Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

23661 Locuri de Munca Fara Experienta - Joburi Fara Experienta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

23661 Locuri de Munca Fara Experienta - Joburi Fara Experienta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Fara Experienta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

BONA cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam o BONA CU EXPERIENTA, serioasa, rabdatoare, atenta la nevoile celor doi copii in varsta de 2 ani si 8 luni, fetita si baietel. Programul de lucru: 13:00-19:00.Copii merg la gradinita pana la ora 16:00.
FURNICA ZILIERA

Vanzatoare cu experienta MERCERIE


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Angajam VANZATOARE CU EXPERIENTA pentru magazin de mercerie, materiale textile si accesorii croitorie Atributii:- Serveste clientii, atat voluntar cat si la solicitarea acestora, comportament politicos, civilizat si profesional;- Inregistreaza toate produsele vandute pe casa de marcat din dotare si elibereaza bonurile fiscale;- Intocmeste facturi la cererea clientilor;- Preia si finalizeaza comenzile on line sosite pe site-ul magazinului;- Completeaza standurile din dotare cu produse;- Mentine aspectul ordonat al vitrinelor, ori de cate ori este necesar,- Intocmeste necesarul de marfa pentru produsele terminate. Cerinte:- Studii medii finalizate cu diploma de bacalaureat- Experienta in domeniul vanzarilor de min. 1 an- Cunostinte de utilizare a calculatorului si navigare pe internet. Program de lucru: luni- vineri 9:00-18:00sambata 9:00- 14:00duminica 9:00-13:00.Un week-wend se lucreaza- un week-end este liber. Salariul net 2500 lei.
FURNICA ZILIERA

Electromecanic si Electrician fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutam Electromecanic si Electrician pentru fabrica producatoare de sticla.Locatie: Bucuresti, Sector 3 Cerinte: Calificare de Electromecanic sau Electrician + dorinta de invatare si dezvoltare (nu este necesara experienta) Se poate lucra un singur schimb sau 3 schimburi. Se ofera:Salariu: 4046 LEI NETContract pe perioada nedeterminata;Training gratuit;Bonuri de masa: 25 lei/zi lucrataPrima de Craciun - 1 salariu( 4046 Ron Net)Prina de Paste si Prima de Vacanta- 1/2 din salariu25 zile concediu odihna/anSalariul cu sporuri: 5381 Ron NET
Randstad Romania

Lacatusi confectii metalice cu sau fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 până la 6000 LEI pe lună
Descrierea postuluiFirma straina angajam lacatusi confectii metalice cu sau fara experienta Descrierea postuluiAngajam lacatusi confectii metalice , lucru in hala din ConstantaTransport asigurat pe o raza de 40km in jurul orasului Constanta si din orasul FetestiIncepatorii selectati vor beneficia de training platit.Se acorda bonusuri de productie considerabile care pot ajunge si la valoarea a inca unui salariu lunar. Cerințele postuluiPersoana harnica, serioasa! Responsabilitățile postuluiAsamblare structuri si echipamente metalice.
Prodis EST SRL

Ospătar cu experiență


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 LEI pe lună
Angajam OSPATAR CU EXPERIENTA pentru locatie cu renume din Buzau. Program de lucru: in ture. Salariul: porneste de la 2000 net - in functie de experienta avuta + alte beneficii.
FURNICA ZILIERA

Electrician cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 LEI pe lună
Angajam ELECTRICIAN CU EXPERIENTA. Cerinte: experienta si disponibilitate pentru deplasari. Se ofera: salariul pornind de la 3800 net + diuna (40 lei/zi) + masa asigurata +transport si cazare + asigurare privata de sanatate.
FURNICA ZILIERA

MENAJERA cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam o doamna cu experienta si referinte, pentru curatenia generala a unei case situata in zona centrala din Buzau. OBLIGATORIU experienta in menaj in case!!! Program: 2 ori/ luna.
FURNICA ZILIERA

Instalator cu experienta și Instalator incepator


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4500 LEI pe lună
Descrierea postuluiSocietatea angajeaza instalator cu experienta și incepatorSalariu motivantBonuri de masa Cerințele postului Experienta in domeniu de minim 2 ani.Executia instalatiilor de incalzire, canalizare, sanitare, alimentare cu apa, climatizare, stingere incendiu Responsabilitățile postului Executia instalatiilor de incalzire, canalizare, sanitare, alimentare cu apa, climatizare, stingere incendiu
Tyramis INSTAL SRL

Sofer B experienta 1500e luna


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1500 până la 1600 EURO pe lună
Angajam sofer cat b cu experienta pe Comunitate pentru a conduce duba transporturi generale.Pașaport, carnet minim 3 ani disponibil ptr a lucra 2 luni cu 2sapt acasă.Oferim 100e avans la plecare ptr cheltuieli. Detalii la numarul de telefon afisat.
Transport Expres Mycygan srl

Lacatus Mecanic cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 LEI pe lună
Angajam LACATUS MECANIC CU EXPERIENTA pentru companie ce executa structuri si confectii metalice de orice complexitate, produse conform cerintelor clientului, elemente pentru constructii metalice. Se cere:- calificare in domeniu- cunostinte desen tehnic- experienta pe un post similar. Program de lucru: luni- vineri 8h/zi. Se ofera: salariu motivant pornind de la 3200 net - in functie de experienta.
FURNICA ZILIERA

CONTABIL contabilitate primara /​ cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Angajam CONTABIL CONTABILITATE PRIMARA cu experienta pentru restaurant din Buzau situat in zona centrala. Se cere:- absolvent studii in domeniu- experienta pe un post similar- cunostinte Pc- seriozitate. Se ofera: salariul porneste de la 2500 net- in functie de experienta avuta. Program de lucru: 8h/zi luni- vineri. Pentru detalii puteti veni la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj.
FURNICA ZILIERA

DEVIZIER cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 LEI pe lună
Angajam DEVIZIER cu experienta pentru firma de constructii cu sediul in Buzau. Candidatul ideal: - Studii superioare absolvite / cursuri în domeniu;- Cunoaște legislația în domeniul;- Cunoștințe foarte bune PC (pachetul Office etc.), program de devize;- Foarte bune abilități de comunicare;- Abilități de organizare și planificare a activității proprii. Descrierea jobului: - Întocmește baze de prețuri, încadrează cantitățile de lucrări în articole de deviz,- Intocmește devize și situații de plată, calculează costul final al investiției, consumurile specifice ale acesteia, stabilind în timp real încadrarea în graficele de lucrări a investiție;- Întocmește solicitări de: clarificări, contestații, elaborarea de răspunsuri la solicitările de clarificări primite din partea comisiilor de evaluare; Întocmește buget pentru lucrările câștigate;- Colaborează ori de câte ori este nevoie cu specialiștii din cadrul departamentului tehnic, al departamentului de urmărire a producției, cu șefii punctelo
FURNICA ZILIERA

Operatori confecţioneri fără experienţă


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2300 până la 2500 LEI pe lună
Daca iti cauti un loc de munca, dar nu ai experienta, se recruteaza Operatori Confectioneri, fara experienta Oferim:Contract de muncă pe perioada nedeterminata;Salariu mediu lunar in cuantum de 2500 lei net (tichete de masa in valoare de 30 RON/ zi lucrata, inlcuse);Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de 8 Martie, Paste, Craciun, la valoare maxima;Bonusuri lunare in functie de performante;Bonus de fidelitate (1 salariu, 2 salarii, 3 salarii), in functie de vechimea in companie;Transport gratuit la si de la locul de muncă;Asigurarea pranzului - 1 sandwich/zi.
JOB HUNTING TRADE SRL

Consultant Turism cu experienta - Part Time 6h


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1500 până la 2100 LEI pe lună
Criterii minime pentru aplicare : Studii superioare finalizate sau in curs de finalizare - specializarea turism reprezinta un avantajBuna cunoastere a gramaticii si a comunicarii verbale a limbii romaneExperienta minim 1 an in agentie de turism ; Limba engleza - nivel avansatAtitudine proactiva, deschisa la sugestii, empatica, dornica de dezvoltareDorinta de a lucra in echipa si responsabilitate, MultikaskingAbilitati de convingere si ofertare a optiunilor alternativeRapiditate in operativitatea cu sistemele de rezervari / mail / telefon / chat Descrierea jobului: Ofertarea si promovarea produselor de pachet charter, croaziere, zboruri, cazare, transfer, parcuri distractie intr-un mod atractiv si profesionistÎntocmirea si înregistrarea documentelor contabile si ale contractelor conform procedurilor interneUtilizarea sistemelor proprii de rezervari ale agentiei si a altor sisteme de rezervarePastrarea evidentei vanzarilor structurate pe destinatii si natura serviciilor oferiteCrearea, m
MEDITERANA TOUR AND CRUISE SRL

Gestionar (cu Experienta)


Candidatul ideal Ne dorim alaturi o persoana cu experienta in domeniu si pe o pozitie similara, implicata, atenta si dornica de o cariera pe termen lung.Cerinte: Riguros si ordonat Politicos si orientat spre client Cunostinte elementare privind manevrarea calculatoruluiDescrierea jobului Responsabilitati: Eliberarea din gestiune a produselor conform documentelor justificative ( Factura/Aviz) Este responsabil in permanenta de integritatea stocurilor Colaboreaza cu personalul de vanzari Supervizeaza coletele efectuate de catre colegi Gestioneaza curatenia in depozit
HOMPLEX

Manager Cu Experienta


Candidatul ideal Studii medii Experiență minim 2 ani pe un post similar sau in Retail; Prezență agreabilă, amabilitate, atitudine pozitivă; Capacitatea stăpânirii de sine și tratarea situațiilor puternic stresante cu calm și seriozitate Capacitatea de a interacționa atât cu clienții, cât și de a dezvolta și gestiona echipa Cunoştinţe legate de principiile de afaceri şi management ce implică planificarea strategică, tehnici de conducere şi coordonarea oamenilor şi resurselor Diploma de calificare in domeniu; (constituie un avantaj)Descrierea jobului Coordonarea activității din locatii Coordonarea și instruirea echipei de operatori pentru a oferi servicii de calitate clienților Ghidarea şi direcţionarea echipei de operatori, prin stabilirea de standarde de performanţă şi de monitorizare a performanţelor. Analizarea informaţiilor şi evaluarea rezultatelor pentru a alege soluţiile cele mai bune şi pentru a rezolva problemele Cunoştinţe privind principiile şi procesele legate de serviciile
BETCO TECHNOLOGY

Dispecer Amazon Cu Experienta


Candidatul ideal Cerinte :- Cunostinte generale si specifice pietei dе transport rutier europene;- Cunostiinte in utilizarea programelor si instrumentelor software specifice activitatii dе transport (burse dе transport, sisteme dе monitorizare, platforma AMAZON )- Cunostinte utilizare PC: Word, Excel, Outlook;- Cunostinte dе limba engleza nivel mediu /avansat- Disponibilitatea pentru a lucra in schimburi - inclusiv tura dе noapte- Bune abilitati dе planificare, organizare, comunicare si negociere;- Dorinta dе a face performanta;- Orientare spre rezolvarea problemelor;- Rezistenta la stress;- Lucru in echipa.Descrierea jobului Activitati spеcifice de еxpеditiе / transport rutier dе mаrfuri;- Mentinerea relatiei cu clientii alocati in vederea onorarii comеnzilor de trаnsport primite;- Coordonаreа optima a vehiculelor / conducatorilor auto;
AGEXIM TRANSPORT & LOGISTICS

Asistent Vanzari Cu Experienta


Candidatul ideal -Minim studii medii-Cu sau fara experienta profesionala-Dorinta de a lucra intr-un mediu tanar si dinamic-Abilitati de comunicare, initiativa si flexibilitateDescrierea jobului Pentru Bucuresti avem mai multe locatii disponibile: Mega Mall, Colloseum, Mall Baneasa si Pallady.-activitati specifice magazinului :-receptie si gestionarea marfurilor-asigurarea si aprovizionarea magazinului cu produse-asistarea clinetilor in magazin-incasare.-constituie un beneficiu daca stiti limba engleza.Pachetul de beneficii contine: parte fixa; bonuri de masa - 660 lei; bonus din vanzari; prime de sarbatori; program flexibil.
AC FASHION RETAIL

Economist Cu Experienta


Candidatul ideal Angajam economist cu experienta de peste 8 ani, pentru evidenta financiar contabila.Descrierea jobului -introducere documente-verificare inregistrari contabile-intocmire si depunere declaratii-intocmire bilant contabil
TIGER-TEAM LOGISTIC

Inginer Mecanic Fara Experienta


Candidatul ideal Se lucreaza in 3 schimburi in productie, flux continuu.Descrierea jobului Activitati de mecanica, reparatie si intretinere a razboaielor de tesut.Atributii:1. Asigurarea si imbunatatirea calitatii produselor finite si a productivitatii razboaielor de tesut2. Control si influenta asupra folosirii materialelor, consumului de materiale si consumului de piese de schimb3. Respectă si actionează conform criteriilor de calitate date4. Recunoaste si remediaza/repara defectiunile aparute la componente ale razboaielor de tesut, galir si cap Jacquard5. Inlocuieste piese de schimb uzate si consumabile6. Urmareste modul de functionare al razboaielor de tesut si numarul de ruperi de fire pe care razboaiele il sufera pentru a interveni asupra productivitatii lor7. Face schimburile de bucata si de desen, asigurandu-se in acelasi timp ca razboiul va tese desenul comandat, in cantitatea ceruta, cu firul de batatura si urzeala stabilit prin planul de tesere si la densitatea aferenta arti
ERTEX INTERNATIONAL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 23661 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.