Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

22 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Dolj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

22 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Dolj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Menajera Craiova


Angajez menajera pentru 4 ore pe zi, menaj in casa si in curte.
Particular

Ofer Servicii De Menaj


Ofer servicii de călcat și curățenie. Program full time și part time. Rog seriozitate
.​

Menajera Craiova,​ 4 Ore/​zi


Angajez menajera pentru 4 ore pe zi. Menajul este pentru casa si curte.
Particular

Ofer Servicii De Menaj ,​ Bona Si Ingrijire Batrani


Ofer servicii de menaj la bloc(exclus casa), bona pentru copii de peste 4 ani(calcat haine, cumparaturi, ingrijire copii) si ingrijire batrani. Mentionez ca am experienta peste 5 ani in fiecare dintre cele 3 domenii. Sunt o fire calma, rabdatoare si serioasa. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la telefon. Am 60 de ani.
Ioana

Doamna 56 Ani Doresc Să Ingrijesc O Batrină,​s Au Menaj,​o Persoană,​energică,​nefumatoare.​


Doamna f serioasă din Craiova,muncitoare,cu experienta in ingrijirea batrinilor,prietenoasă,linistită cu un caracter frumos,doresc un job de 4 ore pe zi,menaj,cumparături,companie,insoțitoare, și tot ceea ce este nevoie intr o casă.De L pină V.Contact telefon
persoana fizica

Menajera Craiova


Caut menajera pentru casa si curte, 4 ore pe zi. Casa este in Craiova, bd. Carol I
-

Angajez Personal Curatenie Germania


Angajem personal curatenie Spitale, Azile de batrani etc. in Germania Acceptam si personal fara experienta. NU se opresc comisioane !!! NU suntem firma intermediara !!! Salariu este de 13 brut pe ora. Acceptam si cupluri. Se ofera cazare ( contracost). Transportul de la cazare la locul de Munca si inapoi este gratis. Se lucreaza cu formele legale ( contract, asigurare medicala etc. ) WhatsApp . Nr tel. 0.0.4.9.1.7.3.1.8.4.7.1.7.5
ICT Reinigung

Menaj Bătrana


Doresc sa fac menaj pentru o bătrână
.​.​.​.​.​.​

Angajam Muncitori Necalificati Pentru Curatenie Tehnica In Vopsitoria Ford


Avem disponibile 4 locuri de munca pentru femei si barbati ,program 8 h,se lucreaza in 3 ture. Se ofera salariu motivant,tichete masa,bonus lunar. Programare interviu
Farlil Com SRL

Colaboratoare Menaj


Doresc colaborare cu Doamna(ra) pentru menaj și primire turiști pentru doua apartamente în regim hotelier.Craiova centru. Ofer și cer seriozitate. Mulțumesc de înțelegere
Vieru

Angajez Menajera Part Time 4 Zile Pe Lună Salariu 500 Ron


Tânăr licențiat, cu bun simț, situație materială bună, caut doamnă sau domnișoară vârstă maxima 40 de ani pentru masajj de relaxaree la domiciliul meu,ofer 100 Ron pentru ședința de 1 ora,minim 5 ședințe pe lună.plata se face pe loc,nu se cere experiență.astept mesajul tau.
Oceann

Colaborare Femeie De Serviciu In Craiova


Cautam colaborare cu femeie de serviciu care sa asigure curatenia pentru sediu firma in Craiova (1 sedinta saptamana).
MHG

Menaj


Travestit,49 de ani,fac menaj doar la bărbati cu vârsta peste65 de ani , exclusiv.Lasati mesaje aici,scrise. Sau vb pe wazup,pe Nr .Bărbații sub 65 de ani nu mai deranjați,că nu mă interesați .Lăsați mesaje aici sau pe Wazup,pe Nr : . Va aștept acolo. .Nr de wazup . .
menaj de casa srl

Media netă estimată pe baza celor 17 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Angajam Pt Curatenie Si Gatit


Familie, angajam doamna pt curatenie si gatit.
-

Menajera Vila Cartier Brazda Program Flexibil,​ Conditii Bune,​ Salariu Atractiv!


Angajam Menajera Vila Cartier Brazda program flexibil, conditii bune, salariu atractiv!
Mia Motors

Angajam Operatori Curățenie Pt Fabrica Eti Craiova


Căutăm să ne completăm echipa cu persoane dornice de a oferi servicii de calitate în domeniul curățeniei și facility management. Ce căutăm? Responsabilitate și integritate. Abilitatea de a lucra în echipă. Disponibilitate de a lucra în ture Ce oferim? Salariu competitiv, cu beneficii suplimentare. Program flexibil. Oportunități de avansare și dezvoltare profesională. Mediu de lucru profesionist și respectuos. Echipament de protecție și instruire completă Experiența în domeniu este un plus, dar nu este obligatorie - vom asigura instruirea necesară. Vă mulțumim pentru interesul acordat Expert Facility & Cleaning! Așteptăm cu nerăbdare să ne extindem echipa cu profesioniști dedicati! Expert Facility & Cleaning este un angajator care promovează egalitatea de șanse și nu discrimină pe baza de sex, vârstă, rasă, religie, dizabilitate, statut marital, orientare sexuală, origine națională, sau orice altă categorie protejată de lege. Relatii la telefonul
Expert FacilityCleaning

Societate Angajeaza Personal Pentru Curatenie La Fabrica Eti Craiova


Societate cauta personal pentru servicii de curatenie la Fabrica Eti Craiova. Program de lucru 08.00-16.30 tura 1 si 16.00-24.30 tura a doua. Se ofera salariu motivant, transport catre si de la fabrica si masa.
Expert FacilityCleaning

Angajare Camerista


Hotel ,situat ultracentral in orasul CRAIOVA .angajeaza camerista. Ne puteti contacta la numarul de telefon: Va multumim.
ECOSIGMAFLEX

Angajăm Operator Curățenie


Caut a angaja un băiat tânăr pentru un job de curățenie. - Promenada Mall Craiova Program part-time, 4 ore 06:00 - 10:00 Luni-duminică 4 libere pe lună (prin rotație) Contract de muncă Activitatea se desfășoară în marea majoritate a timpului în incinta Promenada Mall Salariul: 1.400 lei Posibilitatea de venit extra, participând la ore suplimentare. (care se desfășoară in incinta diferiților terți: Electroputere Mall, Mercur Center) Cunoștințe: tipuri de operații de curățire, spatii de curățat și scule și utilaje de acționare manuală, modalități de îndepărtare a murdăriei, materiale și produse pentru curățat. Deprinderi: cooperare (muncă în echipă), îndemânare, precizie, rigurozitate, deținerea abilităților fizice necesare îndeplinirii atribuțiilor din prezenta fișă. Pentru mai multe detalii:
Kleaners

Curățenie La Domiciliu


Doamnă de 46 ani,caut loc de muncă în curățenie și menajul casei.Rog seriozitate!
Ramona
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 22 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.