Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Ghiroda

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Ghiroda

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Ghiroda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Ghiroda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal curatenie penteu magazinul Jumbo Timisoara , situat in strada Aeroportului nr 86. Asiguram transport personal pe rutele importante ale orasului Timisoara. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, tichete de masa 30 ron/zi, bonus de prezenta, bonus de performanta.
SC JUMBO EC SRL

Angajam lucratori  Comerciali ,​ Lucrator Parking ,​ Casieri,​ Agent De Curatenie


Angajam Lucratori comerciali , Lucrator parking , Casieri, agent de curatenie pentru magazinul Jumbo Timisoara . Candidatul ideal: Abilităti bune de comunicare si organizare Harnicie si implicare Experienta in domeniul de retail reprezinta un avantaj Responsabilitati: - Casieri: efectuarea corectă a tranzac iilor, aprovizionarea rafturilor din spa iul caselor de marcat, servirea clien ilor; -Lucratori comerciali: umplerea, aranjarea si prezentarea produselor pe spatiul magazinului; - Agent de curatenie : mentine curatenia pe sala de vanzare a magazinului precum si a grupurilor sanitare ; - Agent de securitate : asigurarea bunurilor companiei precum si urmarire clientilor pentru a nu sustrage produse ; -Lucratori depozit: receptia si aranjarea marfii in depozit; pregatirea produselor ce trebuiesc expuse pe spatiul magazinului. OFERIM: - Pachet salarial competitiv - Tichete de masă - Bonus lunar de prezen ă - Bonus lunar de performanta - Contract de muncă pe durată nedeterminată - Progra
SC JUMBO EC SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.