Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Îngrijitor CurĂŢenie - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


COLEGIUL NATIONAL "OCTAVIAN GOGA" MARGHITA , judetul BIHOR Expira in 2024-03-13 LocatieBihor NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii locale CategorieFunctie contractualaAnunt INGRIJITOR CURATENIE, post vacant, pe perioada nedeterminata, numarul de posturi: 1;Conditii specifice de participare la concurs: Abilitati, calitati si aptitudini necesare: abilitati de relationare si comunicare cu intreg personalul, abilitati pentru munca in echipain limita sarcinilor, atributiilor din fisa postului Vechimea in munca:5 ani Nivelul studiilor: G/MCalendarul de desfasurare a concursuluiData publicarii si afisarii anuntului de concurs este: 28/02/2024 - termenul de depunere a dosarelor in data de 13/03/2024 , ora 12:00, la sediul institutiei; - selectia dosarelor in data de: 14/03/2024 , ora 10:00, la sediul institutiei; - afisare rezultate la selectia dosarelor in data de: 14/03/2024 , ora 12:00, la sediul institutiei. - termen de contestare la selectia dosarelor in data de 15/03
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Angajez Cameristă Oradea Central


Angajez cameristă Oradea zona centrală program 8 ore.Oferim si cerem seriozitate !
SC SMARTGAMA SRL

Firma De Curatenie


Firma de curatenie angajam personal pentru curatenie la scari de bloc. Program: Luni-Vineri Norma : 8 ore Salar : de la 2000 lei Transport asigurat pe raza orasului Oradea. Tel:
Vip Division

Curatenie


Firmă, facem curățenie în apartamente, case, scări de bloc, birouri, etc. la cele mai avantajoase prețuri.
spatiu de vis

Media netă estimată pe baza celor 85 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Angajam Personal (doamne Si Domni) Pentru Curatenie


ANGAJAM PERSONAL (DOAMNE SI DOMNI) PENTRU CURATENIE Pentru scari de bloc, spatii comerciale si spatii de birouri. Cautam persoane serioase, responsabile, cu experienta in domeniu, atente la detalii, obligatoriu studii medii (scoala profesionala, liceu sau liceu cu diploma de bac) in urmatoarele conditii: - norma de lucru: 8 ore/zi; Personal care e dispus sa lucreze 8 ore pe zi, cu un salariul de la : 1900 Ron Net/luna + decontare cheltuieli mijloc de transport. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul: Telefon
PRO DERATIZARE

Angajez Camerista


Angajez camerista la pensiune in zona Iosia. Ofer si cazare pentru persoane seroase si cu experienta in domeniu, din alte judete. Mai multe detalii inclusiv despre program la telefon .
FORTUNA AURI SRL

Personal Curățenie Salonta (f M)


În cadrul noului magazinului Kaufland din Salonta, Str. Piața Democrației nr. 6 Pentru detalii sau pentru a aplica, sună la 021 91 32 sau depune-ți CV-ul online pe cariere.kaufland.ro Beneficiile tale - Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 3500 lei brut (pentru un program de lucru part-time) - Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale - 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei - Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc - Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară - Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională Profilul tău - Studii medii - Disponibilitate pentru progam de lucru în ture - Amabilitate, seriozitate și responsabilitate - Exemplu pozitiv în comportame
Kaufland România

Ang Femeie La Curatenie Mag Oradea.​ Salar: 1.​400 Ron Net La 4 Ore


Angajam femeie la curatenie in magazine haine din Oradea in Lotus Mall(cartierul Nufarul). Salar: 1.400 RON NET. Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 dimineata), cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Tel:
CuratenieOradea

Angajăm Cameristă Oradea,​zona Centrala Doar Cu Experienta


Angajăm cameristă Oradea central , se lucreaza de la 7.30-15.30 de luni până vineri , salar 2500 lei in mana plus o masa ,cafea,apa,suc .
SC SMARTGAMA SRL

Operatori Curatenie Birouri - Oradea - 8 H


CAUTAM OPERATOARE CURATENIE IN ORADEA PART-TIME - 06:00-14:00 - 14:00-22:00 -8H- LUNI-VINERI, PENTRU DETALII: 0722 213 621.
OMCRO SRL

Personal Echipa Curatenie Mobila - Oradea


Angajăm personal pentru intervenție curățenie Echipa Mobila Oradea. Cu program de lucru: luni - vineri cu 18 lei net pe oră, Iar sâmbătă - duminică cu 25 lei net pe ora, Bonuri de masa de 30 lei, Dacă sunteți interesați așteptam telefonul dumneavoastră: 0722 213 621.
Total Clean

Curatenie


Ma ocup în domeniul de curățenie la case mari .mai multe detalii la nr de telefon
oradea

Media netă estimată pe baza celor 86 de salarii introduse în Salario: 2300 RON/Luna

Servicii De Curatenie Profesionale


Cleaning Service Oradea oferă servicii de curățenie pentru case, apartamente, birouri, spații comerciale. Curățare și igienizare tapițerii. Produse de calitate și echipa profesionista. Servicii ocazionale sau de tip abonament. Avem program flexibil și garantam pentru serviciile noastre.
Cleaning oradea

Angajez Femee Pentru Curatenie


Angajez femee pentru curățenie la Pensiune fără restaurant cu program normal.
SC ANTONICOR SRL

Femeie De Serviciu La Blocuri Oradea


Doamna serioasa,caut loc de muncă,că femeie de serviciu la blocuri cu 4 ore.Lucrez la o Asociație de Proprietari in prezent de 17 ani.
Nu este

Tehnician Mententata - Echipamente Profesionale De Curatenie


Cerințe Studii tehnice de specialitate (electromecanică, mecanică industrială); Bune cunoștințe de mecanică, electricitate electronică; Operare PC: Lucru în echipa dar și individual; Cunoștințe solide în mecanică electronică și electricitate. Permis de conducere. Disponibilitate pentru deplasări în țară; Cunoașterea si citirea corecta a desenelor de ansamblu si de execuție pentru componentele mecanicele mașinilor electrice; Descrierea jobului Efectuezi activități de reparare, revizie și întreținere a echipamentelor profesionale de curățenie din toată gama (din punct de vedere mecanic și electric); Stabilești diagnosticul de stare tehnică a mașinii și realizezi analize de anomalii; Identifici piesele de schimb necesare intervențiilor; Efectuarea intervenției de urgenta in cazul diverselor disfuncționalități defecțiuni; Participarea la analiza si rezolvarea problemelor tehnice cu operativitate si eficienta; Întocmirea fiselor tehnice de constatare, raportului tehnic de reparație si întoc
OMCRO SRL

Caut Femeie Pentru Curatenie


Caut femeie pentru curatenie zilnic in Sanmartin. info
Piramex

Angajam Camerista


Complex Verdi din Baile Felix angajeaza camerista Programul de lucru se hotaraste impreuna
Complex Verdi

Angajez Camerista In Baile Felix


Angajez camerista la hotel, in Baile Felix. Program: o zi da o zi nu, de la 7:00 la 19:00 Salar: 3000 lei
Hotel Nicoleta

Curatenie


Caut femeie curatenie pensiune sezonier Oferi cazare la nevoie Puem prelungi colaborarea
Pensiune

Media netă estimată pe baza celor 102 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.