEDGES SRL

Zidari - tencuitori cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4500 LEI pe lună
DescriereSocietate cu experienta pe piata Constructiilor civile, industriale si generale isi mareste echipa si angajeaza ZIDARI-TENCUITORI cu experienta pentru lucrari in Galati. CANDIDATUL IDEAL:- sa aiba minim 5 ani experienta in specialitatea postului solicitat;.- calificare in domeniul constructiilor ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu);- sa citeasca PLANUL CONSTRUCTIEI ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu)- sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui;- Sa fie Apt de Munca;- dorinta de munca;- capacitate de lucru in echipa;- seriozitate si respect;- domiciliu in Galati/apropiere. Oferim :- Salariu motivant se castiga in functie de orele lucrate, cu plata la ora, se incaseaza de 2 ori/luna, bani in mana ;- SALARIUL SE PLATESTE FARA NICI O INTARZIERE !!!- LUCRARILE SE DESFASOARA DOAR IN GALATI !- Orele suplimentare se platesc ( pt urgente).- Program lucru: 8 ore, L-V . Sambata nu se lucreaza- Se lucreaza un singur schimb;- CARTE DE MUNCA ;- Avem de lucru si IARNA !!!- Pos
EKOEDGES SRL

Operatori confecţioneri fără experienţă


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2300 până la 2500 LEI pe lună
Daca iti cauti un loc de munca, dar nu ai experienta, se recruteaza Operatori Confectioneri, fara experienta Oferim:Contract de muncă pe perioada nedeterminata;Salariu mediu lunar in cuantum de 2350 lei net (tichete de masa in valoare de 30 RON/ zi lucrata, inlcuse);Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de 8 Martie, Paste, Craciun, la valoare maxima;Bonusuri lunare in functie de performante;Bonus de fidelitate (1 salariu, 2 salarii, 3 salarii), in functie de vechimea in companie;Transport gratuit la si de la locul de muncă;Asigurarea pranzului - 1 sandwich/zi.
JOB HUNTING TRADE SRL

Ospatar cu Experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2400 LEI pe lună
Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant cunoscut din Buzau, situat in zona centrala. Program de lucru: 2 zile lucrate- 2 zile libere. Salariul porneste de la 2400 lei net + alte beneficii
FURNICA ZILIERA

Finisori cu experienta - Fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 LEI pe lună
Angajam FINISORI CU EXPERIENTA pentru fabrica din Buzau. Program de lucru: luni - vineri 8h/zi. Se ofera: salariul pornind de la 3200 net + tichete masa 30 lei/zi + alte sporuri.
FURNICA ZILIERA

Vanzatoare cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Angajam VANZATOARE CU EXPERIENTA pentru magazin de mercerie, materiale textile si accesorii croitorie Cerinte:- Studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat- Experienta in domeniul vanzarilor de min. 1 an- Cunostinte de utilizare a calculatorului si navigare pe internet. Program de lucru: luni- vineri 9:00-18:00sambata 9:00- 14:00duminica 9:00-13:00.Un week-wend se lucreaza- un week-end este liber. Salariul net 2500 lei.
FURNICA ZILIERA

DEVIZIER cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 LEI pe lună
Angajam DEVIZIER cu experienta pentru firma de constructii cu sediul in Buzau. Candidatul ideal:- Studii superioare absolvite / cursuri în domeniu;- Cunoaște legislația în domeniul;- Cunoștințe foarte bune PC (pachetul Office etc.), program de devize;- Foarte bune abilități de comunicare;- Abilități de organizare și planificare a activității proprii. Descrierea jobului:- Întocmește baze de prețuri, încadrează cantitățile de lucrări în articole de deviz,- Intocmește devize și situații de plată, calculează costul final al investiției, consumurile specifice ale acesteia, stabilind în timp real încadrarea în graficele de lucrări a investiție;- Întocmește solicitări de: clarificări, contestații, elaborarea de răspunsuri la solicitările de clarificări primite din partea comisiilor de evaluare; Întocmește buget pentru lucrările câștigate;- Colaborează ori de câte ori este nevoie cu specialiștii din cadrul departamentului tehnic, al departamentului de urmărire a producției, cu șefii punctelor
FURNICA ZILIERA

Muncitori Constructii cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Angajam MUNCITORI IN CONSTRUCTII cu experienta in fierarie, dulgherie, finisaje, zidarie, tencuiala pentru lucrari in Covasna. Se ofera: salariul pornind de la 3500net + diuna + transport si cazare asigurate + ore suplimentare platite separat. Program de lucru: 8h/zi.
FURNICA ZILIERA

AJUTOR BUCATAR cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Angajam AJUTOR DE BUCATAR CU EXPERIENTA pentru restaurant situat in zona centrala din Buzau. Cautam o persoana serioasa, muncitoare, atenta, care a mai lucrat in bucatarie. Salariul porneste de la 2500 net + alte beneficii.Program de lucru: in ture. Salariul il discutam la interviu.
FURNICA ZILIERA

Cofetari-patiseri cu EXPERIENTA


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3900 până la 5200 LEI pe lună
Cofetarie din Pitesti angajam cofetar-patiser cu experiența. Salariu 5000 de lei net.Avem 3 posturi disponibile. Pentru detalii va rog sa ne contactați la numărul de telefon din anunț!
ISABELLE INTERNATIONAL SRL

Ospatari Cu Experienta


Candidatul ideal Cautam colegi cu:- experienta similara- atitudine pozitiva- abilitati de organizare- bune abilitati de comunicarea verbala si non-verbala- corectitudine si responsabilitate personala :)Descrierea jobului Ce iti ofera toata lumea si iti oferim si noi:- venituri motivante- locatie ultra-centrala - > la 1 minut de statie metrou Universitate- masa asigurata- bonusuri- discounturi in restaurantele din grup- program echilibrat.Daaaar…..noi te provocam sa iti construiesti o cariera in industria ospitalitatii.Tu vino cu dorinta de dezvoltare si noi iti oferim sustinere pentru cresterea ta profesionala si personala!In plus, tocmai am schimbat cafeaua. Ti-o oferim gratuit, de la prima intalnire, sa ne spui ce parere ai.Iar daca vii la interviu cu un prieten si va angajati amandoi, primiti un bonus din partea noastra! :)
FREEN RESTAURANT

Strungar cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 4400 LEI pe lună
Angajam STRUNGAR clasic cu EXPERIENTA pentru firma situata in Buzau. Program de lucru: luni- vineri 8h/zi. Salariul intre 4000-4400 net.
FURNICA ZILIERA

Contabil Cu Experienta


Candidatul ideal Cerinte: studii superioare in economie, contabilitate, financiar sau un domeniu similar; (daca este relevant) minim 2 ani experienta in domeniu; cunostinte solide in domeniul financiar-contabil, precum si despre legislatia relevanta; operare software contabilitate: SAGA, operare PC; cunostinte despre legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil.Descrierea jobului Responsabilitati: verifica si prelucreaza zilnic documentele contabile (ex. facturi furnizori, chitante, extrase de cont, registru de casa, facturi clienti, ordine de plata); ntocmire rapoarte financiare, situatii de analize fiscale sau contabile; verifica corectitudinea si legalitatea intocmirii documentelor fiscale cu care lucreaza; activitati de resurse uname si salarizare; verifica corectitudinea si legalitatea intocmirii documentelor fiscale cu care lucreaza; verifica lunar toate inregistrarile contabile, asigurandu-se de corecta componenta a tuturor soldurilor din balanta; elaboreaza rapoart
PAJURCA METAL GROUP

Electricieni cu experienta pentru lucrari in Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2100 până la 2400 EURO pe lună
Angajăm Electricieni pentru lucrări în Germania.Lucrările sunt pentru magazine, hoteluri, spitale, școli, clădiri birouri, fabrici. Cerințe:-studii de specialitate absolvite;-3+ ani experiență practică ca electrician;-cunoștințe de lucru după plan;-limba engleză la nivel mediu/ avansat (obligatoriu);-permis de conducere cat. B (avantaj);-persoană dinamică, motivată, responsabilă, autonomă. Beneficii:- salariu de început 11 - 12 Euro net/ oră;-program de lucru full time;-cazarea și transportul intern în Germania asigurate gratuit;-angajare cu contract în România, detașare cu formularul A1;-contract pe perioadă nedeterminată;-asigurare medicală și echipament de lucru;-asistență permanentă din partea angajatorului. Responsabilități:-execuția instalațiilor electrice, tensiune joasă și medie;-trasare de cabluri electrice și montaj panouri electrice;-controlul și revizia instalațiilor electrice conform planului.
InterJobs

Contabil/​a Cu Experienta


Candidatul ideal Suntem încântați să anunțăm că ne extindem echipa și căutăm un coleg/a să ni se alăture. Compania noastra caută pe cineva cu experiență în domeniul contabilității și finanțelor, care să fie pasionat de munca sa și să fie dispus să se adapteze nevoilor noastre într-un mediu de lucru dinamic. experienta intr-o pozitie similara de cel putin 5 ani studii superioare economice finalizate bune cunostinte in domeniul contabilitatii bune cunostinte in domeniul fiscalitatii bune cunostinte de operare PC (Excel, Word) reprezinta un avantaj cunoasterea softurilor financiar-contabile, Win Mentor, SAGA capacitate foarte buna de relationare si comunicare abilitati de organizare si planificare meticulozitate si acuratete spirit analitic, capacitate de lucru in echipa seriozitate, responsabilitate, dedicareDescrierea jobului inregistrarea operatiunilor contabile in programul de contabilitate; intocmirea declaratiilor lunare catre autoritati si transmiterea documentelor specifice; reali
ROVANDA TRANSPORT

Sofer Tir Cu Si Fara Experienta


Candidatul ideal Sofer TIR CU si FARA EXPERIENTANoi conditii de angajare la DE ROOY: soferi trafic international C+E, CU si FARA experinta – detalii in anuntEuropean leader in custom made transports and logisticsSuntem lider pe piata europeana de transport de autocaminoane si tractoare agricole. Printre clientii nostri se numara DAF, Volvo, Man, Renault, Scandia, Iveco, Mercedes-Benz, CNH, JCBCauti provocari? alatura-te noua!Angajam Soferi trafic international cu si fara experienta C+EDescrierea jobului Sofer TIR CU si FARA EXPERIENTAOferim:Serviciu timp de 4 saptamani in strainatate si o saptamnaa liberaContract de muncaTraining profesional pe specificul activității noastre, în OlandaTansport cu avionulSalariul competitiv, între 2300-2900 euro net, în funcție de experiența cu C+ESolicitam:Permis de conducere categotii C+ECartela conducatorului autoCertificat de pregatire profesionala a conducatorului autoVă rugăm să transmiteți CV-urile și documentele solicitate la adresa de e-mail: d
DE ROOY POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Terapeut Aba Fara Experienta In Weekend


Candidatul ideal Terapeut ABA de WeekendCăutăm absolventă sau studentă a Facultății de Psihologie sau Psihopedagogie Specială, cu sau fără experiență, care să lucreze in WEEKEND (sâmbătă şi duminică) ca terapeut ABA cu o fetiță de 3 ani veselă și sensibilă cu mare potential de recuperare din spectrul autist.Persoana trebuie să fie nefumătoare, punctuală, energică, cu o fire pozitivă, veselă, distractivă, vorbăreaţă, dezinvoltă, răbdătoare, perseverentă, cu idei flexibile, să iubească să lucreze cu copiii, fără reţineri în "a se prosti" în faţa unui copil si care să fie dedicată atât fetiței cât și studiului.Descrierea jobului Programul de lucru este part-time, de 6 ore / zi, sâmbătă şi duminică, pe schimburi, la domiciliul familiei din zona centrală a Clujului, de la ora 8:00 la ora 14:00 sau 14:00 la 20:00, alternativ. De asemenea, terapeutul va trebui sa participe saptamanal (in oricare din zilele de luni pana vineri), la 4 ore de training profesional asigurat gratuit de familie intr
CRE I.​ VICTORIA CABINET MEDICAL DE ENDOCRINOLOGIE,​ DIABETOLOGIE PEDIATRICA,​ PEDIATRIE SI ECOGRAFIE ENDOCRINA
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.