Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Alexandria

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Alexandria

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Alexandria si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Alexandria si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajăm Bona,​menajeră


Bona, menajera salariu atractiv, contract de muncă, program flexibil. Permis conducere prezintă un avantaj.
Andreea

Angajez Menajera


caut menajera pe termen lung. varsta ecnia sau deunde vine nu conteaza tot ce conteaza e sa fie serioasa. . program 3 4 ore pe zi. activitate curatenie cumparaturi si uneori mancare. daca e nevoie ofer si cazare. salariu 1000 lei p luna. mai multe detali la telefon
1000

Angajare Menaj


Fac menaj,îngrijesc bătrână sau supraveghez copil în orașul Alexandria ,maxim 4 ore zilnic.Sunt din Smardioasa și am 48 de ani.Am experiență în domeniu.Cei care aveți alte intenții va rog sa va abtineti
Păun Stefania

Operator Curatenie Parcare Centru Comercial Alexandria


Angajam operator curatenie (femei sau barbati) pentru curatenie in parcarea unui Centru Comercial din Alexandria. Suntem în căutare de persoane cu aspect îngrijit, responsabile, capabile, disciplinate, cu bun simt și organizate care sa se conformeze modului nostru de lucru. De preferat personal cu experianta minima in curatenie si ingrijire spatii verzi. Oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata Salariu negociabil in funcţie de performanta individuala si abilitatile de a executa diverse lucrarii de reparatii Program de lucru: 8 ore de Luni Vineri, Locatie fixa in Alexandria Echipament individual de protecţie Aşteptam CV-urile dvs. pe mail: sau prin mesaj pe site. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de mobil din anunt, de Luni-Vineri in intervalul orar 08.00-16.00.
Servicity.​ro
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.