Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Menaj ,​bone,​ îngrijire


Servicii profesionale de îngrijire, bătrâni bone,menajere. Agenție fara comision, recrutează și selectează personal in domeniul de îngrijire,bone menajere Va oferim seriozitate și suport pe toată perioada contractului..
Sc Ella SRL

Menaj Târgoviște


Caut femeie , curățenie, spălat, călcat etc., Targoviste Micro 3,. 1-2 pe săptămâna
Home

Oferta De Angare - Femeie De Serviciu


Oferta de angajare - femeie de serviciu SAV COM DISTRIBUTION RETAIL SRL angajeaza pentru Ilfov Femei de serviciu - COR 911201 CERINTE: Educatie: studii generale Experienta profesionala relevanta: - Aptitudine calitati: 1.limba engleza 2.Cunostine: tipuri de operatii de curatire, suprafete de curatat, spatii de curatat si scule si utilaje cu actionare manuala, modalitati de indepartare a murdariei, materiale si produse pentru curate. 3.Deprinderi: indemanare, precizie, rigurozitate, detinerea abilatatilor fizice necesare indelpinirii atributiilor din prezenta fisa. 4.Alte cerinte: responsabilatate, disciplina, echilibru si stapinire de sine, corectitudine. Salariu de incadrare: 3.300 lei brut luna Durata Contract: 2 Ani Candidatura pe baza de Scrisoare de intentie si CV. Pentru informatii referitoatre la trimiterea scrisorri de intentie si CV-ului va rugan sa luati cu persoana de contact. DRAGANA VASILICA - Administrator.
SAV COM DISTRIBUTION RETAIL SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.