Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

9 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

9 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Curatenie


Personal de Curatenie: Responsabilități: Asigurarea curățeniei și igienei în toate spațiile din cadrul sălii de fitness, inclusiv vestiare, dușuri, săli de antrenament și zone comune. Curățarea și dezinfectarea echipamentelor de fitness și a suprafețelor utilizate de clienți. Colectarea și eliminarea corectă a deșeurilor conform standardelor noastre. Cerinte: Abilități excelente de comunicare și relaționare interumană. Capacitatea de a lucra eficient atât individual, cât și în echipă. Atitudine pozitivă și orientată către satisfacerea clienților. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu plin de energie și dedicat sănătății și fitnessului. Program flexibil și pachet atractiv de beneficii. Posibilitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică. Dacă sunteți interesat să vă alăturați echipei noastre, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. [Echipa de Management, United Fitness Center]
UNITED FITNESS CENTER

Media netă estimată pe baza celor 41 de salarii introduse în Salario: 2300 RON/Luna

Menajeră Sau Bona


Sunt o persoana sociabila căruia îi place să muncească...rog seriozitate..mai multe detalii la telefon
persoana fizică

Bona și Menaji


Caut bona cu posibilitate de a lucra pa schimburi program de 9 ore Zona Pitești

Cameristă -germania


Cameristă Berlin Firmă germană cu sediul în Berlin are nevoie de 4 cameriste pentru Hotel în Berlin! Se acceptă bărbați, femei. Vârsta între 18 și 45 ani! Cerințe: - Experiența în menaj HOTEL - Program de lucru 09:00 - 15:30 cu pauză de 30 de minute, dacă este necesar, de asemenea, - Se poate lucra 6 sau 8 ore pe zi - Obiectiv zilnic: 12 AB (plecare) si 6 BL(sejur) curat in 6 ore Beneficii: - 13 Euro oră salariu brut, se pot oferii bonusuri de performanță - Cazarea costa 275 Euro luna de persoana intr-o camera cu 2 paturi, bucataria complet utilata este disponibila, masina de spalat disponibila, posibilitate de cumparaturi si gustare in cladire) Informații la numărul: de luni până vineri între orele 09.00 și 17.00
PM Zeitarbeit

Angajări Curățenie


Angajam un bărbat pentru curățenie parcare. Zona Auchan Bradu. Mai multe detalii la telefon.
Perfetto cleaning service srl

Curatenie La Domiciliu


Simona ..Fac curatenie an Apartamente generala și de antretinere și Dupa Constructor Rog seriozitate maxima NU Sunați Inutil Mulțumesc
Curatenie dupa constructor

Curațenie La Domiciliu


Suntem o echipa 2 pers. , care vor sa te ajute la menajul casei tale sau a altor zone în Pitești și apropierea acestuia. Dacă ai nevoie de ajutorul nostru, contactează-ne la tel:
Curăenie

Operator Curatenie Pitesti Si Targoviste


Iti doresti sa lucrezi in domeniul curateniei? Vrei un venit suplimentar? Esti o persoana dinamica si dornica de treaba? Te asteptam in echipa noastra. Iti oferim venit fix si bonus pentru calitate, program flexibil in functie de necesitati. Daca esti interesat te asteptam sa facem echipa.
Xpress Clean Care SRL

Angajari Bucatar Ospatar,​ Femeie De Serviciu,​ Administrator


Complex turistic de pe Transfagarasan angajeaza persoanal hotelier si de intretinere pentru complex turistic. Salariu motivant, conditii bune de munca. Contract pe minim 2 ani, full time. Angajam 3 bucatari, 3 ospatari, 3 femeie de serviciu, 2 administrator cladiri, 2 receptioneri. Oferim cazare si masa pe toata perioada contractului. Salariul se stabileste dupa interviu si proba de lucru si este mult peste salariul minim.
CRISTINA PROD COMIMPEX SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 9 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.