Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

15 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Eforie Nord

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

15 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Eforie Nord

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Eforie Nord si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Eforie Nord si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Camerista


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Rog seriozitate, caut cameriste, la făcut curățenie. Pensiunea este situata la aproximativ 200m de plaja. Astep rasp.
JORDACHE CONSTRUCT SRL

Personal Hotel- Receptioneri,​ Cameriste,​ Lucratori Bucatarie


Candidatul ideal Nivel de studii:Studii medii sau gimnaziale, in functie de postul ocupat;Calificari/ specializari necesare:Cursuri speciale pentru familiarizarea cu politicile şi procedurile hotelului( receptioner, camerista, lucrator bucatarie, etc.)Cunoaşterea la nivel conversational a unei limbi străine de circulaţie internaţională, preferabil limba engleză, pentru receptioneri;Competenţele postului :*dedicare lucrului cu clienţii;*atitudine pozitivă;* aptitudini de comunicare;*spirit de observaţie şi atenţie la detalii;*amabilitate, toleranţă, calm;*flexibilitate, asumarea responsabilităţilor;Descrierea jobului Răspunde de calitatea serviciilor oferite clienţilor hotelului.Răspunde de menţinerea unor standarde înalte ale igienei, ale aspectului şi curăţeniei în toate activităţile desfăşurate în cadrul complexului hotelier;Isi indeplineste cu simt de raspundere toate atributiile din fisa postului;Anunţă cu promptitudine managerul pentru defecţiunile ivite la echipamente, instalaţii
AOL FIRST HOLDING S.​R.​L.​

Camerista Hotel - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CAMERISTA HOTEL - AJOFM | ANOFMAngajator: RESTAURANT BACOLUX SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: EFORIE NORD
RESTAURANT BACOLUX SRL

Bucatar,​ Camerista,​ Ospatar - Vase Croaziera Fluvii Eu 1400 - 4000 € Net


Candidatul ideal Ai experienta de minim 3 luni in domeniul ospitalitatii si esti vorbitor de engleza nivel conversational? Te ajutam sa te imbarci intr-o noua aventura platita contractual cu sume brute intre 1400 € - 4000 €Alte beneficii incluse cum ar fi:- Instruire la bordul navei,- Cazare, Masa, Transport, Pensie,- Asigurare de sanatate si accidente,- Alocatie copil,- Uniforme,- Concediu platit cu salariu de baza, in pozitii diferite pe nave de croaziera de 4 - 5 stele pe fluviile europene precum si pe oceane.Contracte semnate pe Elvetia/Franta/Portugalia/Cipru - fluviile Europene si bahamas pe OceaneAsteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs actualizat, OBLIGATORIU editat in limba engleza.Iata cateva exemple de joburi si venituri NETE. Ele variaza in functie de compania unde sunt disponibilitati.Descrierea jobului JOBURI NAVE DE CROAZIERA FLUVIALE EU:HOTEL#Ospatari (#waiter 1900 salariu net - pana la - 3000 € NET cu tips de la pasageri#Cameristi (#cabinsteward 1900 salariu net - pana la -
A C GLOBAL SRL

Hotel Aqua Park Angajeaza Personal Curatenie


Angajam personal pentru curatenie cameriste pentru hotel situat in Eforie Nord. Oferim 2 mese pe zi si cazare gratuit, carte de munca si program flexibil. Experienta in domeniu este un avantaj. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati cu incredere.
Aqua Park

Angajari Camerist A


Hotel Vraja Marii Eforie Nord angajează pentru sezonul estival 2024, camerist a cu domiciliul Tuzla, Eforie Sud Nord, Techirghiol, Agigea. Detalii la telefon:
Hotel Vraja Marii

Personal Curățenie Hotel Nadia Eforie Nord


Nadia Hotels angajează personal curățenie pentru hotelul Nadia din Eforie Nord Cerințe: - atitudine deschisă, amabilă, pozitivă - lucru în echipă - organizare și comunicare - persoană meticuloasă, ordonată și responsabilă Responsabilități: - asigură curățenia în zonele alocate, ferestre, oglinzi, zonele de acces și spațiile comune ale unității hoteliere - schimbarea materialelor consumabile - raportarea imediată a eventualelor defecte sesizate - raportarea imediată a obiectelor personale ale clienților pe care le găsesc - să asigure înlocuirea pubelelor de gunoi pline Salariu motivant + bonus la sfârșit de sezon Pentru mai multe detalii ne puteti atașa un CV sau ne puteți contacta la numerele de telefon sau .
Nadia Hotels

Camerista Vila Sezon


Unitate în Eforie Nord cauta doamna pentru curățenie în sezonul estival (iunie-septembrie). Cautam o persoana cu domiciliul in localitatile apropiate, deoarece nu putem oferi cazare. Va așteptăm pentru a discuta condițiile.
Gheco Tour

Angajam Camerista.​


Cerinte: - Experienta in domeniu - constituie avantaj. - Spirit de observatie si atentie la detalii. - Amabilitate, flexibilitate, punctualitate, seriozitate. Conditii: - Program luni-vineri 8 ore zi, in weekend se considera ore suplimentare platite, salariu atractiv. - Decont transport. - Posturile sunt sezoniere 1 aprilie - 30 septembrie. - Nu oferim cazare. Responsabilitati: - Raspunde de mentinerea si igienizarea camerelor de hotel. Te asteptam in echipa noastra!
Samali ShippingTrading SRL

Angajăm Cameriste


Hotel în Eforie Nord, angajam cameriste. Mai,iunie, septembrie =3000 lei Iulie, august =4000 lei Cele interesate ,detalii la telefon
SC PHILOXENIA ROM TOURS SRL

Angajam Personal Curatenie Hotel


Angajam personal hotelier pentru curățenie. Salariu: 3500-3800 lei net luna Contract de munca Decontarea transportului Program de lucru 6-8h zi .
S.​C.​ ALGEDO POPI SRL

Angajam Cameriste Si Receptionere


Hotelul Hoiiday din Eforie Nord,angajaza,pentru perioada 01.06 - 01.09.2024 : - cameriste.cu contract de munca si un salariu net ,de 4500 lei luna + decontarea transportului,pina la suma de 500 lei. Program zilnic,08 - 16.. - Receptionere cu contract de munca,salariu net de 3000 lei + decontarea transportului .pina la suma de 300 lei. Program 12 24,adica 29 ture luna . Informatii suplimentare,la tel. - Iorgovan.
SC.​MAT,​MOB,​IORGOVAN SRL

Angajam Camerista Vila Eforie


Cautam pentru iulie si august o persoana de gen feminin pentru curatenie, preferabil cu experienta in domeniu, cu varsta intre 20 si 55 ani. Program flexibil, de la 9 la 15. O zi libera pe saptamana. In zilele fara plecari sosiri turisti sau doar cu o plecare sosire, se poate pleca si mai devreme de ora 15. Nu asiguram cazare. Va asteptam la o cafea sa ne cunoastem si sa discutam restul detaliilor.
Vila Ozon

Urgent Camerista Calificata Hotel Eforie


Hotel 4 stele Eforie Nord, totul nou, angajează receptionera experienta Pyn booking, cameriste ,bufetiera mic dejun. Condiții avantajoase. Detalii la nr.telefon
Hotel Eforie

Societate Angajează Camerista Eforie Nord


Societate, Vila Anastasia Eforie Nord, 15 camere, angajează camerista pentru perioada sezonului estival. Posibilitate cazare și masă. Șalariu 3500-4000 ron Relatii telefon Stela
Daria estival srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 15 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.