Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Calarasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Calarasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Calarasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Bucatarie Si Curatenie


Candidatul ideal Vrei sa lucrezi intr-un mediu dinamic si plin de oportunitati?Cautam personal pentru bucatarie si curatenie in restaurantul nostru,zona Orizont.Trimite CV-ul tau sau suna la 0736 525 729 pentru mai multe detalii. Descrierea jobului Program flexibil,echipa dinamica,salariu motivant.
DIOGYM ORIZONT SRL

Asistent Medical,​ Infirmier,​ îngrijitor Curățenie - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Spitalul de Psihiatrie Sapunari, judetul Calarasi Expira in 2024-03-12 LocatieCalarasi NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorConsilii judetene CategorieFunctie contractualaAnunt ANUNT Spitalul de Psihiatrie Sapunari organizeaza pe data de 18.03.2024, incepand cu ora 10.00, concurs pentru ocuparea, pe durata nedeterminata cu norma intrega (8 ore/zi), a urmatoarelor posturi vacante: * 1 post de asistent medical generalist cu studii postliceale - Psihiatrie cronici 12 paturi; * 1 post vacant infirmier - compartiment ingrijiri paliative ; * 6 posturi vacante infirmieri -sectia Psihiatrie III- Cronici ; * 1 post vacant ingrijitor curatenie- compartiment ingrijiri paliative ; Concursul este organizat in conformitate cu : - HGR nr. 1.336 din 28 octombrie 2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea si dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice cu modificarile si completarile ulterioare; - OMS nr. 1470/2011 pentru a
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Post Menajera


Caut 2 persoane pentru postul de menajera. Cerinte: Vorbitor limba engleza Program 8 ore (L-V) Salariu 3300 Brut CV-ul se poate depune pana la data de 2.02.2024, la adresa de e-mail , urmand ca selectia CV-urilor sa se faca in data de 3.02.2024
Alda Ciceu

Angajam Personal La Curatenie In Budesti!


Angajam personal la curatenie part time (4 ore ) Va rog sa imi lasati in privat numarul dumneavoastra de telefon sau ma puteti contacta la numarul de telefon:
Medline
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.